HAPPY BIRTHDAY!!!

I dag har min bestevenn Hanne bursdag! Endelig er hun også seksten og ikke en liten femtenåring lenger... Hehe. Neida. Eller joda, det er jo faktisk faktum. Uansett. Hun er der i tykt og tynt, i gleder og sorger og alle de andre stundene. Vi har kjent hverandre i hvert fall ti år (pluss barnehagen hvor jeg var teit og ikke ville leke med alle...) og det søta, har vært ti fantastiske år! Okay, nå tror jeg kanskje at jeg skal stoppe før det begynner å høres ut som en gammel mann som taler en tale for sin kjære kone på gullbryllupsdagen deres - noe som ikke er tilfelle her. Men bare en kort liten til; du er superduper, herlig, fantastisk, hjelpsom, VERDENS SNILLESTE OG DET ER IKKE TULL ENGANG, pen, nydelig, morsom, veldigsøtnårdugjørgrimaser!, omtenksom, hyggelig mot alle, koselig å henge sammen med og jeg aner ikke hvor mange ganger vi har dødd (nesten) av latter! Du er rett og slett altfor fantastisk og jeg tror jeg snart må be deg om å roe ned litt på alle de positive egenskapene slik at folk liker meg litt også.. HIHI.

Faktisk det ENESTE jeg bildet jeg fant på datan min hvor du ikke har en grimase..

men fordi du er så altfor søt når du tar bilder av deg selv med kamera mitt i speilet, må jeg jo bare bruke det også!!

jeg hadde egentlig planer om å ta med en bukett med ballonger til deg på skolen i morgen, men jeg tror de sprekker i natt. :(

også skulle jeg egentlig prøve på en ting, men det funka dårlig uten fjernkontroll til kamera, pappa(!!)..

hehehehe.... jeg tror jeg skulle kysse på ballongen?... // alle foto privat :-)

Men uansett. GRATULERER SÅ INNMARI MYE MED SEKSTEN ÅRS DAGEN DIN, VENNEN. Og jeg håper det blir din beste bursdag ever! Er innmari glad i deg, vetdu! ♥ Gratulerer henne du og, så blir både hun og jeg glade!

Q; Når har du bursdag?

3 kommentarer

Mochica

25.nov.2010 kl.09:01

grattis;)

Hanne:)

25.nov.2010 kl.09:04

Awww, du er verdens søteste bestevenn!<3 er så utrolig glad i deg<3<3

Hilde

25.nov.2010 kl.14:52

sv: ja:)

gratulera me dagen til bestevennen din:-)

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits