Hihi, jeg lever fremdeles

Hihi, hei dere! Bare for å gjøre dere sikker på en ting - jeg druknet hverken i overfloden av gavene under treet eller papirrestene som ble igjen, jeg lever fremdeles! Greia er bare at det er jul og da er det mye andre ting og gjøre også! (Dessuten har jeg blitt avhengig av nintendo wii som jeg fikk til jul OG klarte å sette opp selv!!!) Men det er supergøy, fordi jeg får trena masse mens jeg har det gøy! Og hva er vel bedre enn det? Fikk også super mye annet fint, TUSEN TAKK! Om to dager (tirsdag) er det klar for nyttårsleir igjen, så det blir vel en del pakking i morgen og kanskje litt oppbrukte gavekort for å sikre seg litt salgsvarer før alt er borte. Hvis jeg klarer å rive meg løs fra nintendo wii sporten da, hihi.

Q; Fikk du mye fint i jul? Er du klar for storsalg, hihi?

2 kommentarer

Karoline in USA!

27.des.2010 kl.08:39

Skal du på EXPLORE ? :D
Karoline i USA!: Nei, på Gautefall ;)

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits