Sunset

Hehehhehee. Siden det tredje bildet og den tredje dagen har jeg hatt null tilgang på kamera og pga de dumme kompisene (les; et par visse krykker) har det vært svært vanskelig å komme seg ut for å få tatt noen bilder. Så vi sier at vi fortsetter videre på dag 4, så her kommer det enten dere godtar det eller ikke. Egentlig har det ikke noe å si for min del om dere "godkjenner" at jeg så fint tok et par dagers pauser, for tross alt er jo dette min blogg og da gjør jeg jammen akkurat hva jeg vil.

Himmelen var sykt fin i stad, men så varte det seriøst i to minutter før det forsvant nesten like raskt som det kom. Ikke redigert, kun lagt på mitt navn nederst. :-)

Var det en fin solnedgang hos deg i kveld? Hva syns du om bildet?

4 kommentarer

Karoline in USA!

26.sep.2010 kl.22:36

Wow! Sykt fint bilde :))
Karoline i USA!:Nomin, takk ! :D

hanne :)

27.sep.2010 kl.10:55

oi, kjempefint! :O du er flink:]
hanne: hihi, takk søta ! <3

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

Juli 2011Mai 2011April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits