Dagens outfit

Rock chick - outfit 22.02

//bilde privat

HIhi, prøvde en litt annerledes look i dag. Litt mer rock chick aktig med sotede øyne og både røde lepper og nelger. Jeg ville egentlig hatt en svart vest til eller noe sånt, men jeg orka ikke å lete etter en i skapet.

What you think? Liker du å være litt mer rocka noen dager?

Forresten har jeg fått helt hekta på "Bad Karma" med Ida Maria. Den er så kul! (prøve å legge inn videoen, men det fungerer ikke. Derfor må du gå inn på enten spotify eller youtube og høre på den med en gang om du ikke har hørt den før! :-) )

KOMMENTER HER!

Today I'm wearing

åååh, blogg.no ødelegger bildekvaliteten :((
bilder//privat :-)

Wow, spennende overskrift, det må jeg bare få sagt, hihi. Det var så lenge siden sist gang, så da tenkte jeg at jeg like så godt kunne poste et outfitbilde. Tre innlegg på en dag? Ikke dårlig for å være meg altså! Hihi, det blir visst sånn når jeg har lite å gjøre. Nå skal jeg, lillesøs, Nathalie, kusiner og venninne til kusine opp til mormor og morfar sammen med resten av family'n og spise taco, tror jeg!

Håper dere får en finfin lørdagskveld, det skal nå i hvert fall jeg prøve på! Forresten har dere blitt enda superflinkere på å kommentere i det siste! Tusen takk! Dere er de beste!

KOMMENTER HER!

Outfit; high-waist jeans, leopard top and a heart made of gold

høytlivsbukse - bik bok, leopardtanktop - gina tricot, smykke - adventsgave, varm svart jakke - mamma sin (Isolde står det på merkelappen om noen lurte..)

Haha, seriøst - jeg suger i å ta outfit bilder av meg selv med selvutløser UTEN fjernkontroll.... VERDENSBESTEPAPPA, hvis du ser dette - skjønner du hvor mye jeg trenger en fjernutløserkontroll? Hehe, null smisk altså!

KOMMENTER HER!

"When in doubt, wear red."

Visstnok ikke et av mine kloke sitater, men den kjente designeren Bill Blass sitt sitat. (Oi, det ble mange s'r etter hverandre..) Så sitatet i månedens "Henne" og tok det i bruk senest i går, faktisk. Ante ikke hva mer jeg skulle ha til antrekket, følte det ble så kjedelige påenmåte. Plutselig kom jeg på sitatet og fant fram det røde hjertesmykket mitt.

Jeg må forresten få skaffet meg en fjernkontroll til kameraet. UMULIG å ta bilder med selvutløser på rommet uten.

(Altså GÅRSDAGENSklær, 26. oktober)
Q; Hva syns du om rødt?

KOMMENTER HER!

Red lips

Ny favorittgenser - H&M, hattt - H&M - leppestift - YSL

Hodet er egentlig ikke noe bedre i dag, heller ikke kvalmen, men jeg må vel på skolen. Dessuten ble det ikke mye søvn i natt fordi jeg hadde konstant mareritt så jeg hoppa av redsel og tårene trillet. Huffhuff. Håper dagen deres blir god da! :)

KOMMENTER HER!

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits