Stress!!

Okay, seriøst, jeg tror jeg har godt av å stresse litt - spesielt med tanke på at jeg mangler et par ting før julen kan få lov til å komme. Altså PLUTSELIG har julen nærmet seg med stormfulle(snø) skritt og snart er den klar for å rive ned huset for sin årlige juleinspeksjon for å sjekke at alt er i skjønneste orden før jul. Noe den defintivt ikke er. Jeg mangler julekjole og pensko - selv om jeg egentlig har minst fire kjoler jeg sikkert kunne brukt, jeg har ikke fått satt inn en eneste liten juleengel eller nisse på rommet mitt (jeg har julestjerne i vinduet da!), jeg har ikke fått øvd noe til den lille konserten jeg, lillesøs og pappa skal ha på tirsdag, jeg har ikke bakt nok julekaker (noen har vært og snoket oppi kakeboksene jeg har lagd ferdig og NESTEN spist opp alle sammen!!), JEG HAR IKKE FÅTT KJØPT FERDIG JULEGAVER!!!! Føler at det er noe mer jeg har glemt, men jeg kommer ikke helt på hva...

Rommet mitt hadde hatt godt av en liten julevask og real rydding før jul.... Blir nok en tur til byen i dag tenker jeg! Egentlig bør jeg vel forberede meg på å GÅ i kø for å komme fram i sentrene.. (I følge visse facebook statuser, skal visst omtrent hele venneflokken på face til byen for å gjøre "siste" stor handel)

kan ikke tro at jeg akkurat la ut dette bildet.... FORHÅPENTLIGVIS rekker jeg å vise dere et finere og ryddigere resultat senere i dag! Nei, nei, ja, ja.

STRESS!!!
Q; Er du stresset før jul? Har du fått handlet inn alt du trenger?

4 kommentarer

Madelene Lisella

18.des.2010 kl.14:44

har masse igjen å handle, men tar det med ro, haha :)
Madelene Lisella.: Haha, bra noen av oss klarer det ;)

18.des.2010 kl.17:42

Haha, du, mitt rom er 100 ganger verre enn ditt..
Anonym: Haha, det tror jeg ikke! xD

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits