Piahysj

Jeg snublet over bloggen til Pia ved en ren tilfeldighet, men etter hvert som jeg leste nedover ble jeg både fanget av den utroligsupre skrivemåten hennes, bildene og den fantastiske stlen hennes. Piltasten fløy rundt omkring på bloggen hennes og så begynte jeg å lese om henne. Forbausende nok er vi utrolig like på noen områder. Og svært ulike på andre. Men jeg kjente meg allikevel litt igjen.

"Jeg vil på en side ha en flott utdannelse, gjøre det bra i denne bittelille, men for meg betydningsfulle, delen av verden. Få meg en hyggelig leilighet, etterhvert få barn, leve med økonomisk stabilitet, kunne kjøpe meg fine ting ? for jeg liker tross alt å være fin. Og jah, kjøre løpet etter boka. På den annen side vil jeg drite i alt som heter utdannelse fordi det kan oppleves som en nødvendighet man må ha for å passe inn i dette systemet vi lever i. Jeg vil ikke ha ting og forsøple og konsumere som en idiotisk sau. Jeg vil lese og lære, men fordi jeg nyter det selv. Reise og samle på møter med spennende og betydningsfulle mennesker som kan gi meg noe nytt. Jeg er twofaced, og jeg kan ikke få begge deler. Være en åndelig og spirituell hippie med 40 par sko, 3 skap fulle av klær og sminke her i fra og til månen? Me dunno. Do you?" - wow, går det an å skrive det på en bedre måte?


Definitivt verdt en kikk !

Étt hjerte

Freshege

26.okt.2010 kl.04:34

hun var pen, da. skal ta en titt innom bloggen hennes :) <3

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits