Lady in black with a taste of gold


Hihi, hei dere! Etter en slakk, men litt slitsom siden-jeg-ikke-er-helt-frisk-skoledag, var det rett bort til min kjære mor som var å ventet på meg ved Storbyen (et kjøpesenter i Særp). Egentlig skulle jeg vel ha noe svart til julekonserten i morgen og så trengte jeg dessuten et par bukser og pensko. Etter å ha slengt klær opp og fram og både tatt på seg det ene etter det andre, fant jeg tilslutt noe brukbart! Det tok en del timer, da... Men jeg endte i hvert fall opp med TO høyt(!!)livs bukser fra bikbok (jeg har alltid hata høytlivsbukser....) - den ene var svart og den andre var mørkdenim og en kjempe søt "silke" bluse med sløyfe fra bikbok. (på bildet!)

Sko fant jeg ikke i Særp, selv om jeg nesten endevente hele butikken. Er det noe jeg er SKIKKELIG kresen på er det nettopp sko. Er de ikke akkurat sånn jeg har sett for meg, nei, da blir det ikke noen nye sko på meg! Heldigvis skulle mamma en tur til Moss for å besøke en venninne, så da ble jeg likesågodt med dit også og fikk sett litt på Mosseporten. Ikke så veldig spennende skobutikker der heller, men jeg fant heldigvis raskt et par svarte søte ballerina-sko med små gullperler på og en liten sløye foran. Kjempe søte! Selv om jeg egentlig liker aller best sko med høyere hæl..

Ops, litt mer tekst enn jeg egentlig hadde planlagt, men jaja. Da fikk dere i hvert fall et blogginnlegg! Hvis pappa får tatt noen bilder på konserten i morgen, kan jeg sikkert legge de ut om dere vil se? En video er IKKE aktuelt....

ØNSK MEG LYKKE TIL PÅ KONSERTEN I MORGEN DA! :-)

4 kommentarer

eele

16.des.2010 kl.07:37

Lykke til :)

Madelene Lisella

16.des.2010 kl.10:17

sv; aww, tusen takk ! Betyr mye :))

Alexandra

16.des.2010 kl.12:53

Fine kjøp! Digger høytlivsbukser :) Lykke til imorgen ;)

Mwin

18.des.2010 kl.00:24

Søte sko :-)

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits