Whops, jeg er visst en blogger, jeg!

Hei dere søtinger! Hehehe, jeg har ikke glemt at jeg har en blogg altså, det har bare vært sykt mye på skolen & i hverdagen generelt, så det har liksom ikke vært tid til det ene eller det andre. Men nå er snart "Bohemen" - en forestilling vi på MDD skal ha snart, gjennomført og ferdig og da blir det litt mer tid. Mye av dagen går nemlig til øving på f. eks "Sommernatt ved fjorden" og andre sanger. Jeg har nemlig tenkt til å få til den sangen perfekt og da trengs det øving! Dessuten har vi jo også masse andre skolegreier, også kalt lekser og prosjekter... Men til uka har vi en helt annen timeplan, så da skal jeg prøve å få gjort litt andre ting også. :-)

Håper ikke alle har glemt bort bloggen min helt? Skal prøve å få i gang en liten konkurranse etter hvert også. Forresten, IKKE lenge til 17 års dagen min heller! Neste onsdag, faktisk. Husk på det da! Hadde vært koselig med en bursdagshilsen eller to, hihi. Men nå må jeg løpe til timen, ha en superherlig dag!

Hvordan går det med dere? Overlever dere skolen om dagen?

3 kommentarer

Issa

24.mar.2011 kl.11:56

Så fint du ikke har glemt bloggen din, det har ikke jeg heller. Hihihihihihihi :D

Gratulerer på forskudd!!

Jeg overlever skolen så vidt. hohohohoho.

Mari

24.mar.2011 kl.12:53

Vi har faktisk ikke så mye å gjøre på skolen for tiden. Utrolig deilig å kunne gå på stranda i langfriminuttene istedenfor å sitte og gjøre lekser eller øve til en prøve.

Madelene Lisella

24.mar.2011 kl.16:58

sv; ååh, så koselig å høre :D

Nja, har ikke så mye å gjøre på skolen nå egentlig, men fortsatt for mye for meg som heller bare vil ha ferie, haha

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits