En ung jentes siste ord

Hey dere! Nå sitter jeg og er helt fanget i boka til Regine Stokke - "En ung jentes siste ord." Jeg var jo en fast leser av bloggen hennes, men det er veldig annerledes å sitte å lese alle blogginnleggene hennes på nytt. Det er jo også noen "nye" tekster, blant annet fra dagboken til moren og andre tekster av Regine, som også så absolutt får deg til å svelge tårene som gjemmer seg bak øyelokkene. Regine var så flink til å uttrykke seg! Det er litt fælt å lese at hun hadde stor tro på at hun kom til å vinne over monstersykdommen, når jeg vet at hu ikke klarte det. Tenk hvor utrolig sterk hun var! Jeg blir helt målløs. Uansett, boken anbefales på det sterkeste.

dumme photobooth-blits. :(

Måtte du hvile i fred, Regine. Det har du i hvert fall fortjent.

Q; Har du lest boken hennes? Leste du bloggen hennes?

3 kommentarer

dagfinrud

20.des.2010 kl.22:23

nei, det tror jeg ikke:o

Madelene Lisella

20.des.2010 kl.23:21

haha leiter alltid like mye etter den kommentarknappen her på bloggen din, hadde vært fint om du gjorde den litt mer tydelig :)

sv; Så kjipt! Da vet jeg ikke hva jeg hadde gjort .. .
Madelene Lisella: Skal fikse nytt design snart, så da kan jeg fikse det også. Ellers er det jo bare til å trykke på overskriften på innlegget? ;)

SV; Hehe, er ikke så mye å gjøre med, dessverre.. :s

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits