xfactor og ispose

Hey folkens. Har dere hatt en fin dag? Jeg har vært forferdelig dårlig i hofta, så jeg klarte ikke å dra på skolen, men måtte istedenfor dra hjem til mormor som kjørte meg til lege og apotek. Betennelsen i hofta gjør så ubeskrivelig vondt til tider og ble plutselig tre ganger verre i går. Så etter herjing med beinet hos vikaren til fastlegen og snakking med mannen til fastlegen min som forøvrig kaller meg for "prinsessa" (haha, aner ikke hvorfor) bærte det ut på landet igjen. Jeg sitter her enda. Egentlig har det vært deilig med en skolefri dag og bare tv-titting. Jeg har derfor ikke fått tatt noen dagens bilde, men jeg lover å gjøre det i morgen. Da er det idrettsdag på skolen faktisk! Men jeg kan selvfølgelig ikke være med pga de dumme kompisene mine som går under navnet "krykkene". Det er dumt, men jeg skal heie av full hals!

Ellers har jeg nå sotte å sett på hundrevis av xfactor auditioner og tårene har både rent og spruta og noen ganger har jeg flau over at noen som OVERHODET ikke kan synge melder seg på å driter seg ut så fullstendig.. Men smaken er jo som baken, heldigvis. Noen imponerte meg sykt og fikk meg til å få hakeslep, mens andre var mindre imponerende... Men å velge èn favoritt enda er vanskelig syns jeg.

 

Adrian var sykt flink :o

Q: Har du en favoritt enda? Hvem likte du best?

4 kommentarer

Sara Marie

22.sep.2010 kl.22:49

camilla gjorde så jeg fikk tårer i øynende, utrolig imponerende. Også var hun så søt! Adrian var også utrolig flink!

Karoline in USA!

22.sep.2010 kl.23:03

Syykt flinke! Spesielt Adrian! :D
Good bedring da!

Isabella (tinkerbella.blogg.se)

24.sep.2010 kl.11:40

SVAR: Hehe åh tack, vad glad jag blir =)

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits