Syk igjen?

Åh, nå begynner jeg virkelig å bli lei av å være syk. Hodepine, svimmelhet, syke magekramper, vondt i hele kroppen + halsen og brystet, feber opp og ned og så plutselig kokvarm for å så bli en frysepinne til de grader (worldplay!). Æsj, nå er jeg lei. Det har jo vært sånn av og på i minst to uker nå. Men det er ikke så mye å gjøre med egentlig. Får vel bare slappe av og ta et par tabletter, så ordner det seg sikkert. Jeg har nemlig ikke tid til å være syk! Hmfp, noen ganger skulle jeg ønske det fantes en "bli frisk med en gang" tablett - uansett hvilken sykdom.


Q; Er du syk?

3 kommentarer

dagfinrud

19.des.2010 kl.00:06

uffda, god bedring! ja, jeg har vært syk lenge nå.. kjedelig å være syk, hvertfall nå som jeg snart har ferie!

Mikaela

19.des.2010 kl.01:00

Jeg har vært konstant syk den siste måneden, det vil altså si - febervarm hele tiden omtrent og helt tett, så nært at jeg ikke for pust. Ordentlig såre bihuler som svir og øyne som renner og renner og renner. Jeg hoster slik at når jeg er ferdig med å hoste så høres jeg ut som en hunde pipeleke når jeg er ferdig og dessuten nyser jeg masse også. Jeg blir ekstra fort sliten og omtrent alt er et slit. Jeg er lei av å være syk!

Isabella (tinkerbella.blogg.se)

20.des.2010 kl.23:27

SVAR: Åh men vad snäääll du är! :)

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits