I'm soon dead...

Yo yo, wazup people lizzzzzom?! Okay, nå er det seriøst slutt på tullinga her... JEG ER SNART DØD. Jeg skal nemlig levere en stygg (hvis lærern leser er den veldig BRA altså!) engelsk oppgave med umulige oppgaver. Åh, hvordan skal dette gå? Jeg var jo faktisk flink pike og begynte i går - skrev faktisk ganske mye i går, MEN problemet er at det må være minst dobbelt så langt... Oppgaven går ut på å skrive om "The Role of Parents" og vi skal da overraskende nok skrive et essay hvor vi trekker frem gode argumenter for hvordan foreldre bør være, og så trekke inn noen foreldre fra minst en tekst vi har lest og en film vi har sett. Med andre ord - KIND OF UMULIG. Jeg ser for meg VG overskriften og alt "16 år gammel student døde av akutt kreativitetmangel da hun i ettermiddag skulle prøve å være en flink skoleelev og gjøre ferdig engelsk essayet sitt..."

Bare se så frustert jeg er!


se så sur a : (

DERFOR tenkte jeg at dere gjerne kunne en ferdig oppgave til meg!


Enig eller hva? Jeg hadde i hvert fall syntes at det hadde vært SUPERFANTASTISK!

hoho, jeg liker photobooth. Har du lekser/oppgave/tentamen som tar knekken på deg?

NEI - NÅ KALLER ENGELSKEN. Håper dere lever!!

2 kommentarer

Cathrine E. N - fotografi

30.nov.2010 kl.15:39

Misunner deg ikke ;p

Ida

30.nov.2010 kl.17:28

Så klart jeg gjør det for deg!!! :))

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits