Just my luck.

Det er såå typisk min flaks. Jeg pleier aldri å vinne noe, men når jeg for en gangs skyld vinner noe, kan jeg selvfølgelig ikke. Det var jo en konkurranse her på blogg.no hvor 100 heldige vinnere fikk være med å se på førpremieren på "Keeper'n i Liverpool". Og gjett hva jeg fikk melding om i stad? Jo, jeg hadde for en gangs skyld vunnet! Jeg leste nedover på meldingen for jeg visste at det ikke kunne være sant.. Vet dere hva det stod der? Joda, jeg hadde vunnet og kunne til med ta med mamma og/eller pappa, men tidspunktet kunne vært litt mer beleilig. Det er nemlig i morgen kl. 15.40 i Oslo og da er det umulig for meg å komme dit når skolen er ferdig 15.30 og det tar 1,5 time å komme inn dit. Så jeg måtte sende melding om at jeg ikke kunne og at noen andre skulle få billetten min. SÅ typisk min flaks. : ( Men nå må jeg tilbake til matteboka. Har nemlig prøve både i matte, lytting OG tysk denne uka. Kill me please.

2 kommentarer

Mathilde

19.okt.2010 kl.11:14

Æsj, så uflaks! :o

pus

19.okt.2010 kl.17:29

Kan du legge ut noen av tekstene du har skrevet? Du skiver så bra!

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits