Snakker vi drømmerom eller?

Jeg snublet helt tilfeldig (noe jeg egentlig gjør ganske ofte..) over et drømmende innlegg på bloggen til vanillascented. Hun hadde lagt ut bilder av rommet sitt fordi en leser hadde spurt om om hun bodde alene eller sammen med noen. Vet dere hva hun svarte? "I live with three other guys. Works out fine. I prefer living with guys than with girls..:)" at hun orker? Det må da bli forferdelig masse søppelrester (dere har vel sett typ amerikanske filmer? I hvert fall jeg. Og det må da være sånt i virkeligheten også, ikke sant?..), tv-titting og leking med vannpistoler? Vel, i så fall er hun ekstremt flink til å dressere de (kanskje hun har en lovende framtid som bikkjedresserer? ;) ) og få de til å holde seg på sitt område. Her er nemlig det JEG ville kalle et drømmerom i hvert fall!

Macpower <3
*SIIIKLE*
// alle foto - vanillascented.freshnet.se sine private
Det hadde forresten ikke gjort noe om klærne hennes og så ble pakket ned i koffertene og sendt til meg.. Men jeg tror trailern hadde hatt litt problemer med romstørrelsen. Muligens.
Hvordan ser ditt drømmerom ut? Likte du rommet hennes?

6 kommentarer

Line

06.sep.2010 kl.12:51

OMG kor fint romme va ;o ! <3

Varg

06.sep.2010 kl.15:01

//takk :D
Ja takk. :''D
SARA: hihi :D

celinahagen

06.sep.2010 kl.18:47

det var et fint rom, likte det veldig godt :D

Inger Helene

08.sep.2010 kl.23:07

Å som jeg elsker det!

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits