Hippie!

Dagens bilde. I dag tok vi klassebilde og jeg hadde egentlig tenkt til å legge ut hippieoutfit, men jeg kom ikke hjem før nå for en halv time siden og da var det litt mørkt for å ta bilder. Men her ser dere sånn detaljer av en del av antrekket i hvert fall. Nei, nå skal jeg sove. Nattinatt! (jepp, jeg skal legge ut klassebilde når den tid kommer)

Q: Hvordan har dagen deres vært? Forresten så var det superkoselig å få høre at så mange slenger seg på prosjektet. Lykke til, folkens!

Forresten er det en superfin konkurranse hvor du kan vinne en stilig veske hos donnalouise her.

4 kommentarer

Mikaela

20.sep.2010 kl.23:04

So far, so good. Gleder meg til å se klassebildet :)
hihi, jeg og :-)

Sara Marie

20.sep.2010 kl.23:22

Fint bilde! :) Hippie er kult! Høres ut som et morsomt klassebilde! Tror jeg skal slenge meg på det bilde prosjektet, når jeg har kjøpt meg speilrefleks!

Natta!
imabird: takk! :D ouh, ja, gjør det!

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits