Fins det noe vakrere?

Er det rart moteverden og designere har villet hermet etter mønstre til dette majestiske dyret i årevis? Det syns nå ikke jeg, i hvert fall. Har du noen gang sett noe vakrere? Leoparder er mitt favorittdyr, så det er kanskje ikke så rart at jeg elsker leoparmønster, men jeg kunne ALDRI i verden tenkt tanken engang på å kjøpe et ordentlig leopardSKINN. Nei, fysjameg!! Sånn behandling av utrytningstruede dyr vil vi ikke ha noe av her i gården eller huset, for den saks skyld.

Men hvis man skal bruke dyreprint generelt, må man bruke det med måte ellers kan det fort bli harry. Er du ikke enig? I går var jeg i halloweenbursdag og var utkledd som en leopard med leopardsminkede øyne. Legger ut bilder av "kostymet" i morgen!

Q; Hva syns du om leoparder og leopardprint?

2 kommentarer

Freshege

31.okt.2010 kl.08:49

Det er fint! Men jeg tenker det samme som deg, kunne aldri brukt ekte.. : (

Hege :-')

31.okt.2010 kl.12:43

det er kjempefint, så lenge det ikke blir for mye :-) og ville aldri gått med ekte, selfølgelig.

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, klær, innkjøp, antrekk, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

Juli 2011Mai 2011April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits