Heftig kamp i nattens hete

Jeg ligger der klar til å sove. Øyene er lukket, dynen trekt godt over kroppen og det slitne hodet er lagt på puta. Ole Lukkeøye kommer snikende og skal akkurat til å drysse noe av hans magiske sovestøv over meg i det en kjent, irriterende lyd skremmer han bort og gjør meg bråvåken. Raskere enn lynet kaster jeg dyna av meg og gjør meg klar til å slå frebrilsk rundt i håp om og kanskje få et lykketreff og treffe den så hardt at den faller brutalt ned å dør på sekundet. 

Det første slaget blir en real bommert og sintere og mer kamplysten prøver jeg å treffe den igjen. Dessverre er den raskere enn jeg hadde tenkt meg, så plutselig er den oppe ved øret mitt. "Nå har jeg deg!" roper jeg nesten litt ondskapsfullt og knytter neven min for å slå med alle de store musklene mine (kremtkremt..). "Klask!!" sier det og en forvirret Juliane faller ned på puta. Myggen flyr fort avgårde og gjemmer seg på et lurt sted, mens jeg ligger fortvilet og vrir meg i smerte. Selvfølgelig er det bare jeg som klarer det. Istedenfor å slå myggen til døde, klarte jeg å plassere et realt hardt slag ved kjevebeinet på venstre side av ansiktet mitt og jeg bare kjenner at det hovner opp til å bli like stor fjelltopp som Mount Everest, eller i hvert fall Galdhøpiggen i ansiktet mitt. Nesten like blå som blånissene i blåfjell klarer jeg å påføre meg selv. "Er det mulig?" tenker du kanskje? Åjo, jeg klarer det meste skal jeg si deg. Så nå sitter jeg her med en kul og blått kinn, mens myggen har dødd av latterkrampe.


En ikke så fornøyd (og blå) Juliane. 


Haha, tror jeg skal sette opp et sånt skilt på rommet mitt! Bilde er linket.

5 kommentarer

Madde K.K

16.aug.2010 kl.12:41

Kjempe fin blogg!

Hvor har du vært i ferien?

Mari

16.aug.2010 kl.12:46

HAhaha, huff da :p Kommer aldri mygg inn på mitt rom, så jeg slipper å denge meg selv! :D

michelle / mird

16.aug.2010 kl.12:50

Hahaha, det skiltet var kewlt! ^^

immm

16.aug.2010 kl.13:43

rått skilt

Julie

16.aug.2010 kl.13:44

Hahaha, staakaar deg :(

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits