Min nye favorittbok og film!

Tidligere i sommer kjøpte jeg den kritikerroste boken "Sarahs nøkkel". Tror jeg nølte et par dager med å lese den for jeg ville være sikker på at jeg hadde nok tid til å lese uavbrutt. Og det kan jeg med hånden på hjertet si jeg gjorde! Leste den ut på en og en halv dag for jeg klarte ikke å legge den bort. Så utrolig vakker, hjerteskjærende og nydelig bok er det lenge siden jeg har lest. Mot slutten ville jeg nesten ikke lese ferdig for jeg ville ikke at den skulle slutte. Men slutten var også helt nydelig, så det gjorde egentlig ingenting. 

Men filmen derimot har jeg ikke fått somlet meg til å se før i førsten av august. Fant den på nyheter på Telenor sin filmleieside og siden jeg hadde en verdikupong der, lånte jeg likesågodt den. Filmen var også veldig fin og hjerteskjærende, selv om (som alltids når man ser en film etter å ha lest boka) jeg så for meg personene ganske annerledes og de hoppet over en del ting. Allikevel ligger den øverst på mine favorittfilmer nå. 

Husk å velge å ta den i HD-kvalitet! :-)

Har du lest boka eller sett filmen? Hva syns du om den? 

Bildekilde #Link

5 kommentarer

Hverdagen med spiseforstyrrelser

27.aug.2011 kl.15:12

elsker den filmen og den boka :)!

Mari

27.aug.2011 kl.16:07

Den har jeg tenkt å lese! Tror jeg skal vente med å se filmen før boka er lest. Det er jo som du sier - boka er alltid best!

 sandra bieber

27.aug.2011 kl.16:32

nei, men vil se filmen! siden jeg holder på med to bøker ;)

Madelene Lisella

27.aug.2011 kl.16:38

sv; jaa, står i teksten, men link og alt ^^

Elin

27.aug.2011 kl.21:53

Boka er nydelig. Filmen har jeg ikke fått sett. Den står på lista over "må se-filmer"

Skriv en ny kommentar

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, design/photoshop, Foto, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, klær, innkjøp, antrekk, Musikk, Tanker, Tegninger/skriblerier, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

August 2011Juli 2011Mai 2011April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits