Pugge, pugge, pugge, pugge

Denne uka har jeg tre prøver.. I dag hadde jeg en matteprøve som gikk, hehehe...., og i morgen har jeg lytting og SÅ har jeg TYSK prøve på torsdag. Kill me, please. Lytting består ikke mindre av enn å kunne høre forskjell på tjueni, ja, TJUENI, instrumenter. Easy piece of cake, tenker du kanskje? Vel, der tar du grundig feil. Det er nemlig blåseinstrumenter (messingblåsere og treblåsere) hvor alle høres helt likt ut egentlig, slagverk, strykeinstrumenter (cello, fiolin, bratsj og konstrabass) og fler. Huffhuff, det kan gå grådig galt hvis jeg ikke pugger, så nå skal jeg slutte å bable med fingrene og heller putte øre og huet full av vakker symonfonimusikk.

Ønsk meg lykke til da ! : )

Étt hjerte

Thea Kathrine

19.okt.2010 kl.20:47

husk at vi må kunne side 116-127 også!! :( :S

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits