Den som venter på noe godt..

..venter ikke forgjeves! Okay, for å være ærlig har designplanene mine tatt litt lenger tid enn jeg egentlig hadde regnet med. Jeg har fått begynt litt, men ikke ferdig enda for å si det sånn. Header'n skal i hvert fall byttes ut og forhåpentligvis får jeg tatt noen bilder i morgen. Har egentlig ganske mye å gjøre i morgen - HEY, vent! Klokka er jo fem over halv fem!! Det er visst i DAG... Hehehehe, ops. Sånt skjer når jeg og lillesøs koser oss med film med masse spenning og action. Vi så på en krim/thriller film som het "Livstegn" eller noe sånt. Sykt bra og spennende! Jaja, da mener jeg selvfølgelig nye bilder i DAG og masse å gjøre i DAG. Da bør jeg vel kanskje sove litt da? Huff, sårri for rotete og crappy innlegg, men sånt skjer så tidlig på morgenen når jeg ikke har sovet noe enda. 

NATTA! (Innlegg oppsummering; sårri for rote på bloggen - blir fikset senere i DAG om jeg får tid)

Étt hjerte

Julie

09.jan.2011 kl.15:27

haha söt du <3

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits