100 varme grader i Brønnøysund..

På hytta har den kranglete (og udugelige) Canal Digital parabolen var bestemt seg for å ikke fungere i det hele tatt. Signalene har vært litt sånn ustabile, men det har vært mulig å få sett LITTEGRANN. Av en eller annen grunn har den visst plutselig fått pms eller noe lignende og bestemt seg for å slutte å motta signaler i det hele tatt. Så derfor har vi ikke tv kanaler på hytta slik at vi ikke får sett på noen ting. Inkl været. 

Heldigvis fant jeg en livreddende nyhet om en ting som heter internett sånn at man kan få med seg litt nyheter og andre nødvendige ting som blogger, allikevel. Skal si jeg hoppet høyt da jeg så den ene artikkelen på vg.no sin fine forside...


Haha, hundre varme grader i Brønnøysund ja! Det hadde jeg likt å sett, eller kanskje ikke. Vil egentlig ikke smelte helt bort. Da hadde det jo til og med vært varmere der enn der jeg nettopp har kommet hjem fra. (Herlige Chios! Bildeinnlegg kommer snarest)

Egentlig var det litt fint at selveste NRK også kan dumme seg litt ut med tekniske feiler iblant. Så blir ikke våre egne feil SÅ store og alene...

6 kommentarer

ElineGundersen

15.aug.2010 kl.09:22

Hahaha!

<3ElineGundersen

~ Du har en kjeeempefin blogg ! : - )

Og du blogger veldig bra !

SOFSEN

15.aug.2010 kl.11:48

Hei!

Takk for bra kommentar på bloggen min!

Det er klart at man kan få skrive om hva man vil - jeg har også flere interessefelt (noe du kanskje ser, om du leser mer på bloggen min :)).

Jeg liker bare å sette ting på spissen når jeg skriver, nettopp for å vekke reaksjoner. Og vet du.. Jeg føler at politikk er så mye. Psykologi er jo politikk, for eksempel. Mange mener at de ikke bryr seg om politikk eller har politiske meninger, men så lenge man mener noe om noe, så mener jeg at det er å ha politiske meninger. Du, jeg - alle lever jo i dette samfunnet, og da er det klart at alle kan uttale seg om hvordan det er.

Jeg syns det virker som du har mye på hjertet, og det er jo bare flott med mangfold i en blogg! :D Så, jeg er helt enig med deg. Jeg er også opptatt av mote og liker å pynte meg, men forskjellen er at jeg ikke skriver noe om det. Det er vel fordi jeg er lei av å lese om det på andre blogger - rett og slett fordi det er så utrooolig mye av det.

Hahah, hundre grader.. Jøss, det fikk ikke jeg med meg! LOL.

:)

Julie

15.aug.2010 kl.13:38

Hahaha, 100 grader ja! Drar rett til brønnøysund jeg :-D

15.aug.2010 kl.21:50

JULIANE! Se på headern din, hva ser duuu?

Jeg ser den nydligste jenta jeg kjenner <3

livelovedance - av Kristin

15.aug.2010 kl.21:51

Kjempefin blogg, vennen! Stolt av deg. <3

Benedicte Garcia

15.aug.2010 kl.21:51

jeg skrev kommentaren (h'

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits