I need words

Hei folkens. Håper dere ikke har savna meg for mye de dagene jeg har vært borte da, hihi. Det har nemlig vært fullt kjør, jeg har vært syk og masse på en gang så blogging har blitt nedprioritert. Nå skal jeg egentlig sove, men så fikk jeg det ikke til allikevel - så da tenkte jeg; "Hvorfor ikke blogge litt nå som jeg for en gangs skyld har litt tid?" Så her er jeg da.

Vet dere hva jeg har glemt bort helt? Mitt 180 days prosjekt. Unnskyld, det var virkelig ikke meningen. Tror egentlig jeg skuffet meg selv mest fordi jeg var SÅ innstilt på å få det til. Men i går, tror jeg det var, ramlet jeg over en blogg som hadde noe hun kalte for "100 days challenge". Det gikk utpå at det var 100 forskjellige temaer som hun skulle ta bilde av - ett tema for hver dag. Men vet dere hva? Nå finner jeg ikke igjen bloggen. Jeg som hadde superlyst til å gjennomføre DET prosjektet i hvert fall. Det er litt lettere når du har noe konkret du SKAL ta bilde av, hvis dere skjønner? Men siden jeg ikke finner igjen bloggen, kan ikke DERE finne ulike temaer til meg? Kom med hva som helst av idéer og forslag. Takker, bukker, nikker og neier på forhånd.

Hugs.

4 kommentarer

Veldig søt blogg og du tar veldig fine bilder! :D

Katja

16.okt.2010 kl.10:05

God bedring :)))

Jeg vil at du skal ta bilde av:

- latter

- sko

- mat

- høst

- dans

- lyd

cheeeers<3

Rina

16.okt.2010 kl.18:46

Kul idé! Syns du kan bruke disse temaene; lyst, mørkt, musikk, selvportrett, forbildet, morgen, kveld, en film du syns er fin, skole, natur, barn, tenåring, voksen, eldre. Lykke til!

Mikaela

16.okt.2010 kl.23:29

Framtid, fortid, frykt, vinger, oppned, liv, død, uthvisket, forlatt, kaos, glitter, uskyldighet, himmel, helvete, øyne, fremmed, tårer, regnbue, lykke, katt, drømmer, flamme/ild, storm, blod.

Hvis ikke kan du jo teste ut denne linken, den har fem varianter av 100 dagers prosjektet:

http://100themeschallenge.deviantart.com/

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits