Hold my hand + dagens fangst

I dag har vi vært lenge på hytta og fått rydda ut og henta masse ting. Det var sykt deilig å se igjen mye savnet tøy. Hihi, og siden jeg fikk et gavekort på h&m til jul, kjente jeg det brant i lomma da vi allikevel var i nærheten av en h&m, så da ble det en liten tur dit også. Egentlig ganske utrolig at vi klarte å komme oss ut derifra hele og i live, Torbyen var nemlig helt BOMBA ned med shoppegærne folk i alle aldre.. Fant en kjempe søt varm genser, et søtt lite "klokke"smykke og et kult perlearmbånd. Det ble også et par cliniqueprodukter. Fornøyd med dagens fangst selv om ingen av tingene var på salg, haha!

Nå må jeg pakke ferdig! Skal nemlig dra på nyttårsleir i morgen og blir borte til 1. januar. Blir nok ikke så mye blogging på meg da, nei. Forresten har jeg fått helt hekta på den nye Michael Jackson cd'n. Jeg var så heldig og fikk den til jul av Simon! Tusen takk! Alle sangene er kjempe bra! Setter inn "Hold my hand" med Akon og Michael Jackson. 

Q; Hvordan skal du feire nyttårsaften? Har du vært å shoppet i dag? Hva syns du om Michael Jackson sine nye sanger?

Étt hjerte

Hannah - Kommenterer tilbake

27.des.2010 kl.23:35

Med en venninde :)

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, klær, innkjøp, antrekk, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

Juli 2011Mai 2011April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits