Haldens lekreste gitarister?

God kveld folkens! Har nesten akkurat så vidt (veldig fin begynnelse på en setning forresten..) rukket å komme inn i huset vårt og slengt fra jakker og sko (jeg ryddet de opp igjen altså!) for å så slenge meg selv ned på senga. Jeg har nemlig kommet hjem fra et inspirende møte nede på Salen hvor jeg lekte litt journalist og tok bilder til menighetsbladet til kirken jeg går i. Og der fant jeg to karer som sa at jeg bare MÅTTE intervjue de, så jeg tok utfordringen og her kommer det superfantastiske intervjuet med spørsmål de selv stilte, haha!

"Hvor lenge har dere spilt gitar?" Spør jeg og ser nysgjerrig ned på de to ungkarene foran meg. Jonas forteller at han begynte da han var ti år og Jørgen sier at han faktisk var 10 og et halvt år. Sju år og fire-og-et-halvt-år altså. "Jaja" sier jeg og noterer fort ned noen nesten uleselige ord før jeg fortsetter "og når fikk dere deres første gitar da?" Begge tenker litt før Jonas sier at han var ti år og Jørgen forteller detaljert at det var 4. januar 2006.

"Band har begge spilt i. Hvor mange?" Som små barn må de telle litt på fingrene og diskutere imellom seg før de sier "Nice Guys (Jørgen), Wipe Rider, "Friday", Pride'n Joy. Fire!" Og Jonas legger til at han er "arbeidsledig" for øyeblikket.

"Hvilken sjanger spiller dere da?" Nesten før jeg er ferdig med å stille spørsmålet svarer Jonas at blues er favoritten hans, men han liker også å spille progressiv rock og klassisk på siden. "Jeg spiller mest blues, rock, jazz og country, jeg" sier Jørgen og gliser.
"Har dere noe slags motto da?" Spør jeg tilslutt. De ser litt på hverandre og humrer før de svarer at det er vel det generelle rockemottoet "drugs, sex and rock'n roll", sett bortifra at ingen av de har dame før øyeblikket eller har drevet noe med stoffer.. "Vi er Haldens lekreste gitarister" roper de tilslutt og spør om jeg ikke er enig. Vel, dere kan vel si hva dere syns?Ops! Glemte forresten et spørsmål. "Har dere noen idoler dere gjerne vil "bli" i framtiden?" Jørgen er ikke treg med å svare John Mayer, mens Jonas kommer litt senere ut med kommentaren "Den nye B.B King skal jeg bli!" Jørgen brøler ut i latter og legger til "Ja, kiloene mangler i hvert fall ikke!"

Forresten, ta dette innlegget med en klypesalt..

12 kommentarer

hanne :)

18.okt.2010 kl.10:12

haha, jeg er enig jeg:) så kjekke så..

Line :)

18.okt.2010 kl.15:51

Sykt digge as!:D <3 Jeg er så enig i hva du skriver, selvom jeg ikke kjenner dem (A) TIHI^^

Børre

18.okt.2010 kl.15:53

Monstercock <3

Stomperud

18.okt.2010 kl.15:54

Han Jørgen var jo bare så diiigggg!:D Jonas så litt for "bestefar" ut^^

Jens-Arne

18.okt.2010 kl.15:55

Hallo:) Jeg er homo:)

Karianne

18.okt.2010 kl.15:58

Slutt og skrive slike teite ting på bloggen hennes da! Kan dere ikke heller være positive til at hun er sååå flink til å blogge? omg assa...
Karianne: HAHAHAHA! Bare litt fail at alle kommentarene over, bortsett fra Hanne har samme IP-adressese da... Og det er nok i hvert fall ikke Jørgen. :p

Jørgen

18.okt.2010 kl.18:39

Det var faktisk ikke meg :P Ikke Jonas heller :P Og da er det vel bare en kandidat igjen :P

Anders

18.okt.2010 kl.20:11

Sorry da:P (AAAAA) Jørgen sin idé;P
Anders: Hahaha, meget sjokkerende Anders. :o

Jørgen

19.okt.2010 kl.15:41

Skal kalle deg Karianne fra nå av, Anders :P

Voe

19.okt.2010 kl.18:34

Heiiiiiiiii^^ Jeg er blond:D

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits