Mine favorittfotografer og fotobloggere

(Dette innlegget er skrevet for en stund siden - bare poster det nå fordi jeg er opptatt med skolearbeid og har ikke tid til å skrive noe annet)

Jeg elsker å se på andres bilder. Andres kunst. Både for å bli inspirert og for å nyte kunsten. Dele øyeblikkene. Det finnes overraskende mange talentfulle fotografer ute i verden. Jeg blir helt overveldtet av så mange fine bilder. Noen er proffe og lever av det, mens andre har det mer som en hobby de lærer seg stadige nye ting i. Mange tenker nok også at "okay, jeg kjøper meg et fancy dyrt kamera og bare bruker auto-innstillingen, så blir jeg proff" Vel, det er ikke sånn det fungerer i lengden. En fotograf tar seg god tid med diverse innstilinger, er supertålmodig og tar mange hundretusen bilder for å så kanskje få 10 % vellykka. Det er sånn det er og det er derfor det er så ubeskrivelig inspirende.

Mine favoritter av proffe fotografer;
Antonio Ysursa Leonard Gren 
Andrea

Hobby fotografer;
Synne
Ida-Marie
Isabella

Alle bilder //Leonard Gren

Denne lista blir garantert oppdatert, men her er de første som jeg kom på i farta. Hvem er din favorittfotograf/fotoblogger?

3 kommentarer

Nora - kommenterer tilbake!

29.nov.2010 kl.20:58

Jeg har ikke funnet en jeg liker så mye at jeg er innom bloggen hver dag, men liker å se på hvordan andre tar bilder, hva de legger vekt på og det du har nevnt ovenfor :)

sv: det var ironi :p

Kristin

29.nov.2010 kl.21:51

vel, synne (cameralove.blogg.no) kjenner jeg ganske godt grunnet det at hun går i klassen min, og hun er ei like supersøt jente som hun utgir seg for å være via bloggen :-) hun er helt sykt god på alt med fotografering og skriving å gjøre! misunnelig.

Synne

02.des.2010 kl.17:09

aw, så gøy at navnet mitt står der! tuusen takk :-)

og forresten, kristin, right back at you søta!

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits