Elixia VS Spenst?

Jeg sitter her å lurer på noen saker og ting. Har noen noen erfaring med enten Elixia eller Spenst eller begge deler? Jeg har lyst til å begynne ordentlig på et treningssenter, noe jeg egentlig har tenkt på en stund. Så langt har jeg bare trent hjemme for meg selv på yogamatte og sett på litt øvelser her og der, men nå må jeg få i gang litt ordentlig trening. Problemet er at jeg pendler masse fra Kråkerøy og til Halden og tilbake til Kråkerøy igjen. Skolen er ferdig halv fire og da bærer det egentlig rett ut til Kråkerøy. Spenst ligger i Halden, mens Elixia er tjue minutters gåtur, eller oppvarming kan man vel kalle det?, fra der vi bor på Kråkerøy. En mulighet er jo selvfølgelig å trene etter skolen i Halden for å så dra tilbake til Kråkerøy, men det programmet jeg ville trene er selvfølgelig på kvelden så blir det veldig problematisk.

Er det noen som vet om det er bindingstid på Elixia og Spenst?


eller


?

Forresten, nevnte jeg Kråkerøy eller Halden?

Étt hjerte

Cathrine E. N - fotografi

01.sep.2010 kl.17:27

Har ikke noe greie på det :p

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits