Om glasäpplen.blogg.no

Hej på dere! Så var visst en blogg opprettet. Navnet var kanskje litt snodig, syns dere? Vel, I kind of like it. Egentlig ante jeg ikke hva for et imponerende og kreativt bloggenavn jeg skulle finne på, og da jeg fant på mange supergeniale forslag var de selvfølgelig tatt alle sammen. Tenke seg det! Jeg trodde ikke det var så mange andre geniale, kreative og imponerende folk der ute, men hey, det var det visst. Dumt altså. 

Men jo, uansett. Jeg satt å stekte den bleke huden min i sola og hørte på det nyeste (og dritbra!) albumet til den svenske rockebandet kent (tidenes beste band ever, btw). Den første sangen på albumet heter så meget som nettopp "Glasäpplen" og derav den geniale idéen om bloggnavnet. Så nei, jeg har aldri smakt eller sett et glasseple. Jeg er fullt klar over at "glasseplet" på SVENSK skrives med en a med to prikker over. Se så fin den ser ut; ä. MEN som dere helt sikkert vet kan man ikke ha æ, ø, å, ä, ö, eller lignende bokstaver som ikke er internasjonale i adresselinjen. DERFOR heter bloggen min "glasapplen", men dere er jo så smarte at dere skjønner at det EGENTLIG skjuler seg to små prikker over, ikke sant? Joda, det var det jeg visste. 

Hva denne bloggen handler om (og selvfølgelig KOMMER til å handle om) er foto, mote, musikk, tanker og alle andre kategoriene jeg skal forsøke å formulere noe lesbart (kanskje til og med lærerikt noen ganger?) til dere. FORHÅPENTLIGVIS legger dere også igjen noen søte små kommentarer. Eller lange romaner for densaksskyld. Men det kan bli litt langt å skrive i kommentarfeltet. Men for all del, alt er lov så lenge det KONSTRUKTIV kritikk eller noe superkoselig!

 

Tuddeluu! Over og ut! 

Ingen hjerter

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits