Latter, gråt og sang

.. er muligens ikke tre ord du tenker på i sammenhengen. Men det var akkurat slik min kveld så ut i dag. Latter, lytting, venner, bekjente og fremmede og ikke minst sang og lovprisning. I kveld var jeg på et felles ungdomsmøte som var en utrolig god opplevelse. Bandet og sangerne var megaflinke og alle vi ungdommer var med å sang på mesteparten av sangene. Noen mer enn andre og andre med mer innlevelse enn andre, men alle var i hvert fall med på et eller annet mer eller mindre vis. Han som talte var fantastisk flink og historien han fortalte var på alle måter fantastisk, normal, overraskende, hjerteskjærende, hårreisende, trist, glad og lykkelig på en og samme gang. Tårene mine rant omtrent hele tiden, så mine hender var flittige tåretørkere i kveld. Uansett en super avslutning på en deilig helg. Det har plutselig gått opp for meg hvor herlig det er å ha helg. Få slappet litt av, roet ned. Slippe stresset fra skolehverdagen. Eller ikke helt skolefri, i hvert fall ikke leksefri. Men det å få sove litt lengere og våkne opp nesten uthvilt er en luksus. Nå bør jeg muligens prøve å få litt søvn før en ny skoleuke starter. Ny uke, nye muligheter (bedre blogging er også en mulighet jeg håper på å forbedre)? Hvordan var helga deres? Ser du fram til en ny uke?

2 kommentarer

Cathrine E. N - fotografi

06.sep.2010 kl.00:15

Ser ikke fram til en ny uke, nei.. Begynner å jobbe at på onsdag :p
Cathrine E. N: åh! Uffda! Håper uka du blir superbra for det da ;)

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits