I love "Front Row"

Helt tilfeldig og plutselig fant jeg et program på min kjæreste mac som het "Front Row". Egentlig litt flaut at jeg snart har hatt mac'n i to år uten å vite om det, men så utrolig bra det programmet var! Man kan se bilder, høre på musikken og se på filmene man har på mac'n eller man kan se på filmtrailere. Sistnevnte har jeg drevet med den siste timen. Det er så utrolig mange fantastiske filmer som kommer og jeg kan ikke vente med å se de! De som kommer dette året er blant annet "Red Riding Hood", "How Do You Know?", "Jane Eyre", "Pirates of the Caribbean 4 - On Stranger Tides", "From Prada to Nada", "Kung Fu Panda 2", "Cars 2", "Love & Other Drugs" og fler.  Er det noe jeg virkelig elsker å se på, er det filmer. Jeg kan til og med se den samme filmen om og om igjen uten at det gjør noe. Sa jeg hvor mye jeg elsker filmer? Nei, nå skal jeg se på et par filmtrailere til.

Q; Liker du filmer? Hva er din favorittsjanger?

2 kommentarer

kristin

07.jan.2011 kl.19:42

åh, stilig! jeg ELSKER filmer. sånn seriøst. ooog jeg er veldig flink til å leve meg inn, haha. Ser egentlig på det meste!

Madelene Lisella

07.jan.2011 kl.23:11

Jeg vet! Amerikanere er mye hyggeligere også, sier vi hei til noen på gata i norge kikker de sikkert bare dumt , haha :)

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits