Blogg

Hvem er du? :-)

Hei alle søte! Ser at jeg har fått en del nye lesere i det siste og siden dere er blitt så flinke til å kommentere, lurte jeg på et par ting.

 

KOMMENTER HER!

Jeg vil lese DIN blogg

Jeg har prestert å bli syk igjen, så da trenger å lese et par nye blogger - du finner mine nåværende favoritter i sidebaren min. Hvis du har lyst til at jeg skal lese din blogg, legg igjen adressen din som en kommentar så tar jeg turen til deg i løpet av dagen. Skriv gjerne hva du blogger om også og hvilke blogger som er dine favoritter. :-)

//bildeprivat - random bilde fra sommeren 2010

Hva er din blogg? Hva blogger du om? Hvilke blogger er DINE favoritter?

KOMMENTER HER!

Min egen berg-og-dalbane

Heisann verdens beste lesere. Fant ut i går at jeg har sikkert verdens mest varierende berg-og-dalbane på bloggen min. I hvert fall ser det slik ut på statestikken min. Bare se her; 

Og siden det er dere som lager de forskjellige "loopene" må jeg jo bare spørre hva det er dere vil se/lese mer av og hva jeg kanskje bør forandre på. Blir veldig glad for tips, selv om det selvfølgelig er jeg som har siste ordet her. :-)

Q; Så hva vil du ha mer på bloggen? Har du en jevn statestikk eller har du en berg-og-dalbane lignende min?

KOMMENTER HER!

Den som venter på noe godt..

..venter ikke forgjeves! Okay, for å være ærlig har designplanene mine tatt litt lenger tid enn jeg egentlig hadde regnet med. Jeg har fått begynt litt, men ikke ferdig enda for å si det sånn. Header'n skal i hvert fall byttes ut og forhåpentligvis får jeg tatt noen bilder i morgen. Har egentlig ganske mye å gjøre i morgen - HEY, vent! Klokka er jo fem over halv fem!! Det er visst i DAG... Hehehehe, ops. Sånt skjer når jeg og lillesøs koser oss med film med masse spenning og action. Vi så på en krim/thriller film som het "Livstegn" eller noe sånt. Sykt bra og spennende! Jaja, da mener jeg selvfølgelig nye bilder i DAG og masse å gjøre i DAG. Da bør jeg vel kanskje sove litt da? Huff, sårri for rotete og crappy innlegg, men sånt skjer så tidlig på morgenen når jeg ikke har sovet noe enda. 

NATTA! (Innlegg oppsummering; sårri for rote på bloggen - blir fikset senere i DAG om jeg får tid)

KOMMENTER HER!

Liten videoblogg!

Hihi, for å være trodde jeg ikke at jeg kom til å gjøre dette her, men det minste tantebarnet mitt ble så fascinert av Photo Booth at jeg bare må poste det.

en sminkeløs og meget vakker tante *kremtkremt* + lite nydelig tantebarn! :)

Q; Hva har du gjort denne helga?

KOMMENTER HER!

Jaja, hvorfor ikke?

NokiaNorge sin facebook side har en konkurranse hvor DU kan være den heldige vinneren av en den splitter nye Nokia N8. Hvordan? Ta en titt HER da vel!

 

Den er ganske fin, ikke sant? Tror faktisk mamma hadde planer om å kjøpe den. :o

Hva slags mobil har du?

nokiakonk

KOMMENTER HER!

I need words

Hei folkens. Håper dere ikke har savna meg for mye de dagene jeg har vært borte da, hihi. Det har nemlig vært fullt kjør, jeg har vært syk og masse på en gang så blogging har blitt nedprioritert. Nå skal jeg egentlig sove, men så fikk jeg det ikke til allikevel - så da tenkte jeg; "Hvorfor ikke blogge litt nå som jeg for en gangs skyld har litt tid?" Så her er jeg da.

Vet dere hva jeg har glemt bort helt? Mitt 180 days prosjekt. Unnskyld, det var virkelig ikke meningen. Tror egentlig jeg skuffet meg selv mest fordi jeg var SÅ innstilt på å få det til. Men i går, tror jeg det var, ramlet jeg over en blogg som hadde noe hun kalte for "100 days challenge". Det gikk utpå at det var 100 forskjellige temaer som hun skulle ta bilde av - ett tema for hver dag. Men vet dere hva? Nå finner jeg ikke igjen bloggen. Jeg som hadde superlyst til å gjennomføre DET prosjektet i hvert fall. Det er litt lettere når du har noe konkret du SKAL ta bilde av, hvis dere skjønner? Men siden jeg ikke finner igjen bloggen, kan ikke DERE finne ulike temaer til meg? Kom med hva som helst av idéer og forslag. Takker, bukker, nikker og neier på forhånd.

Hugs.

KOMMENTER HER!

Din blogg?

Har lite å gjøre, så hva er din blogg? :)

KOMMENTER HER!

Sånn - ferdig?

NÅ tror jeg at jeg er sånn halvveis fornøyd. Veldig annerledes enn det gamle, men jeg måtte ha litt forandring. Problemet er at jeg vet det funker på Mac og i Safari (skjermstrl MAX 1240 x 820), men jeg har ikke fått sett på Windows eller i andre nettprogrammer enda. Så hvis dere kan hjelpe meg litt, hadde jeg blitt superglad.SLIKT ser det ut hos meg. Hvordan ser det ut hos deg og har du mac eller windows og hvilken nettleser? Takk på forhånd! : )

KOMMENTER HER!

Oppussing av design

Beklager hvis bloggen er/blir rotete - jeg holder på å fikse litt nytt design.Btw, hvis noen lurer - så JA, jeg syns det er mye lettere å begynne med bloggen helt fra bunnen av igjen.

SEND INN SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDEN SÅ LENGE ! :D

Det gamle designet

(Haha, lol. Hvis noen lurer på hvorfor jeg liker mitt eget innlegg - er det fordi jeg skulle teste ut)

KOMMENTER HER!

Spørsmålsrunde

Hej folkens! Tenkte jeg kunne ha en liten spørsmålrunde - faktisk den første på denne bloggen så fyr løs! Gjerne kom med så mange spørsmål du orker. Blir de FOR personlige - er det ikke sikkert du får svar, men jeg skal forsøke så godt jeg kan. Hvis det blir mange nok blir det videoblogg. :-)

Q; Så, hva lurer du på?

 

Btw, det kommer Day 8 og fler bilder straks!

KOMMENTER HER!

Høstferie planer!

Nå er det som dere helt sikkert har fått med dere, endelig blitt høstferie. For å være ærlig syns jeg ukene på skolen har gått superfort og jeg skremmer nesten meg selv ved tanken på at jeg har gått åtte uker på videregående skole. Men det er visst dog så sant. Som sikkert en del av dere også har jeg planer for høstferien og kommer derfor til å få svært liten mulighet for å blogge. Håper alle forstår det ! :-)

Så ønsker jeg alle en supergod høsteferie og håper den blir verdens beste !

KOMMENTER HER!

Who are YOU?

Nå holdt jeg seriøst på å fortsette med å skrive engelsk, men det skal jeg spare dere ifra. Selv om jeg tross alt fikk en femmer i faget. Jaja, tilbake til saken. Bare av nysgjerrighet, hvem er DU/DERE som leser bloggen min i dag/tidligere? Selv om dere bare er innom i dag, må dere gjerne si hvem dere er. I'm curious. Ha, alt høres bedre ut på engelsk..

PS; dette er et obligatorisk spørsmål!! (;

EDIT; Hvorfor er dere så feige og ikke tørr å si hvem dere er? Jeg ser jo i statestikken at det er en god del flere.

KOMMENTER HER!

MMS

Mobilblogg er fail.... Prøvde liksom å laste opp et bilde og alt mulig, med tekst og greier, men jeg får det visst ikke til. Jaja, da får jeg vel heller holde meg til vanlig blogging!

KOMMENTER HER!

Sliten engel

"Jeg ser at engelen din
er sliten nå
Den har våket med deg om nettene 
av depresjon 
og tatt i mot deg når du kommer
Den har vinket farvel 
til vennene 
Den har plukket blomster 
du selv ikke så
Den er sliten nå
Men å gi opp
finnes ikke
i det himmelske vokabularet
så den retter på glorien
børster vingene
og går videre"

Litt flaut å si, men for å være ærlig husker jeg ikke hva forfatteren heter.. Vet bare at moren hennes jobber sammen med min mor, tror jeg. Setter inn navnet hvis jeg kommer på det.

Jeg elsker det diktet. Det er så nydelig, så ærlig og utrolig søtt. Det gjør meg glad og litt trist. Det gir meg mot og får tankene til å spinne. Jeg husker jeg sendte det til en venninne når hun gikk igjennom en tøff periode. Hun har fortalt meg i senere tid at da livet hennes var ekstra vanskelig og nesten umulig å leve, fant hun fram meldingen fra meg med diktet, leste det, sendte meg en varm takke tanke og ble med ett i bedre humør. Det hender jeg finner det fram og, og da må jeg bare smile.

Q: Likte du diktet? Pleier du å lese dikt hvis du har det litt tøft?

KOMMENTER HER!

Life Journey

You don't know where to start,
You don't know where to go,
But if you love to live and live to love,
It will be good, I know


Det var forresten engelsk leksa vår i går. Å skrive et dikt om "livets reise" på engelsk. Slik ble altså mitt da. Kan vel like så godt slenge med noen sitater om livet? Vel, her kommer noen i hvert fall. 

"Jeg hadde forestilt meg livet som et lykkelig eventyr." Simone de Beauvoir
"Livet skal ikke begripes; det skal gripes." Gunnar Björling
"Men livet består ikke av ord. Livet består av realiteter." Bjørnstjerne Bjørnson

Og min favoritt; "Et liv - et lite glimt av tid mellom to evigheter." Thomas Carlyle

Hva syns om diktet mitt? Har du noen spesielle tanker eller sitater om livet?

KOMMENTER HER!

Kontakt

Follow my blog with bloglovin 

Har du et spørsmål, vil sende meg bilde eller noe, ta kontakt på blogg eposten min: bloggjsn@hotmail.com

: )

Tuddeluu!

KOMMENTER HER!

Kategorier/Arkiv

KOMMENTER HER!

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, design/photoshop, Foto, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, klær, innkjøp, antrekk, Musikk, Tanker, Tegninger/skriblerier, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

Oktober 2011September 2011August 2011Juli 2011Mai 2011April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits