Oops, I did it again..

Heisann søteste folk. Gjett hva jeg våknet til i går morges? Nei, dere kommer nok ikke til å gjette det, så da kan jeg jo like så godt avsløre det.. Jeg klarte nemlig omtrent ikke å reise meg opp fra senga og gå vanlig uten at jeg måtte åpne munnen og skrike av smerte. Kroppen min var tydeligvis ikke helt forberedt på den litt lange løpeturen i går, så det gikk grundig utover hofta mi/øverste del av låret. Legen trodde det var enten en sene som har strek seg eller en muskel som har blitt overbelastet, så jeg er stuck til disse to kompisene (bildet) og smertestillende en stund fremover.

Hvordan i all verden klarer jeg ALLTID å skade meg på en eller annen måte? Tror sånn seriøst dette er femte gangen jeg går på krykker, ikke tull engang. Håndledd har "gått med" og, ribbein osv. Herlighet, jeg er så utrolig uheldig når det gjelder skader at jeg tror det egentlig er like så greit at jeg aldri blir alpinist. De må jo holde seg mest mulig skadefrie, hehe.. Men nå må jeg prøve å få litt søvn sånn at jeg orker å hinke rundt som en gærning i morgen også. God natt!

Skader du deg mye? Er du mye uheldig?

6 kommentarer

siljemuffins

03.mar.2011 kl.00:42

God bedring da, hehe! Jeg skader meg ganske mye, ehhe, er ganske klomsete til tider. Men jeg har aldri gått på krykker, som er et mirakel!

Nora Kjelvik

03.mar.2011 kl.06:57

Ååh, stakkars deg. Har ikke skada meg så mye igrunn, gått på krykker 1 gang. Men etter jul i år har jeg vært nokså uheldig :(

julie

03.mar.2011 kl.18:34

det er BRAAAAA juliane!!! men nå vil jeg har outfitoutfit

Mikaela

05.mar.2011 kl.01:03

JAAA, jeg skader meg mye, men ikke like fatalt, ellerno. Jeg har tråkket over så mye på høyre fot at sena nesten ryker av fordi den er så ødelagt, men ellers har jeg vært ganske flink. Brekt noen armer og fingre gjennom tidene også da, men ikke på mange år nå..

Julie

09.mar.2011 kl.13:56

BLOGGGEEE DA JULIANE jeg savner at du blogger :(

Maudisch

17.mar.2011 kl.07:44

Jeg skader meg mye men det er sjelden store skader så jeg har aldri måtte gipse eller gått på krykker, men det er nesten mer irriterende med de små skadene :P God bedring da! :)

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits