Jeg har ikke glemt dere : )

Heisann folkens. Sårri meg altså, men bare så dere vet det, jeg har hverken glemt dere eller bloggen. MEN jeg har som noen av dere kanskje vet begynt på vgs og det er lange dager skal jeg si dere! 1MDDA heter så fint linjen jeg går på og foreløpig er det veldig koselig, det samme gjelder klassen. Lærerne virker så langt bra, noen selvfølgelig har gitt oss litt rart førsteinntrykk, andre kjente jeg fra før (som forresten var superkoselig! :-) ) og andre var helt ukjente og egentlig ikke gitt oss så veldig mye inntrykk enda. Så vet dere det. 

Ellers har jeg funnet ut at jeg sjokkerende nok syns skolepc'n er littegranne praktisk og fin (IKKE BLI LEI DEG MAC'N! JEG KOMMER ALDRI TIL Å BYTTE DEG UT!!!!!), MEN IT-folka på skolen var har satt opp en brannmur som gjør at vi hverken kan installere noen programmer, laste ned ting osv. Skikkelig kjipern, men sånn er det med viruslokkende smålopper. (Sikter til skolepc'n btw. Ikke lærerne..) 

Btw, minnekort USB kabelen som på magisk vis overfører bildene fra kamera til data'n er borte som vil si at jeg hverken kan legge ut det ene eller det andre av NYE bilder. Heldigvis har jeg vært flink og lagra mange bilder fra gamle dager (og litt nyere) så jeg skal FORSØKE å blogge flittig sånn innimellom timer og skole, lekser og sånt. 


HAHA, sånn sitter jeg hver dag....... Lekkert GAMMELT bilde : ))))

Hvordan går det med dere a? Har dere fått begynt på skole igjen?

7 kommentarer

livelovedance - av Kristin

20.aug.2010 kl.20:11

Haha, søøøøøt! <3

michelle / mird

20.aug.2010 kl.20:15

SV// Den ser ond ut, eller hva?

Charlotte elsker foto

20.aug.2010 kl.20:18

fint :)

ja :)

Freshege

20.aug.2010 kl.22:00

Jeg begynner på mandag, jeg. Oh, media uhuhuh :D Jeg skal gå studie.. Får se hvor lenge jeg holder ut :P

Julie

20.aug.2010 kl.23:08

Begynner på MANDAG :) hihihihi
Hege Anita (freshege): Nei, det står for Musikk, Dans og Drama ; ) haha, det går nok bra tenker jeg ! : )

21.aug.2010 kl.17:17

åja, leste litt kjapt :D å, hva skal du bli ? :D

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits