Foto/natur

En kald (og glatt) vintermorgen

//bilde privat

De hvite snøhaugene smelter når den varme solen treffer den og gjør om de lette klumpene til iskaldt vann. Det renner nedover og minsker haugene bit for bit. Plutselig har vi fått vår egen skøytebane og "innsjø" rett utenfor utgangsdøren, noe som egentlig ikke er så koselig som det høres ut som. Det er glatt og føttene vet ikke helt hvordan de skal prestere å gå bortover uten å miste grepet å falle. Både føttene og jeg er enige om at vi foretrekker vannet i form av hvite, myke, kalde, vakre snøhauge bedre enn den gjennomsiktige, glatte formen for vannet. Hvorfor kan det ikke bare bli mange, fine snøkrystaller igjen rundt omkring? Det er jo så vakkert og så mye bedre å gå på. Men nå må jeg og mine føtter krysse vår nye skøytebane og lille innsjø for å se om vi klarer å komme oss til bilen like hele. Kjenner jeg meg selv rett bør jeg passe på litt ekstra godt.

Håper dere får en finfin dag! Er det glatt hos deg? Har du snø eller is?

KOMMENTER HER!

Sometimes the only thing that comes through is the sun

//bilde privat - Canon 450D med standarlinsa til kameraet

Q; Hva syns du om bildet? Hvordan har du det? :-)

KOMMENTER HER!

Baby, it's cold outside

alle bilder// private - snøen og kulda har visst kommet for å bli?

"I really can't stay
Baby, it's cold outside
I've got to go away
Baby, it's cold outside"

KOMMENTER HER!

Frosty rose

En liten smakebit på en liten "fotoshoot" jeg var å gjorde i stad. Veldig annerledes redigering enn jeg pleier å gjøre, men jeg syns den passet til stemingen jeg prøvde å få frem i bildet. :-) btw, SNØØØØØ!!!!

Q; hva syns du om bildet?

KOMMENTER HER!

Leaves

Var ute å gikk tur med krykkene i stad og da tok jeg masse høstbilder. En liten smakebit og dagens bilde. :-)

PS; jeg har gått inn i et lite samarbeid med modekungen.se. De har så sykt mange fine klær, sko og accessorizes, definitivt verdt en kikk! HER.

KOMMENTER HER!

Sunset

Hehehhehee. Siden det tredje bildet og den tredje dagen har jeg hatt null tilgang på kamera og pga de dumme kompisene (les; et par visse krykker) har det vært svært vanskelig å komme seg ut for å få tatt noen bilder. Så vi sier at vi fortsetter videre på dag 4, så her kommer det enten dere godtar det eller ikke. Egentlig har det ikke noe å si for min del om dere "godkjenner" at jeg så fint tok et par dagers pauser, for tross alt er jo dette min blogg og da gjør jeg jammen akkurat hva jeg vil.

Himmelen var sykt fin i stad, men så varte det seriøst i to minutter før det forsvant nesten like raskt som det kom. Ikke redigert, kun lagt på mitt navn nederst. :-)

Var det en fin solnedgang hos deg i kveld? Hva syns du om bildet?

KOMMENTER HER!

Little flower

Tenkte jeg skulle starte med et fotoprosjekt (fikk inspirasjon på flere blogger, blant annet Mikaela sin) som går ut at jeg skal ta et bilde hver dag i et halvt år. Eller 180 dager om du vil. Bare et bilde av enten en person, gjenstand, natur eller hva som helst egentlig og så poste det på bloggen. Da får jeg både fotoinspirasjon og bloggelyst, tenker jeg! :-)

Altså "day 1" bilde.

EDIT; jeg har ikke tid til det allikevel, hehehe... derfor slutter jeg med det før sånn midt uti, liksom.

KOMMENTER HER!

In motion - bildeserie

Liten bildeserie jeg tok fra bilen på vei fra Halden og til vårt kjære hjemsted for tiden, hytta på Kråkerøy.

Hvilket likte du best?

KOMMENTER HER!

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits