Premiere på "Bohemen" i kveld!

God morgen dere!

Herlighet, det er litt uvirkelig (og skummelt!) å tenke på at det er premiere i kveld. Resultatet på de siste ukenes programfagtimer skal vises i kveld. Lange skoledager, helgeøving og sene kvelder. Utallige gjennomgåinger med både vellykka og ikke fullt så vellykka tilbakemeldinger fra diverse lærere. Øvinger og repitisjoner. Nydelig musikk og sang og noe litt mer skjærende musikk og sure toner. Blodslit kan jeg ikke si det har vært, men en slitsom uke har det i hvert fall vært. Forhåpentligvis blir resultatet for alt arbeidet supert og kanskje over forventingene. Et par gjennomganger til + generalprøve blir det nok senere i dag før seneteppet endelig går opp og det er mange kjente og ukjente fjes blant publikum.  Nervene har ikke vært der, men nå slår de inn for fullt. Kanskje det er godt tegn? Har hørt at man gjør det mye bedre om man er nervøs, men det spørs vel om det går like bra når nervene er så ille at hjertet pumper så fort og hardt at det nesten lager et hull i brystet mitt. Det blir rart, skummelt og forhåpentligvis herlig, gøy og spennende.


//bilder selvfølgelig private

Resultatet får vi se fra kl. 19.00 i kveld.

Ønsk meg lykke til da! Jeg trenger et for-å-si-det-sånn..
- 1. stykk NERVØS Juliane Sofie :-) 

5 kommentarer

julie

01.apr.2011 kl.11:03

Lykke til! Det kommer til å gå kjempebra :) hihi du har på ringen du fikk av meg jo :D

Mikaela

01.apr.2011 kl.12:01

Ååh, lykke til!

Jeg skulle så gjerne vært der, men jeg har ikke penger, eheh, kan du ikke få det filmen også legge det ut på bloggen? (A) Vil så gjerne se/høre! (hvertfall når du synger solo, for det gjør du vel? eller nesten? eheh)

Carina

01.apr.2011 kl.13:00

Break a leg vennen:D<3 Det går kjempebra!<3 Hihi, du må få filme det så jeg kan se(a)

dream of california

01.apr.2011 kl.22:00

Lykke til!

kine leonardsen

02.apr.2011 kl.13:48

Kjempe fin blogg!

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits