Waltzing with destiny forever

På skolen i stad, nærmere bestemt i løpet av de fire første timene da vi hadde faget musikk, dans, drama - lærte vi å danse vals. Jeg kunne ikke være med pga de dustete ribbeina, men danselærern spilte av verdens nydeligste sang som jeg forelsket meg helt i. Jeg spurte henne om hva sangen het etter timen og fikk svaret, men glemte det nesten med en gang. Det eneste jeg husket var at det enten var noe "waltz" eller "walls" og så trodde jeg det var noe med "shadow". Uansett, jeg prøvde utallige kombinasjoner av de tre ordene og hørte og hørte på sanger, men fant den ikke. Så kom jeg plutselig på at det kanskje kunne vært noe med "dark" isteden for og søkte derfor tilfeldig etter "dark waltz" og vips der var den! Sangeren er ingen ringere enn superdyktige Hayley Westerna fra New Zealand. Så nå har den spilt om igjen og igjen på spotifylista mi helt siden jeg fant den. Hør på den!

"Dance me into the night
Underneath the moon shining so bright
Turning me into the light"


Q; Har du hørt sangen før? Hva syns du om den?

Ingen hjerter

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits