Håpløshet i kveldskumringen

Jeg sitter seriøst med mitt lille surrehue i hendene i øyeblikket. Tenker så det knaker høyt, nesten så høyt at grevlingen som bor i taket springer avgårde fordi den tror den endelig har kommet inn til et bein. Sårri å måtte skuffe deg Grevling, men det er nok bare min hardtenkende hjerne som prøver så fint å komme på noen fornuftige ord å skrive ned. Operasjon mislykket, får jeg egentlig bare lyst til å skrike ut med en gang. Men ærlig talt. Jeg er da ikke så lat?

Photo Booth bilde fordi jeg rett og slett er for LAT til å ta bilde med speilrefleksen og overføre til mac'n.

Problemet er at jeg har en gammel (fikk ikke levert forrige uke pga sykdom..) nynorsk lekse som skal leveres i morgen. Teamet er "positive og negative sider med internett osv". Egentlig vet jeg en hel masse om det og har mange idéer. På bokmål, vel å merke. Når jeg prøver å omformulere setningene til nynorsk blir det bare halvhjertet tullball og ord som ikke klinger på samme måte. Nei, nynorsk er et dikt språk, spør du nå meg. Egentlig er jeg ikke så veldig for at vi som aldri kommer til å trenge det må lære det. Jeg forstår og respekterer de andre som faktisk skriver det selv og alltid har gjort det, men hvorfor i all verden trenger vi andre det? Det forstår jeg virkelig ikke.

Men nå roper et så altfor trist og tomt word ark på meg, så jeg får vel gå å vrenge hodet litt til. Blogges!

FORRESTEN, har ulykkesfuglen vært ute å vandret igjen og har nå klart å påføre seg selv betennelse i hofta. Husker ikke helt om legen sa det var i BEINET eller LEDDET, men i hofta er det nå i alle fall. Shitvondt og lite å gjøre med annet enn å hinke bortover veien med to kompiser under armen. Nei, jeg snakker ikke om lusplukkende aper, men mine to kjære gode krykkebuddier...

FORRESTEN 2, vi skal på naturfagtur til festningen i morra for å se på trær og andre naturting. JEG MED KRYKKER? .....

FORRESTEN 3, hvem har bestilt STORM? Tror hytta blåser NED snart og så seiler vi visst likesågodt på bølgan den blå, vi og.

4 kommentarer

♥ DONNA LOUISE GJELADINI

15.sep.2010 kl.09:15

hahahhaa, elsker humoren :D siick

nynorsk er så teit, stakkars deg! oppgave i mulig?

kos deg på tur og lykkee til med oppgaven! :)

supermarie

15.sep.2010 kl.09:40

haha søta! kos deg på tuuur :) festningen, der skal jeg leke på torsdag! i morgen altså.
DONNALOUISE: hihi, I know. :s HAHA, opsi. En skriveleif i farta. Mente selvfølgelig "i MORGEN".

Thank you! :D
supermarie: haha, takker ;) kos deg!

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits