Don't tell me it's monday tomorrow...

Jeg pleier vanligvis ikke syns at søndager er så ille. Ikke engang når man tenker på at det er skole dagen etter. Skoleuka pleier som regel å gå fort selv om det er innmari lange dager, men når vi har musikkfag innimellom den tunge teorien blir alt plutselig 98038094284 ganger bedre. De andre vanlige fagene blir også morsommere og det er så mye mer inspirerende å stå opp tidlig hver dag for å så bevege sitt trøtte luksuslegeme ut av sengen og ta fatt på den lange skoleveien. Vel, det har i hvert fall vært sånn.

I dag har jeg virkelig ikke en sånn "Yeah, en ny uke full av nye muligheter!" følelse. Neste skoleuke er nemlig byttet ut med BARE teorifag. En så kalt "Fellesfaguke". Jeg vet jo at det er sånn fordi de to ukene etter høstferien bare går til forberedelser til OD forestillingen og musikkfag, men allikevel. Det var jo en grunn til at jeg valgte musikk, dans og drama linja istedenfor allmen. Jeg bare sier det, jeg altså..

Men noen ganger må man arbeide hardt for å så få det morsommere senere. Jeg skulle bare ønske at det ikke var i morgen.. 

Åh, av en eller annen grunn funker det ikke å linke PÅ bildet, så kilden finner du her.

Q; Har du noe i mot søndager?

6 kommentarer

Karen L

26.sep.2010 kl.13:55

Har lest bloggen din en stund nå men er ikke så flink til å kommentere :/

Syns den er gøy å lese, og nå vet du det hvertfall..

Vil gjerne følge deg videre så bare add meg som venn hvis du vil det :)
Kjempefin blogg! :D

Ha en fin dag!

Liker du bursdager? :)

Thea

26.sep.2010 kl.14:56

Synes at søndager er ganske herlige, selv om de ofte innebærer lekser eller øving til prøver !

kim

26.sep.2010 kl.19:26

er ikke så glad i søndager nei :P

Julie

26.sep.2010 kl.20:55

Mjaa, vet egentlig ikke helt hva jeg syns :) Men jeg tror jeg liker dem fordi man kan slappe av nesten hele dagen, men fortsatt må man forberede seg til skolen og kanskje gjøre lekser ogsånn :p Så jeg vetikke :p

hanne :)

27.sep.2010 kl.10:53

jeg liker egentlig søndager, for da gjør jeg ikke annet enn å slappe av omtrent. men jeg følte det sånn som deg nå, juliane! uff, kommer til å bli heelt utslitt.

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits