Sangtentamen i morgen!

Æ, fysøren, jeg gruer meg så ille til i morgen at jeg nesten ikke vet helt hvor jeg skal gjøre av meg. Nei, ikke fordi det er Lucia, men fordi jeg har sangtentamen.. Og jeg skal synge to sanger. ALENE. Foran FEM lærere. Herlighet, jeg er så død. Jeg bare kjenner hvor nervøs jeg blir , liksom. Egentlig syns jeg det er minst en million ganger verre å stå foran få folk og synge enn en svær forsamling. Sistnevnte gjør meg faktisk ingenting. I hvert fall ikke sammenlignet med det første. "Angels we have heard on high" er den ene sangen jeg skal synge og den andre vet jeg faktisk ikke helt enda. Jeg klarer ikke bestemme meg! Enten så blir det "Summertime" - går nokså høyt hele veien og mer lik "Angels we have heard on high" tonemessig, eller så blir det kjære gamle "My Funny Valentine". Et sykt vanskelig valg, så jeg ender nok opp med å måtte trekke sang.

det er ikke engang mikrofon.. :/ //bildekildelink

Blæh, nå kaller sangene - wish me luck!

4 kommentarer

Maja

12.des.2010 kl.16:33

Oioioi! Lykke til i morgen, da! :D Det går nok bra, selv om du er nervøs og sånt. ;)

eele

12.des.2010 kl.16:35

Lykke til ♥

JensUM

12.des.2010 kl.17:01

Lykke til vennen <3 du klarer det!

Madelene Lisella

12.des.2010 kl.23:19

sv; tusen takk :))

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits