Serverkræsj i morgen?

Som dere garantert har fått med dere, slippes Lanvin sin kolleksjon for H&M ut i morgen. Jeg skulle gjerne satt klørne mine og teknisk sett kroppen inn i et av de vidunderlige mesteverkene, men siden jeg hverken bor i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger eller Tromsø og jeg ikke har totusen å bruke på en kjole nå, tror jeg at jeg må innrømme at dette må jeg komme meg over uten et plagg..

Det blir jo også solgt online, men om jeg skal tørre å gå inn på H&M klokken åtte i morgen (da har jeg forresten tysk også..) og garantert ikke komme inn pga en stor serverkræsj av overbelasting fordi gale kvinnfolk (og menn!) MÅ ha den kjolen og i hvert fall DEN veska, vet jeg ikke. Kanskje jeg tar meg en liten tur for å se hvor raskt ting blir utsolgt. Bare for moro skyld, mener jeg. Det skjedde jo en stor serverkræsj i fjor når det var Marc Jacobs som hadde designet en kolleksjon til H&M.

LANVIN FOR H&M

LANVIN FOR H&M. SE HELE KOLLEKSJONEN PÅ HM.COMMine favoritter! Skulle gjerne hatt tak i en av de dødskule t-skjortene i hvert fall. De var jo billige også! 299 kr og 399 kr. Leppestiften var også drit kul og kosta bare utrolige NITTINI kroner !!

Q; Skal du forsøke å få tak i et eller flere Lanvin produkter? I så fall hvilket? Hva var din favoritt?

Étt hjerte

Nermina - legg meg til som venn!

22.nov.2010 kl.22:40

SV-takk :)

Ha en fin kveld videre ! og god natt ! :))

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, klær, innkjøp, antrekk, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

Juli 2011Mai 2011April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits