Foto

Sommerkveld ved Rokkevannet part 2

Kom på at jeg hadde noen upubliserte bilder fra den lille "photoshooten" jeg hadde med mine kjære kusiner, Eline og Sanne og lillesøs. Derfor tenkte jeg at jeg kunne poste noen fler nå, hihi. Håper dagen deres har vært finfin. :-)

Btw, blogg.no ødelegger kvaliteten ganske mye, men.. :( Hva syns du om bildene?

KOMMENTER HER!

Something special

Jeg har egentlig aldri vært noen stor kakemoms. Det er jo også en god del jeg ikke tåler pga at de inneholder hvetemel, men jeg liker egentlig ikke så mange glutenfrikaker heller. Men det er et slag som har kapret hjertet mitt. Nemlig franske makroner. Lekre småkaker skal man lete lenge etter! Ikke er de bare nydelig i utseendet, men de smaker godt også! :-)

Liker du franske markoner? 

KOMMENTER HER!

Snälla ge mig två sekunder innan du ger upp

Her en kveld bestemte lillesøs og mine to kusiner at de hadde lyst til å gå ut og ta bilder. Påtross av mine advarsler mot masse mygg & knott, dårlig lys osv, var de fastbestemte på at det skulle bli en litt fotografering. Jeg hadde da ikke noe annet valg enn å stille opp midt oppi all myggen. Fikk masse myggestikk alle fire, men det ble heldigvis et par ok bilder. Ikke så lett å ha tålmodighet når man blir bitet i stykker av mygg, men jeg skulle gjerne hatt enda litt mer tid.. Jaja, man får vel gjøre det beste ut av det man har, vel? :-)

Hva synes du om bildene? 

KOMMENTER HER!

Ballerina-hair

//bildekilde - privat

Noen ganger er det bare helt topp å samle alt håret opp i en stor ball midt på hodet. Mamma syns jeg lignet på en ballerina, derav overskriften. Hehe, jeg leker meg alt for mye i photoshop endte opp med fire forskjellige versjoner av bildene... Men dette ble jo faktisk ganske ok. :-) Dere får sikkert se flere senere også, kjenner jeg meg selv rett. 

Håper dere får en finfin dag! 

KOMMENTER HER!

Vintage tic-toc

//alle bilder er private

Pappa sitt bestefarsur tikker dagen lang og er egentlig til tider ganske irriterende der det ligger uskyldig på bordet i gangen. I går fikk jeg plutselig et innfall om å prøve å ta bilde av den, for den er egentlig ganske fin. Jeg liker gammeldagse lommeur, de er unike. Dessverre ble jeg ikke helt fornøyd med bildene, men her er i hvert fall et par stykker som ble brukbare

Hva syns du om bildene? Har du et lignende ur? 

 

Forresten så har jeg gjort noen bittesmå endringer i designet, mer kommer når jeg får tid og inspirasjon. 

KOMMENTER HER!

Vinterlek part two

Hadde vist flere bilder på lager så da tenkte jeg at jeg skulle dele flere med dere.

hihi, også min favoritt til slutt!

//bilder private

Hvilket likte du best?

KOMMENTER HER!

"Here Comes the Sun" - konkurranse

Så at flere bloggere hadde meldt seg på en fotokonkurranse hos carolinemaria, så da tenkte jeg egentlig "ja, hvorfor ikke?" og fant dermed frem to bilder som går inn under tema "Sol". Det er ikke noen annen premie enn heder, ære og litt linking, men det er jo morsomt å delta bare for å delta. Man kan bidra med to bidrag, så da tar jeg et sommerbilde jeg tok da jeg var på Chios i fjor sommer;

og et vinterbilde;

//begge bildene er selvfølgelig private

Vil du være med i konkurransen? Meld deg på HER.

Er du med i konkurransen? Hva syns du om mine bidrag?

KOMMENTER HER!

Vinterlek part one

//bilder private

Ble visst en god del bilder på aketuren, så da tenkte jeg at jeg kunne legge ut noen av dem her. Lyset ble ikke helt som jeg hadde tenkt og jeg hadde ikke med stativ eller noe, så det ble ganske så tatt i øyeblikket for å si det sånn. Men jeg likte de i hvert fall!

Hvilket likte du best? Har du vært ute i snøen i år?

KOMMENTER HER!

En kald (og glatt) vintermorgen

//bilde privat

De hvite snøhaugene smelter når den varme solen treffer den og gjør om de lette klumpene til iskaldt vann. Det renner nedover og minsker haugene bit for bit. Plutselig har vi fått vår egen skøytebane og "innsjø" rett utenfor utgangsdøren, noe som egentlig ikke er så koselig som det høres ut som. Det er glatt og føttene vet ikke helt hvordan de skal prestere å gå bortover uten å miste grepet å falle. Både føttene og jeg er enige om at vi foretrekker vannet i form av hvite, myke, kalde, vakre snøhauge bedre enn den gjennomsiktige, glatte formen for vannet. Hvorfor kan det ikke bare bli mange, fine snøkrystaller igjen rundt omkring? Det er jo så vakkert og så mye bedre å gå på. Men nå må jeg og mine føtter krysse vår nye skøytebane og lille innsjø for å se om vi klarer å komme oss til bilen like hele. Kjenner jeg meg selv rett bør jeg passe på litt ekstra godt.

Håper dere får en finfin dag! Er det glatt hos deg? Har du snø eller is?

KOMMENTER HER!

Sometimes the world is a little blurry

bilder//privat

Det var en gang et kamera som ble med på aketur og vips ble det tatt noen bilder. Likte disse ganske godt, enig?

KOMMENTER HER!

Jeg savner..

♥ sommern
- tenk å bare kunne ligge ute å sole seg hele dagen uten å tenke på skole & lekser
- løpe omkring uten å måtte kle på seg lag på lag med klær


- kjøle ned kroppen i deilig, kaldt, sommerhav
- kunne ha på seg lette og sommerlige klær 
- være med venner å kose seg, spille volleyball til myggene biter opp huden vår

- fotografere all den fine naturen
- plukke bær og så lage smoothie
- få fin og jevn brunfarge på huden, fregner på nesa og lysere hår

♥ kråkerøy

- grille fisk ofte
- å bo rett ved havet
- nydelig natur og fine løpeterreng
- kose seg med familien uten skole, jobb og mas

- se naturen forandre seg fra sommer til høst
- blåblær, bringebær, markjordbær & tyttebær (æsj) rett utenfor døra
- stille og rolig (ikke bråk fra dumme biler om nettene)

Hva savner du?
//alle bilder private

KOMMENTER HER!

Sometimes the only thing that comes through is the sun

//bilde privat - Canon 450D med standarlinsa til kameraet

Q; Hva syns du om bildet? Hvordan har du det? :-)

KOMMENTER HER!

Just some inspiration

bildekilde// #1 #2 #3 #4 #5 #6

æsj, jeg sliter sånn med inspirasjon til bilder om dagen. Heldigvis finnes det herlige fotosider, som f. eks weheartit og tumblr.  <3

Q; Hva gjør du når du ikke har inspirasjon?

KOMMENTER HER!

Take my hand and throw some snow

//bilder private

KOMMENTER HER!

Baby, it's cold outside

alle bilder// private - snøen og kulda har visst kommet for å bli?

"I really can't stay
Baby, it's cold outside
I've got to go away
Baby, it's cold outside"

KOMMENTER HER!

Hair everywhere

//bilder private

maria mena - Home for christmas . Sangen har vært i ørene mine (og på iPhonen + iTunes) siden hun spilte den nydelige nye julesangen på "Senkveld med Thomas og Harald". Aw, nydelig!!

Tjohei, nå må jeg øve til lytteprøve OG naturfagprøve som vi har i morgen! Forresten gikk mattetentamen dritt (-:

KOMMENTER HER!

Fake a smile and play on with it

Bilder // private - småjustert i Photoshop

Noen dager er det lettere å være glad og blid enn andre. Eller, vi kan jo i hvert fall "ta" på oss smilet og gå, så slipper vi å ødelegge humøret til alle andre og. DET RIMA! Neida. (joda)

ehehe, neida. (joda!!)

KOMMENTER HER!

They vanish..

Bilde // privat

Et gammelt bilde jeg fant for et par timer siden da jeg retten & sletten ikke fikk sove og bestemte meg derfor for å gi opp etter mange timers prøving og satte meg heller foran mac'n for å rydde opp i bilder og sånt. Kanskje ikke den aller beste idéen når man ikke får sove, men jeg var rett og slett rastløs etter å gjøre noe. Forresten så er det kanskje ikke så rart jeg ikke får sove - har faktisk sovet en del på dagen tidligere i "dag" (det er jo langt etter midnatt, så egentlig heter det vel i går) pga duste migrene som ikke ville slippe tak i hodet mitt, men heller bestemte seg for å plage meg med en gnagende kvalme og en dundrende hodepine. Kan si jeg gleder meg til anvendt musikklære prøva vi får om nøyaktig to timer og tjueto minutter...

Neinei, slutt på klaging. Håper dere får en fin helg - jeg skal til verdens beste tantebarn!

KOMMENTER HER!

Mine favorittfotografer og fotobloggere

(Dette innlegget er skrevet for en stund siden - bare poster det nå fordi jeg er opptatt med skolearbeid og har ikke tid til å skrive noe annet)

Jeg elsker å se på andres bilder. Andres kunst. Både for å bli inspirert og for å nyte kunsten. Dele øyeblikkene. Det finnes overraskende mange talentfulle fotografer ute i verden. Jeg blir helt overveldtet av så mange fine bilder. Noen er proffe og lever av det, mens andre har det mer som en hobby de lærer seg stadige nye ting i. Mange tenker nok også at "okay, jeg kjøper meg et fancy dyrt kamera og bare bruker auto-innstillingen, så blir jeg proff" Vel, det er ikke sånn det fungerer i lengden. En fotograf tar seg god tid med diverse innstilinger, er supertålmodig og tar mange hundretusen bilder for å så kanskje få 10 % vellykka. Det er sånn det er og det er derfor det er så ubeskrivelig inspirende.

Mine favoritter av proffe fotografer;
Antonio Ysursa Leonard Gren 
Andrea

Hobby fotografer;
Synne
Ida-Marie
Isabella

Alle bilder //Leonard Gren

Denne lista blir garantert oppdatert, men her er de første som jeg kom på i farta. Hvem er din favorittfotograf/fotoblogger?

KOMMENTER HER!

The first angel made on snow this winter

bilde // privat

Årets første snøengel. Den ligger der i den hvite snøen som er fullstappet av glitrende krystaller. Noen lekne solstråler danser så lett over snøen og etterlater et strålende skinn. Krystallene er i spotlighten. De koser seg nå der de ligger på rad og rekke og konkurrer om å stråle mest. Men det er varmt i sollyset. En etter en smelter de sakte og ender tilslutt opp som en liten dam på den harde, kalde, bare bakken. Den er ikke noe fin naken. Den er finere med krystallene på. Krystallene som glitrer som tusenmillioner strålende diamanter. Krystallene som gullsmeder har prøvd å etterligne i tusener av år. Men de klarer det ikke.

Q; Hva syns du om bildet? Har du laget snøengle(r) i år?

KOMMENTER HER!

Like I'm the only girl in the world

Fant fram et bilde fra den ikke så altfor vellykkede "fotoshooten" med lillesøs pga at vi gikk ut når lyset ikke var som jeg ville ha det og en litt utålmodig modell.. Men dette bildet likte jeg påtross av den lysstripa i ansiktet hennes som vel egentlig ikke burde vært der. Syns bildet var litt fint - spesielt blikket, så da måtte jeg jo leke meg skikkelig med redigeringen. Hihi. Hva syns dere?

"Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart"

Q; Hvilken redigering likte du best?

KOMMENTER HER!

Hope is worth fighting for

bilde //privat - "Hope and hapiness"

Frihet, håp, glede, lykke. Det er mange ord som kan beskrive bildet og følelsen man får når man ser på det. De ordene jeg skrev var de første som ramlet meg inn. Hva var din første tanke? Likte du bildet?

KOMMENTER HER!

Snø-bokeh med visdomsord

Tok bildet da jeg hadde den lille "shooten" med lillesøs og kjæresten. Måtte jo leke meg litt med snøen og lyset og da. Hihi. Kom over ordtaket en gang da jeg så på bilder på weheartit og lagde min egen versjon av det.

Q; Likte du bildet? Hva lever du for?

KOMMENTER HER!

A love story

alle foto//private

Var en liten tur ute i stad og tok noen bilder av lillesøstra mi og kjæresten hennes. Syns de ble litt søte, jeg!

KOMMENTER HER!

Frosty rose

En liten smakebit på en liten "fotoshoot" jeg var å gjorde i stad. Veldig annerledes redigering enn jeg pleier å gjøre, men jeg syns den passet til stemingen jeg prøvde å få frem i bildet. :-) btw, SNØØØØØ!!!!

Q; hva syns du om bildet?

KOMMENTER HER!

Citylights


I love it! Ha, elsker å overredigere kontrastene litt på akkurat slike bilder. Q; Hvilket likte du best?

KOMMENTER HER!

Gamle minner

Jeg driver å rydder og fikser litt på rommet, og plutselig fant jeg to gamle snoopy-skoledagbøker nede i en boks. Tok de fram, åpnet, leste og lo en hel masse. Tenkte å dele noen "minner" med dere.

Sykt flink til å tegne eller hva?..

Hahahhahahhaha! "Det er en veldig søt gutt her. Han heter David! Og er svensk... =P"

Elsket å tegne snoopy..

Men Hanne var alltid flinkest til å tegne :(

KOMMENTER HER!

Lek i vinterhagen

Siden Vilde, Levi, Marcus og jeg ikke hadde spilletime i dag, gikk vi likesågodt ut å lekte i snøen!

Årets første snøengel ala Marcus !
Superbildekvalitet, jeg vet. Jeg brukte iPhonen, altså. Men bilder er bilder vel?

KOMMENTER HER!

Verdens kuleste skap?

"If music be the food of love, play on"

"... That's the question."

Alle foto //privat - Juliane Sofie

...for jeg har nemlig et William Shakespeare skap!

KOMMENTER HER!

Klassebilde!


Vi må være den seriøst kuleste klassen ever. Enig?

KOMMENTER HER!

Lys i mørketKOMMENTER HER!

Leaves

Var ute å gikk tur med krykkene i stad og da tok jeg masse høstbilder. En liten smakebit og dagens bilde. :-)

KOMMENTER HER!

Sunset

Hehehhehee. Siden det tredje bildet og den tredje dagen har jeg hatt null tilgang på kamera og pga de dumme kompisene (les; et par visse krykker) har det vært svært vanskelig å komme seg ut for å få tatt noen bilder. Så vi sier at vi fortsetter videre på dag 4, så her kommer det enten dere godtar det eller ikke. Egentlig har det ikke noe å si for min del om dere "godkjenner" at jeg så fint tok et par dagers pauser, for tross alt er jo dette min blogg og da gjør jeg jammen akkurat hva jeg vil.

Himmelen var sykt fin i stad, men så varte det seriøst i to minutter før det forsvant nesten like raskt som det kom. Ikke redigert, kun lagt på mitt navn nederst. :-)

Var det en fin solnedgang hos deg i kveld? Hva syns du om bildet?

KOMMENTER HER!

Little flower

Tenkte jeg skulle starte med et fotoprosjekt (fikk inspirasjon på flere blogger, blant annet Mikaela sin) som går ut at jeg skal ta et bilde hver dag i et halvt år. Eller 180 dager om du vil. Bare et bilde av enten en person, gjenstand, natur eller hva som helst egentlig og så poste det på bloggen. Da får jeg både fotoinspirasjon og bloggelyst, tenker jeg! :-)

Altså "day 1" bilde.

EDIT; jeg har ikke tid til det allikevel, hehehe... derfor slutter jeg med det før sånn midt uti, liksom.

KOMMENTER HER!

Hey you! Get off my street!

Hvis ikke jeg husker helt feil er det begynnelsen på en veldig morsom lek. Kom nemlig på setninga når jeg så den skumleste (og farligste) skapningen ever, RETT utenfor ytterdøra vår her om dagen...

Some lovely pictures daddy shot at Sebastian's 6 years birthday... (Haha, jeg drev med engelsklekser samtidig!)

ÆSSSSJ!!! VERDENS EKLESTE DYR!!!

ewwww.

Har du edderkoppfobi eller syns at de er ekle?
(alle foto privat - tatt av enten meg eller pappa og har gjennomgått en liten photoshop fiksing)

KOMMENTER HER!

Du bare låner jorden til jeg blir voksen//foto privat - Chios 08. 2010

Bestefar har blitt verre og er selv sikker på at han er død og at han har vært i sin egen begravelse. Sykt skummelt og gjør meg redd. Han sa i stad at han ikke trengte å drikke noe fordi "ærlig talt, det gjør da ikke døde mennesker?"...


KOMMENTER HER!

Grønn gresk bille


Foto // privat - Chios 08. 2010

Fant den lille karen på bakken ved leilighetene og syns at fargene var så kule at jeg bare måtte ta bilde. Egentlig er jeg livredd (seriøst) for småkryp og insekter, (spesielt edderkopper!!!) men denne overlevde jeg å se på uten å måtte bruke opp lungekapasiteten min på hyle. Kanskje det hadde kommet noen greske riddere for å redde meg? Haha, det hadde vært litt morsomt. 

Har du sett noe liknende før? Btw, så har faktisk tantebarnet mitt blitt 6 år i dag! Tenk på det! Jeg syns det føles som om han var tre år i går, jeg...

KOMMENTER HER!

YSL lipstickLipstick YSL Rouge Volupté 26 Alle foto// privat

Kjøpte denne nydeligheten i en stor sminkebutikk på Chios og har allerede rukket å forelske meg helt i den. Perfekt farge som sitter lenge! Anbefales på det sterkeste. 


KOMMENTER HER!

Sunshine makes freckles on my nose

Alle foto// privat

KOMMENTER HER!

In motion - bildeserie

Liten bildeserie jeg tok fra bilen på vei fra Halden og til vårt kjære hjemsted for tiden, hytta på Kråkerøy.

Hvilket likte du best?

KOMMENTER HER!

Flower Power//Alle fotoene er tatt av meg og blitt småredigert i Photoshop (kontraster, balanse, lys/skygge, levels)

KOMMENTER HER!

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, design/photoshop, Foto, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, klær, innkjøp, antrekk, Musikk, Tanker, Tegninger/skriblerier, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

September 2011August 2011Juli 2011Mai 2011April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits