Hjerte av stein..

I stad satt jeg og var en veldig flink jente som forberedte seg til mattetentamen jeg skal ha i morgen. Mens jeg satt der og ante fred og ingen fare, hører jeg plutselig en skikkelig merkelig lyd fra trappa og gangen ned til kjelleren. Kroppen hoppa til, før jeg spisset ørene for å lytte en ekstra gang. Ørene ville ikke høre hva lyden var, så jeg måtte rope på mamma og pappa og spurte om de visste hva lyden var. "Det er sikkert fuglen som var der her om dagen", svarte mamma mens hun fortsatte å lese avisa si. Jeg får alltid så stor empati for stakkarslige fugler, så jeg prøvde å spørre om hvorfor vi ikke kunne hjelpe den ut. "Har du tenkt til å ta den i vingen og følge den ut da, eller?" kom det plutselig fra en meget hes pappastemme.

Etter et par filmer i hodet om hvordan det  hadde gått om jeg hadde prøvd å følge ut fuglen, sukket jeg og gav opp. "Pappa, har du et hjerte av stein." sa jeg plutselig uten å egentlig mene det. Mamma ropte noe om at han i hvert fall ikke hadde det fordi han gjorde det og det og det og det. Jeg nikket, og rettet litt på meg selv. "Okay, da hjerte av stein for fugleempati i hvert fall!" Det var tydeligvis også feil, for mamma fortalte at det var jo pappa som mata fuglene med både brød og sånn henge-ting-fra-taket-med-masse-fuglemat-i-som-fuglene-alltid-samler-seg-rundt. Det var jo riktig, så jeg måtte rette meg opp en gang til. "OKAY da! Hjerte av stein for fugler som er innesperra!!" Så hørte jeg en liten latter og en mamma-stemme som minnet meg på at pappa hjalp alle de stakkars fugleungene som hadde falt ut av redet sitt i sommer og hadde satt seg fast i et lite hul rom i taket. Nok en gang måtte jeg rette på meg selv og endelig kunne ikke mamma si noe. "JAVEL DA! Men et hjerte av stein for-fugler-som-er-innsperra-i-kjellern, har han i hvert fall!". Da lo ho.

Bilde // lånt herifra

Q; Har du hatt en fugl inni huset ditt?

4 kommentarer

Tina

07.des.2010 kl.00:59

Oi.. Hehe sorry måtte bare le litt av at moren din nekta for alt du sa! Haha :)
PS: fin blogg! :D

julie

07.des.2010 kl.11:33

hahaah

eele

07.des.2010 kl.20:19

Hahaha :)

Mikaela

09.des.2010 kl.20:42

Jeg hadde spurt mamma med en gang, jeg. Pappa er så slem mot fugler (han kjører på dem, uhell, men liiiikeeeveel!)

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits