Hverdag og andre stasiligheter

Kinodate med herlige venninner!

Hihi, nå må jeg snart løpe ned til togstasjon (ok da, pappa kjører meg ned, men må løpe til bilen snart..) for å rekke toget inn til Fredrikstad. Jeg og Hanne skal nemlig møte Lene og Agnes og se på Babycall på kino! Den ser så sykt bra ut, så gleder meg skikkelig! Først skal vi en ta en liten tur på Verdensspeilet (kafé) og kose litt da. Så blir det (forhåpentligvis) skikkelig spenning et par timer!

Slenger med trailern!

Har du planer om å se den? :-)

 

KOMMENTER HER!

Et lite livstegn

Jeg har hverken sluttet å blogge eller dødd, men jeg har vært så utrolig mye syk i det siste. Immunforsvaret mitt er på bånn så hver minste forkjølelse, omgangssyke eller influensa som går får jeg og jeg får den alltids mye hardere i tillegg. Ikke digg. Har også vært på sykehuset seks dager pga et fælt migreneanfall som ikke ville gi seg. Nå ligger jeg her igjen og har spydd siden søndagsnatt.. Haha, er det mulig? Joda, det er visst det. Derfor har ikke Mr. Kamera fått rørt på seg noe særlig heller. Sparer til nytt kamera (kan vise dere senere) og objektiv, så er heller ikke sånn egentlig veldig inspirert til å ta bilder for øyeblikket. Men tenkte bare å si hei og så håper jeg at dere har hatt en litt bedre start på høsten enn meg! :-)

Ellers er jeg egentlig fast bestemt på anskaffe en slik så fort som mulig; (En pomeranian valp)

Må bare overtale mamma og pappa først.. hihi! 

KOMMENTER HER!

Hodejegerne

Blir visst litt mye filmtalk i dag, men det får bare gå. I går kveld tok jeg toget til Fredrikstad og møtte Astrid Mathilde. Vi så på "Hodejegerne" premieren. SYKT bra film! Sinnsykt nervepirrende, spennende, god moral (om man kan si det om en sånn film), fantastiske skuespillere og ikke minst bra manus. Syns absolutt ikke den var dårlig i forhold til boka. Ble faktisk positivt overrasket! Glemte å ta bilde sammen med Astrid, men jeg kjeda meg sånn på toget så jeg tok noen "fine" bilder av meg selv... Var helt sikker på at jeg satt i vogna alene, så jeg knipset i vei med mobilen. Først etterpå da jeg skulle gå ut av vogna oppdaget jeg en gammel dame som satt noen seter bak meg. Haha, flaut! 

Men Astrid Mathilde har en finfin kakeblogg som er verdt å se på! Link HER

KOMMENTER HER!

Bandasje og IQ-piller!

Et bilde (les: animasjon) sier mer enn tusen ord... Forteller mer i morgen, jeg. God natt! Jeg befinner meg forresten i Danmark for øyeblikket. Var i Malmö i går, Danmark i dag. A busy woman med andre ord! Håper dere har en bra ferie. :))))

Nattinatt!

KOMMENTER HER!

Du vet du er litt overivrig når du..

møter opp på skolen klokken 08.00 og så viser det seg at du ikke har time før 12.10... Det tok meg faktisk en halvtime å finne ut av, men så kom min livreddende pappasjåfør og hentet meg. Hihi. Så nå har jeg egentlig bare vært hjemme, vært våken og spilt Fashion designer på facebook. Jeg som kunne sovet lenge i dag og ikke stresset så sykt mye som jeg gjorde til morgenen i dag. Jaja, just my luck, liksom. 

jepp, jeg har blitt veldig glad i animasjoner, hihi!

Håper dere får en superherlig dag!
Har du kommet for tidlig til skolen? 

KOMMENTER HER!

En stykk fornøyd jente!

I dag våknet jeg opp med en mage som absolutt insisterte på å sende alt den fikk ned i retur. Ikke gøy i det hele tatt og senga har vært min bestevenn i dag. Men jeg kunne jo ikke akkurat gå barbeint i morgen, så da måtte jeg bare dra ned kroppen til byen en liten tur. Og tro det eller ei, men jeg og mine smale unormale føtter fant allikevel et par kjempe fine pumps fra Roots. Nude og akkurat passe høye for morgendagens festligheter. Klarte også å få med meg hjem en ny YSL maskara, tre basictopper, en kort singlet fra JC og betakaroten og noen andre vitaminer. En del penger fattigere, men alle tingene var nødvendige. 

//Bildekilde - privat

Hva har du gjort i dag? Også må jeg bare si at dere er verdens beste lesere! SÅ mange søte kommentarer på forrige innlegg! Hihi, dere er best! ;*

KOMMENTER HER!

Klar for 17. mai!

Hei dere! Savnet meg? Hihi, oops! Nå er det visst snart en hel måned siden sist. Grunnen er ganske enkel. Jeg hadde absolutt null bloggeinspirasjon, null bildeidéer, masse sykdom og en hel haug med skolearbeid. Trengte en lang pause rett og slett og det var egentlig helt superherlig. Kan ikke si at "bloggeformen" er på topp igjen, men jeg kommer sikkert til å slenge ut et innlegg nå og da så følg med! :-)

Har dere fått kjøpt dere noe 17. mai antrekk enda? Jeg hadde egentlig tenkt til å kjøre safe (og varm..) med min kjære løkenbunad, men så så jeg en fantastisk blå lang kjole fra Bik Bok som jeg bare måtte ha isteden. Den er helt lang og kjempelekker med gulldetaljer i midjen. Føler meg nesten litt greskgudinneaktig i den og da er det ikke vel ikke akkurat mye å klage på? Sko er dermed et lite problem. Det er det alltid! Åh, dumme smale føtter som ikke passer inn i noen fine sko. Jaja, jeg får dra på storshopping i morgen og se hva jeg ender opp med. 

det får holde med enkle PhotoBoothbilder nå, orker ikke finne frem kameraet. Hehe. Den er finere i virkeligheten!!!

Er du klar for 17. mai? Og si at du har savnet meg bittelitt, så får du en stjerne i boka, jeg lover!!!

KOMMENTER HER!

En fin dag

(skulle vært postet i går, men nettet og jeg var uvenner, er egentlig litt fortsatt. han har ikke sagt unnskyld)

I dag våknet jeg med enda mer vondt i halsen og kun et par timer med søvn pga den duste hosten som ikke vil gi seg. Hele ferieuka har jeg gått med halsbetennelse og feber. Skikkelig kjipt for jeg skulle liksom synge "Pie Jesu" i dag, men stemmen var jo helt kråkekolspasientaktig, så det måtte bare droppes. Egentlig gjorde det ikke noe, for da fikk bestevenn Hanne, sunget istedenfor og pappa filmet sånn at jeg fikk se & høre det nå i stad og hun og lillesøs var kjempe flinke begge to. 

Dagen ble også veldig mye bedre da jeg tilslutt bestemte meg for å være med familien ned for å pynte til lillesøs konfirmasjon. Da tok jeg på min nye favorittshorts fra bikbok, John Lennon & Yoko Ono t-skjorta og de kule solbrillene fra H&M. 

fant også ut at jeg hadde mistet den ene fjærøredobben min, men da tok jeg likesågodt en annen brunøredobb istedenfor i det ene øret og fant ut at det egentlig var litt kult. 

smashing bilde, btw. :-) hehehe..... //bilder selvfølgelig private

Hvordan var dagen din i går? Skal du i en konfirmasjon denne våren?

KOMMENTER HER!

Premiere på "Bohemen" i kveld!

God morgen dere!

Herlighet, det er litt uvirkelig (og skummelt!) å tenke på at det er premiere i kveld. Resultatet på de siste ukenes programfagtimer skal vises i kveld. Lange skoledager, helgeøving og sene kvelder. Utallige gjennomgåinger med både vellykka og ikke fullt så vellykka tilbakemeldinger fra diverse lærere. Øvinger og repitisjoner. Nydelig musikk og sang og noe litt mer skjærende musikk og sure toner. Blodslit kan jeg ikke si det har vært, men en slitsom uke har det i hvert fall vært. Forhåpentligvis blir resultatet for alt arbeidet supert og kanskje over forventingene. Et par gjennomganger til + generalprøve blir det nok senere i dag før seneteppet endelig går opp og det er mange kjente og ukjente fjes blant publikum.  Nervene har ikke vært der, men nå slår de inn for fullt. Kanskje det er godt tegn? Har hørt at man gjør det mye bedre om man er nervøs, men det spørs vel om det går like bra når nervene er så ille at hjertet pumper så fort og hardt at det nesten lager et hull i brystet mitt. Det blir rart, skummelt og forhåpentligvis herlig, gøy og spennende.


//bilder selvfølgelig private

Resultatet får vi se fra kl. 19.00 i kveld.

Ønsk meg lykke til da! Jeg trenger et for-å-si-det-sånn..
- 1. stykk NERVØS Juliane Sofie :-) 

KOMMENTER HER!

Whops, jeg er visst en blogger, jeg!

Hei dere søtinger! Hehehe, jeg har ikke glemt at jeg har en blogg altså, det har bare vært sykt mye på skolen & i hverdagen generelt, så det har liksom ikke vært tid til det ene eller det andre. Men nå er snart "Bohemen" - en forestilling vi på MDD skal ha snart, gjennomført og ferdig og da blir det litt mer tid. Mye av dagen går nemlig til øving på f. eks "Sommernatt ved fjorden" og andre sanger. Jeg har nemlig tenkt til å få til den sangen perfekt og da trengs det øving! Dessuten har vi jo også masse andre skolegreier, også kalt lekser og prosjekter... Men til uka har vi en helt annen timeplan, så da skal jeg prøve å få gjort litt andre ting også. :-)

Håper ikke alle har glemt bort bloggen min helt? Skal prøve å få i gang en liten konkurranse etter hvert også. Forresten, IKKE lenge til 17 års dagen min heller! Neste onsdag, faktisk. Husk på det da! Hadde vært koselig med en bursdagshilsen eller to, hihi. Men nå må jeg løpe til timen, ha en superherlig dag!

Hvordan går det med dere? Overlever dere skolen om dagen?

KOMMENTER HER!

Oops, I did it again..

Heisann søteste folk. Gjett hva jeg våknet til i går morges? Nei, dere kommer nok ikke til å gjette det, så da kan jeg jo like så godt avsløre det.. Jeg klarte nemlig omtrent ikke å reise meg opp fra senga og gå vanlig uten at jeg måtte åpne munnen og skrike av smerte. Kroppen min var tydeligvis ikke helt forberedt på den litt lange løpeturen i går, så det gikk grundig utover hofta mi/øverste del av låret. Legen trodde det var enten en sene som har strek seg eller en muskel som har blitt overbelastet, så jeg er stuck til disse to kompisene (bildet) og smertestillende en stund fremover.

Hvordan i all verden klarer jeg ALLTID å skade meg på en eller annen måte? Tror sånn seriøst dette er femte gangen jeg går på krykker, ikke tull engang. Håndledd har "gått med" og, ribbein osv. Herlighet, jeg er så utrolig uheldig når det gjelder skader at jeg tror det egentlig er like så greit at jeg aldri blir alpinist. De må jo holde seg mest mulig skadefrie, hehe.. Men nå må jeg prøve å få litt søvn sånn at jeg orker å hinke rundt som en gærning i morgen også. God natt!

Skader du deg mye? Er du mye uheldig?

KOMMENTER HER!

Utrolig hva litt nytt treningstøy kan gjøre!

Var en liten tur på G-Sport i stad og fant litt nytt treningstøy. Rosa og jentete, kan ikke bli bedre enn det, kan det vel? Dessuten var det ta 3 betal for 2 også, så da ble det jo t-skjorta med på kjøpet. Ikke dårlig altså! Værsågod G-Sport, litt gratis reklame.. I alle fall ble treningsmotivasjonen på topp og det liker vi!

Ellers har jeg omtrent nettopp kommet inn fra en (kald) løpetur med Jørgen, så nå sitter jeg egentlig bare å tøyer ut litt før jeg skal legge meg. Må virkelig få snudd den dumme døgnrytmen min. Den er rett og slett helt umulig om dagen!

God natt da! LIker du å løpe ute?

KOMMENTER HER!

Bloggvurdering og Fredrikstad-visit!

God kveld i stova. Hehe, neida. Jeg sitter hos en venninne, Astrid Mathilde og har derfor ikke fått blogget noe. Litt deilig å ha litt liv også da, hehe. Neida. (joda) Uansett så kommer i hvert fall outfit fra gårsdagen i morgen isteden siden jeg ikke har min egen kjære mac med meg. Kameraet ligger også hjemme, så dere får bare kose dere med gamle bilder på bloggen isteden. Ellers så har Nora vurdert bloggen min på hennes blogg, det kan dere lese her. Utrolig koselig, så tusen takk Nora! :-)

Nå skal vi muligens se en film til, så da prekæs vi i morgen som de sier i Fredrikstad!

Hva har du gjort i dag da?

KOMMENTER HER!

Guilty...

Hihi, for de overraskende mange som gikk på forrige innlegg, så var det som sagt bare en tull. Eller en aldri så liten photoshop endring om du heller vil. Selv om hårfargen egentlig var litt fin, må jeg si at jeg fortrekker blondt hår. Blondes have more fun, vet dere! :-)

Outfit kommer straks! :-) Hihi, trodde du forrige bildet var ordentlig?

KOMMENTER HER!

Good morning!

Bilde//privat - veldig annerledes redigering enn vanlig, menmen..

Påtross at jeg nesten ikke har sovet noe i hele natt, er jeg i overraskende godt humør. Sikkert fordi vi endelig fant en migrenemedisin som faktisk fungerer, så gjett om jeg ble glad og i litt bedre form i går kveld da? Sykt deilig! Migrene er noe dritt, så gjenstår bare dustemagen som ikke vil bedre seg. Jaja, sånn er det bare. Dessuten er det jo vinterferie! Og da kan man ikke klage.

Håper dere får en fin dag! Har du vinterferie nå?

KOMMENTER HER!

Random, John Lennon og Valentine's day

hihi, så lekre vi er :)
hihi, se på den fine t-skjorta mi! John Lennon og Yoko Ono!


Tenkte jeg egentlig bare skulle si HEI og ønske dere en fin valentines day, hehe. Okay, tidenes mest random innlegg noen sinne.... jaja. Kos dere i kveld da!

KOMMENTER HER!

I know, I know!

Jadajada, jeg vet jeg suger for tiden. Det er bare massemassemasse å gjøre og tenke på, derfor blir jeg litt dårlig på bloggefronten. Dessuten vil ikke kroppen min bli noe særlig friskere eller mindre smertefull, så jeg må bare ta det litt med ro og tygge smertestillende som tyggis. Eller noe i den duren. Uansett. Blogglysten er litt tilbake, skal se om jeg ikke får fikset nytt design snart. Dessuten har jeg litt fotoplaner, må bare finne det jeg trenger, hihi.

bilde//privat

Har dere det fint?

KOMMENTER HER!

Friskmelding, plis?

Hei søtinger! Håper dere har hatt en bedre start på uken enn jeg. Hele gårsdagen og i dag har bare vært bortkasta dager med en sengeliggende (og til tider hengende over doskåla), pepsi max og te drikkende Juliane Sofie. Ikke har jeg orka å gjort noe skolearbeid, ikke engang gått opp av senga for å skru på tv'n slik at jeg kan bli liggende å se på film. Hodet er vondt, jeg fryser ihjel - men kroppstemperaturen er alt annet enn lav, halsen er vond, nesa renner og hele kroppen verker. Ikke akkurat deilig så jeg skal la dere slippe ordentlige detaljer. Men uansett, det skyldes mitt fravær, hvis dere skulle lure. Hvis jeg ikke blir bedre snart, tror jeg at det klikker for meg. Jeg vil på skolen! Jeg vil ikke ligge i senga lenger! Ønsk meg god bedring, så kanskje jeg blir fortere frisk?

//bilde privat// Den gode nyheten er at jeg har funnet en supergod te fra søstrene grene. Trenger ikke sukketter eller sukker engang.

Utifra facebook, blogger og folk virker det som om halve Norge har blitt syke.. Er du syk? Har du hatt influensa/omgangssyken i det siste?

KOMMENTER HER!

Off we go to Oslo!

Hey! Nå skal jeg bare finne vesken min og så går toget til Oslo! Savnet byen, det må jeg bare innrømme. Og katten (katja) og familien i asker. :-) Blir kos å se de igjen!

Forresten var jeg så heldig og fikk kjøpt meg et par kent cd'r på musikkverket i stad. Så da får jeg god musikk på toget også, ikke dårlig ! Ha en super helg, supre lesere! <3 (jeg pleier ikke å skrive sånne hjerter i blogginnlegg, men siden jeg er så glad i dere gjør jeg et lite unntak for dere, hihi)

Q; Hva skal du i helga? Liker du kent?

KOMMENTER HER!

Sleeping beauty

I hvert fall hvis jeg tar bort "beauty" i ordet. Jeg sovner sånn seriøst hver dag med en gang jeg kommer hjem fra skolen, i dag er faktisk det ene unntaket! Men nå kjenner jeg at søvnen begynner å lokke øynene mine til å lukke seg igjen. Tror jeg tar en powernap, jeg!


haha, random :)) jeg vet jeg burde tatt litt sol for å ikke gjøre alle som ser på meg snøblinde, men hakke hatt tid....

Bare jeg som blir trøtt etter en lang (og litt slitsom) skoledag?

Q; Hvordan er din døgnrytme?

KOMMENTER HER!

A Christmas Carol

Egentlig hadde julestemningen min forsvunnet. Selv om huset vårt fortsatt har masse julepynt og julekakene som vi egentlig visste ikke kom til å bli rukket å bli spist opp, men baket allikvel - står i boksene på vaskerommet. Allikevel hadde julestemningen forsvunnet, nesten like fort som den var kommet. Men på skolen i dag, nærmere bestemt engelsktimen, så vi på den nyeste, animerte versjonen av "A Christmas Carol" og da var den rett på plass igjen. Jeg syns den var sååå fin, jeg! Selv om Onkel Skrue, Mikke Mus & co sin versjon er favoritten min. //bilde kilde

bildekilde//   Haha, det verste er at det faktisk ligner litt på Jim Carrey!

Har du sett "A Christmas Carol"? Har du/dere forsatt julepynt hjemme? 

KOMMENTER HER!

Juliane Sofie KLØNA...

Hihi, hei dere! Håper at starten på det nye året har vært supert for dere, det har i hvert fall vært bra for meg! Kom hjem fra leir i stad og gjett om jeg er sliten etter lite søvn og masse morro. Selvfølgelig måtte jo den kløna jeg egentlig er, vise seg frem på leiren. Gjett hva jeg klarte å gjøre? Nei, vent jeg sier det i steden. Nemlig å falle ned fra køyesenga og lande rett på ryggen slik at jeg klarte å briste et par ribbein... Hehehehe, vet jeg er innmari flink. Det gjør så syyykt vondt og det var i hvert fall irriterende når jeg skulle sitte på en buss mange timer på vei hjem. Heldigvis hjalp det litt når jeg surret meg selv (i hvert fall midjen) i bandasje slik at jeg slipper å holde på ribbeinet hele tiden. Huffhuff. Det er bare så typisk meg.

bilde // linn marita - tatt på nyttårsleiren på selveste nyttårskvelden. bestevennen min Hanne (t.h) og jeg.

GODT NYTTÅR!
Q; Har du hatt en bra start på det nye året?

KOMMENTER HER!

Hihi, jeg lever fremdeles

Hihi, hei dere! Bare for å gjøre dere sikker på en ting - jeg druknet hverken i overfloden av gavene under treet eller papirrestene som ble igjen, jeg lever fremdeles! Greia er bare at det er jul og da er det mye andre ting og gjøre også! (Dessuten har jeg blitt avhengig av nintendo wii som jeg fikk til jul OG klarte å sette opp selv!!!) Men det er supergøy, fordi jeg får trena masse mens jeg har det gøy! Og hva er vel bedre enn det? Fikk også super mye annet fint, TUSEN TAKK! Om to dager (tirsdag) er det klar for nyttårsleir igjen, så det blir vel en del pakking i morgen og kanskje litt oppbrukte gavekort for å sikre seg litt salgsvarer før alt er borte. Hvis jeg klarer å rive meg løs fra nintendo wii sporten da, hihi.

Q; Fikk du mye fint i jul? Er du klar for storsalg, hihi?

KOMMENTER HER!

Og VIPS der var julaften!
"Det er den beste julepresangen i hele verden!" //bilder privat - men film fra NRK1

Hihi, Johannas jul er litt søt, eller hva? Nå skal jeg kose meg med resten av julemorgen og "Tre nøtter til askepott" - min favorittfilm ever, og så venter resten av julaften på meg. GLEDELIG JUL, alle sammen! 

Q; Pleier du å se på julemorgen og julefilmene som går på morgenen? GOD JUL!

KOMMENTER HER!

En annerledes julekalender


Først så fant jeg noen fine julekalenderlys på vaskerommet og måtte bare se hvordan de så ut, så jeg satte de opp på tv'en og tente alle lysa helt fram til nr 23. Men så fant jeg ut at jeg heller hadde lyst til å spre de utover rommet mitt sammen med julepynten og da ble det seende slik ut; //bilder privat

Hihi, men nå er det Grevinnen og hovmestern som kaller! GOD JUL! 

Q; hva syns du om min pynting? Ser du på Grevinnen og hovmestern?

KOMMENTER HER!

Finally!

Etter å ha fartet rundt i forskjellige butikker og sentre, både i Halden, Særp, Fredrikstad og Moss i et par dager, fant jeg tilslutt ENDELIG noe som var bruktbart til julaften. Fysøren, så utrolig dårlig utvalg det har vært! Dessuten hjelper det ikke akkurat så veldig mye, når jeg er sykt kresen. En søt kjole fant jeg heldigvis i går, etter å ha vært på farten hele dagen. Først en grytidlig tur til bestefar som skulle reise nordover i jula, for å så sitte å vente i bilen mens mamma og pappa kjøpte ferdig noen julepresanger og så var jeg innom Østfoldhallen hvor jeg ikke fant én eneste fin kjole i min strl. Så var det en laaang tur i begge sentrene i Halden hvor jeg tilslutt fant en fin kjole i den siste butikken vi var i, ti minutter før stengetid. Hihi! Egentlig skulle jeg kjøpe den i rød, siden jeg hadde tenkt meg en rød kjole og så har jeg så mange svarte fra før, men de hadde ikke strl min i rød. Derfor ble det svart, men jeg er fornøyd! Nå mangler jeg bare sko.....

hihi, ryddig rom....

jeg liker å være litt mystisk, så mer skal dere ikke få se før julaften!

Q; Hva skal du ha på deg på julaften?

KOMMENTER HER!

Siste skoledag!

Jeg syns det er helt sykt, jeg. Herlighet, tenk at plutselig har tjueén dager gått så innmari fort? Hvor ble av desember egentlig? Jaja, i dag venter først en økt med tysk, så oppvarming med koret på skolen, litt hygge i klasserommet, juleavslutning i kantina for å så stresse ned til sykehuset hvor lillesøs, pappa og jeg skal ha en liten konsert. Hihi, det blir fjerde konserten denne julen! Sykt gøy da. Men, nå må jeg virkelig kjappe meg med å gjøre meg ferdig, snakkes!

Hihi, skal forsøke å få noen ordentlig bilder og ikke bare phootbooth snart..

Q; Har du siste skoledag i dag? Har du vært/sunget på en julekonsert i år?

NÅ MÅ JEG LØPE. HA EN SUPERDAG OG GOD JUL!

KOMMENTER HER!

Syk igjen?

Åh, nå begynner jeg virkelig å bli lei av å være syk. Hodepine, svimmelhet, syke magekramper, vondt i hele kroppen + halsen og brystet, feber opp og ned og så plutselig kokvarm for å så bli en frysepinne til de grader (worldplay!). Æsj, nå er jeg lei. Det har jo vært sånn av og på i minst to uker nå. Men det er ikke så mye å gjøre med egentlig. Får vel bare slappe av og ta et par tabletter, så ordner det seg sikkert. Jeg har nemlig ikke tid til å være syk! Hmfp, noen ganger skulle jeg ønske det fantes en "bli frisk med en gang" tablett - uansett hvilken sykdom.


Q; Er du syk?

KOMMENTER HER!

Stress!!

Okay, seriøst, jeg tror jeg har godt av å stresse litt - spesielt med tanke på at jeg mangler et par ting før julen kan få lov til å komme. Altså PLUTSELIG har julen nærmet seg med stormfulle(snø) skritt og snart er den klar for å rive ned huset for sin årlige juleinspeksjon for å sjekke at alt er i skjønneste orden før jul. Noe den defintivt ikke er. Jeg mangler julekjole og pensko - selv om jeg egentlig har minst fire kjoler jeg sikkert kunne brukt, jeg har ikke fått satt inn en eneste liten juleengel eller nisse på rommet mitt (jeg har julestjerne i vinduet da!), jeg har ikke fått øvd noe til den lille konserten jeg, lillesøs og pappa skal ha på tirsdag, jeg har ikke bakt nok julekaker (noen har vært og snoket oppi kakeboksene jeg har lagd ferdig og NESTEN spist opp alle sammen!!), JEG HAR IKKE FÅTT KJØPT FERDIG JULEGAVER!!!! Føler at det er noe mer jeg har glemt, men jeg kommer ikke helt på hva...

Rommet mitt hadde hatt godt av en liten julevask og real rydding før jul.... Blir nok en tur til byen i dag tenker jeg! Egentlig bør jeg vel forberede meg på å GÅ i kø for å komme fram i sentrene.. (I følge visse facebook statuser, skal visst omtrent hele venneflokken på face til byen for å gjøre "siste" stor handel)

kan ikke tro at jeg akkurat la ut dette bildet.... FORHÅPENTLIGVIS rekker jeg å vise dere et finere og ryddigere resultat senere i dag! Nei, nei, ja, ja.

STRESS!!!
Q; Er du stresset før jul? Har du fått handlet inn alt du trenger?

KOMMENTER HER!

Lady in black with a taste of gold


Hihi, hei dere! Etter en slakk, men litt slitsom siden-jeg-ikke-er-helt-frisk-skoledag, var det rett bort til min kjære mor som var å ventet på meg ved Storbyen (et kjøpesenter i Særp). Egentlig skulle jeg vel ha noe svart til julekonserten i morgen og så trengte jeg dessuten et par bukser og pensko. Etter å ha slengt klær opp og fram og både tatt på seg det ene etter det andre, fant jeg tilslutt noe brukbart! Det tok en del timer, da... Men jeg endte i hvert fall opp med TO høyt(!!)livs bukser fra bikbok (jeg har alltid hata høytlivsbukser....) - den ene var svart og den andre var mørkdenim og en kjempe søt "silke" bluse med sløyfe fra bikbok. (på bildet!)

Sko fant jeg ikke i Særp, selv om jeg nesten endevente hele butikken. Er det noe jeg er SKIKKELIG kresen på er det nettopp sko. Er de ikke akkurat sånn jeg har sett for meg, nei, da blir det ikke noen nye sko på meg! Heldigvis skulle mamma en tur til Moss for å besøke en venninne, så da ble jeg likesågodt med dit også og fikk sett litt på Mosseporten. Ikke så veldig spennende skobutikker der heller, men jeg fant heldigvis raskt et par svarte søte ballerina-sko med små gullperler på og en liten sløye foran. Kjempe søte! Selv om jeg egentlig liker aller best sko med høyere hæl..

Ops, litt mer tekst enn jeg egentlig hadde planlagt, men jaja. Da fikk dere i hvert fall et blogginnlegg! Hvis pappa får tatt noen bilder på konserten i morgen, kan jeg sikkert legge de ut om dere vil se? En video er IKKE aktuelt....

ØNSK MEG LYKKE TIL PÅ KONSERTEN I MORGEN DA! :-)

KOMMENTER HER!

Sangtentamen i morgen!

Æ, fysøren, jeg gruer meg så ille til i morgen at jeg nesten ikke vet helt hvor jeg skal gjøre av meg. Nei, ikke fordi det er Lucia, men fordi jeg har sangtentamen.. Og jeg skal synge to sanger. ALENE. Foran FEM lærere. Herlighet, jeg er så død. Jeg bare kjenner hvor nervøs jeg blir , liksom. Egentlig syns jeg det er minst en million ganger verre å stå foran få folk og synge enn en svær forsamling. Sistnevnte gjør meg faktisk ingenting. I hvert fall ikke sammenlignet med det første. "Angels we have heard on high" er den ene sangen jeg skal synge og den andre vet jeg faktisk ikke helt enda. Jeg klarer ikke bestemme meg! Enten så blir det "Summertime" - går nokså høyt hele veien og mer lik "Angels we have heard on high" tonemessig, eller så blir det kjære gamle "My Funny Valentine". Et sykt vanskelig valg, så jeg ender nok opp med å måtte trekke sang.

det er ikke engang mikrofon.. :/ //bildekildelink

Blæh, nå kaller sangene - wish me luck!

KOMMENTER HER!

Hjerte av stein..

I stad satt jeg og var en veldig flink jente som forberedte seg til mattetentamen jeg skal ha i morgen. Mens jeg satt der og ante fred og ingen fare, hører jeg plutselig en skikkelig merkelig lyd fra trappa og gangen ned til kjelleren. Kroppen hoppa til, før jeg spisset ørene for å lytte en ekstra gang. Ørene ville ikke høre hva lyden var, så jeg måtte rope på mamma og pappa og spurte om de visste hva lyden var. "Det er sikkert fuglen som var der her om dagen", svarte mamma mens hun fortsatte å lese avisa si. Jeg får alltid så stor empati for stakkarslige fugler, så jeg prøvde å spørre om hvorfor vi ikke kunne hjelpe den ut. "Har du tenkt til å ta den i vingen og følge den ut da, eller?" kom det plutselig fra en meget hes pappastemme.

Etter et par filmer i hodet om hvordan det  hadde gått om jeg hadde prøvd å følge ut fuglen, sukket jeg og gav opp. "Pappa, har du et hjerte av stein." sa jeg plutselig uten å egentlig mene det. Mamma ropte noe om at han i hvert fall ikke hadde det fordi han gjorde det og det og det og det. Jeg nikket, og rettet litt på meg selv. "Okay, da hjerte av stein for fugleempati i hvert fall!" Det var tydeligvis også feil, for mamma fortalte at det var jo pappa som mata fuglene med både brød og sånn henge-ting-fra-taket-med-masse-fuglemat-i-som-fuglene-alltid-samler-seg-rundt. Det var jo riktig, så jeg måtte rette meg opp en gang til. "OKAY da! Hjerte av stein for fugler som er innesperra!!" Så hørte jeg en liten latter og en mamma-stemme som minnet meg på at pappa hjalp alle de stakkars fugleungene som hadde falt ut av redet sitt i sommer og hadde satt seg fast i et lite hul rom i taket. Nok en gang måtte jeg rette på meg selv og endelig kunne ikke mamma si noe. "JAVEL DA! Men et hjerte av stein for-fugler-som-er-innsperra-i-kjellern, har han i hvert fall!". Da lo ho.

Bilde // lånt herifra

Q; Har du hatt en fugl inni huset ditt?

KOMMENTER HER!

I'm soon dead...

Yo yo, wazup people lizzzzzom?! Okay, nå er det seriøst slutt på tullinga her... JEG ER SNART DØD. Jeg skal nemlig levere en stygg (hvis lærern leser er den veldig BRA altså!) engelsk oppgave med umulige oppgaver. Åh, hvordan skal dette gå? Jeg var jo faktisk flink pike og begynte i går - skrev faktisk ganske mye i går, MEN problemet er at det må være minst dobbelt så langt... Oppgaven går ut på å skrive om "The Role of Parents" og vi skal da overraskende nok skrive et essay hvor vi trekker frem gode argumenter for hvordan foreldre bør være, og så trekke inn noen foreldre fra minst en tekst vi har lest og en film vi har sett. Med andre ord - KIND OF UMULIG. Jeg ser for meg VG overskriften og alt "16 år gammel student døde av akutt kreativitetmangel da hun i ettermiddag skulle prøve å være en flink skoleelev og gjøre ferdig engelsk essayet sitt..."

Bare se så frustert jeg er!


se så sur a : (

DERFOR tenkte jeg at dere gjerne kunne en ferdig oppgave til meg!


Enig eller hva? Jeg hadde i hvert fall syntes at det hadde vært SUPERFANTASTISK!

hoho, jeg liker photobooth. Har du lekser/oppgave/tentamen som tar knekken på deg?

NEI - NÅ KALLER ENGELSKEN. Håper dere lever!!

KOMMENTER HER!

HAPPY BIRTHDAY!!!

I dag har min bestevenn Hanne bursdag! Endelig er hun også seksten og ikke en liten femtenåring lenger... Hehe. Neida. Eller joda, det er jo faktisk faktum. Uansett. Hun er der i tykt og tynt, i gleder og sorger og alle de andre stundene. Vi har kjent hverandre i hvert fall ti år (pluss barnehagen hvor jeg var teit og ikke ville leke med alle...) og det søta, har vært ti fantastiske år! Okay, nå tror jeg kanskje at jeg skal stoppe før det begynner å høres ut som en gammel mann som taler en tale for sin kjære kone på gullbryllupsdagen deres - noe som ikke er tilfelle her. Men bare en kort liten til; du er superduper, herlig, fantastisk, hjelpsom, VERDENS SNILLESTE OG DET ER IKKE TULL ENGANG, pen, nydelig, morsom, veldigsøtnårdugjørgrimaser!, omtenksom, hyggelig mot alle, koselig å henge sammen med og jeg aner ikke hvor mange ganger vi har dødd (nesten) av latter! Du er rett og slett altfor fantastisk og jeg tror jeg snart må be deg om å roe ned litt på alle de positive egenskapene slik at folk liker meg litt også.. HIHI.

Faktisk det ENESTE jeg bildet jeg fant på datan min hvor du ikke har en grimase..

men fordi du er så altfor søt når du tar bilder av deg selv med kamera mitt i speilet, må jeg jo bare bruke det også!!

jeg hadde egentlig planer om å ta med en bukett med ballonger til deg på skolen i morgen, men jeg tror de sprekker i natt. :(

også skulle jeg egentlig prøve på en ting, men det funka dårlig uten fjernkontroll til kamera, pappa(!!)..

hehehehe.... jeg tror jeg skulle kysse på ballongen?... // alle foto privat :-)

Men uansett. GRATULERER SÅ INNMARI MYE MED SEKSTEN ÅRS DAGEN DIN, VENNEN. Og jeg håper det blir din beste bursdag ever! Er innmari glad i deg, vetdu! ♥ Gratulerer henne du og, så blir både hun og jeg glade!

Q; Når har du bursdag?

KOMMENTER HER!

So little time, so much to do!

Gjett hvem som har planen full i dag? Hvis du gjettet meg, hadde du dessverre riktig. Ikke bare skal jeg pugge til naturfagprøva vi skal i morgen, men aller helst burde jeg også ha fått øvd på både piano og gitar til timene i morgen. Dessuten er det plutselig bikkjekaldt (har egentlig aldri likt det ordet. Hvorfor ikke kalle det katte-eller hønsekaldt isteden?..) og snøen daler bortover pga all vinden, så egentlig burde jeg også ha gått til innkjøp av en ordentlig varmdunjakke. Hvor blir av tiden?! I tillegg burde jeg jobba litt med matte og lyttingfremføring, men det får jeg ta på torsdag når vi har FRI (<3).

Lekk-i-ty-lekker...

bilder sier mer enn ord, sierjegbare!så furt :(((

Har du planer for dagen? :)

KOMMENTER HER!

TANNLEGEN NESTE!!

Huff, jeg ropte på pappa for tjue minutter siden om at vi måtte kjøre fordi jeg trodde jeg skulle på skolen og hadde skikkelig dårlig tid, men så viste det seg tydeligvis at jeg har en tannlegetime kl halv ni og da er det jo ikke vits å dra på skolen først. Deilig med god tid, men ÆÆÆææh - TANNLEGEN! Åffåmeg, det tror jeg at jeg har vært redd for helt siden jeg var liten. Joda, jeg skjønner at de egentlig bare har planer om å hjelpe tenna mine til å bli penere, renere og sikkert hvitere også, men hvorfor skal han drive å grave sånn i munnen min? Særlig med den spisse greia han pirker og stikker med.  : (((

Vil ikke til tannlegen i dag, jeg...

Wish me luck! Håper dere får en herlig (tannlegefri) dag!!
Q; Hva syns du om tannlegen?

KOMMENTER HER!

Leopard makeup

Hihi, slik har jeg sett ut i dag. Det var egentlig mye tydeligere og mer farger, men nå er det jo tross alt fem minutter siden jeg tok bildene og ti timer siden jeg la på sminken! Håper alle hadde en superherlig helg og koste dere masse.

Q; Hva syns du om sminken? Hadde du kledd deg ut i går eller i dag?

KOMMENTER HER!

Made with love

Bare for å utelukke noen tanker dere muligens fikk når dere leste overskriften, så er det en KAKE det handler om. En glutenfri gulrotkake faktisk. Hjemmelaget i går ettermiddag av selveste Hanne og jeg. Flinke? Åhyes, der har du rett. Superdupreverdensmestere i glutenfrigulrotkake, skal jeg si deg. Vel, kanskje ikke offisielt, men bare vent!

Ser den ikke godt ut? Hvis ikke  - tror jeg du bør bestille en time hos optikeren :.-)

Oppskriften fant vi her!

Q; Syns du den så god ut?

(innlegget ble skrevet i går. Har forresten akkurat kommet hjem fra kvelds forestillingene til OD. Godt å være ferdig med de, selv om det var UTROLIG gøy, men slitsomt! Kaka ble forresten spist opp!)

KOMMENTER HER!

Random


Foto//privat tatt i sommer

Egentlig helt random bilde (og innlegg), men ser dere tidspunktet jeg blogger på eller? Klokka er 14.56 og jeg har faktisk vært hjemme i snart vel en time! Utrolig deilig, skulle ønske jeg satte mer pris på det da jeg gikk på ungdomsskolen. Herlighet, tenk at jeg klaget på lange skoledager da? Ellers fikk jeg lastet ned Photoshop CS5 for prøve i 30 dager, åhgud som jeg elsker det. Problemet er vel bare at det koster 7200 kr hvis jeg skal kjøpe det.. Men på en annen side hadde det jo vært utrolig verdt pengene. Får ønske meg penger til jul, hihi. Ellers har jeg jo Photoshop Elements, men CS5 er så (selvfølgelig) hundre ganger bedre.

Q; Har du lang skoledag? Hva syns du om Photoshop?

FORRESTEN, er sidemenyen hos alle blogger på blogg.no klikk hos dere og eller er det bare min Mac som tuller med øynene mine?

KOMMENTER HER!

Pugge, pugge, pugge, pugge

Denne uka har jeg tre prøver.. I dag hadde jeg en matteprøve som gikk, hehehe...., og i morgen har jeg lytting og SÅ har jeg TYSK prøve på torsdag. Kill me, please. Lytting består ikke mindre av enn å kunne høre forskjell på tjueni, ja, TJUENI, instrumenter. Easy piece of cake, tenker du kanskje? Vel, der tar du grundig feil. Det er nemlig blåseinstrumenter (messingblåsere og treblåsere) hvor alle høres helt likt ut egentlig, slagverk, strykeinstrumenter (cello, fiolin, bratsj og konstrabass) og fler. Huffhuff, det kan gå grådig galt hvis jeg ikke pugger, så nå skal jeg slutte å bable med fingrene og heller putte øre og huet full av vakker symonfonimusikk.

Ønsk meg lykke til da ! : )

KOMMENTER HER!

Migrene

Kort og greit, migrene og dårlig form i dag, så null blogging. Ha en fin dag!

KOMMENTER HER!

Vaske, vaske, vaske bort muggsoppen

Nå har vi vasket hele huset og revet kjelleren i mange uker. Grunnen er ikke at vi skal ha huset støvfritt og HELT rent før jul, men fordi vi skal fjerne den dumme muggsoppen som har satt seg i veggene våre. Den har spist opp kjelleren og gitt meg migrene. Ikke noen god venn av familien akkurat for å si det sånn. Så nå skal vi gjøre ende på den sånn at vi kan flytte hjem igjen til huset. Til nå har vi bodd på hytta og jeg har hatt ekstra lang vei for å komme til skolen. Det skal bli deilig å få kortere vei! Ellers får jeg hele underetasjen for meg selv (det er i hvert fall min plan!) og den skal bli DET drømmerommet. Kan ikke vente med å begynne å innrede, fikse tapet, gardiner osv! Gleder meg utrolig mye. Men for at det skal bli gjort, må jeg stå på å hjelpe til å vaske huset først. Så nå roper taket på meg. Det vil bli vasket.


Alle som jobber hardt med vaksing fortjener litt is. VANILJE is er best. Ingen protest.Elsker min nye app på iPhonen <3

Btw, husk spørsmålsrunden da! Dere har kommet med få spørsmål syns jeg..

KOMMENTER HER!

Nytt i sminkepungen

Jeg kunne bare ikke motstå den da jeg så den på "Yves Saint Laurent" hyllen i det jeg gikk forbi sminkebutikken. Den lille "gull" sylinderen med det kjente symbolet på lyste opp og fanget min oppmerksomhet. Ivirg, men diskrét småløp jeg bort til hyllen, tok den ut og så på den perfekte fargen. Nydelig, var den. Helt perfekt. Så var det visst plutselig noen mindre kroner på kortet mitt. Men den var verdt det. Absolutt verdt det.

YSL - Rouge Voulpté 17 Rouge Muse

En rød leppestift har faktisk vært på ønskelista mi en stund, så da passet det jo enda bedre. : )

KOMMENTER HER!

A job please?

Jeg er egentlig ganske sikker på at jeg ikke er den eneste ungdommen uten jobb her i landet eller på kloden for den saks skyld. Men med mine interesser trenger man penger og til alt mulig annet nødvendig og mindre nødvendige saker. Hvorfor kan det ikke være lettere å få seg en jobb i dag? Tenker nå jeg. Mange butikker vil jo ikke ha slike unge folk som meg som hverken har noen "ordentlig" utdannelse eller særlig jobberfaring. Nei, de vil helst ha de med mange års utdanninner og referanse liste som er like lang som Nilen. Men alle må jo begynne et sted, eller hva? Ingen begynner CV'n sin med milelangs referanseliste (med mindre man finner opp, da selvfølgelig). Alle må begynne et sted! Alle må læres opp.

Noe av det som irriterer meg mest, er når det er folk som har fått jobb og så klarer de ikke å gjøre den slik det er forventet av de. Da tenker jeg SPESIELT på folk som har noe med mennesker/service å gjøre. Hvor mange ganger har vi vel ikke blitt skikkelig sint/lei/skuffa/irritert osv av en grinete og nebbete dame eller mann bak disken eller en sinna og travel kontordame eller en stressa sykepleier som virkelig ikke burde fått jobbe med mennesker? Hvorfor ikke ansette oss blide og unge istedenfor? Vel, det stemmer nå i hvert fall jeg for.

Q: Har du jobb? Hvor da i så fall? Hva tenker du om hvem som burde fått jobb hvor?

//Bilde kilde her

KOMMENTER HER!

Breakfast

Dagens bilde ble faktisk tatt ved frokostbordet. Et gluten og laktosefritt knekkebrød med banan og jordbærsyltetøy.

Hva spiser du til frokost?

KOMMENTER HER!

Don't tell me it's monday tomorrow...

Jeg pleier vanligvis ikke syns at søndager er så ille. Ikke engang når man tenker på at det er skole dagen etter. Skoleuka pleier som regel å gå fort selv om det er innmari lange dager, men når vi har musikkfag innimellom den tunge teorien blir alt plutselig 98038094284 ganger bedre. De andre vanlige fagene blir også morsommere og det er så mye mer inspirerende å stå opp tidlig hver dag for å så bevege sitt trøtte luksuslegeme ut av sengen og ta fatt på den lange skoleveien. Vel, det har i hvert fall vært sånn.

I dag har jeg virkelig ikke en sånn "Yeah, en ny uke full av nye muligheter!" følelse. Neste skoleuke er nemlig byttet ut med BARE teorifag. En så kalt "Fellesfaguke". Jeg vet jo at det er sånn fordi de to ukene etter høstferien bare går til forberedelser til OD forestillingen og musikkfag, men allikevel. Det var jo en grunn til at jeg valgte musikk, dans og drama linja istedenfor allmen. Jeg bare sier det, jeg altså..

Men noen ganger må man arbeide hardt for å så få det morsommere senere. Jeg skulle bare ønske at det ikke var i morgen.. 

Åh, av en eller annen grunn funker det ikke å linke PÅ bildet, så kilden finner du her.

Q; Har du noe i mot søndager?

KOMMENTER HER!

Slitsom dag

I dag har vært en slitsom dag, fysisk sett. Hofta har vært så utrolig vond at jeg omtrent har vært helt dopa ned på smertestillende og det var nesten umulig å sitte å jobbe med matteoppgavene i stad. Utrolig nok går det helt greit på T matte, noe jeg syns er overraskende bra. Hadde egentlig tenkt at jeg ikke klarte T og måtte bytte til P matte, men foreløpig går det supert.

Q; Hva slags matte har/hadde du på vgs? Likte du dagens bilde?

KOMMENTER HER!

Hippie!

Dagens bilde. I dag tok vi klassebilde og jeg hadde egentlig tenkt til å legge ut hippieoutfit, men jeg kom ikke hjem før nå for en halv time siden og da var det litt mørkt for å ta bilder. Men her ser dere sånn detaljer av en del av antrekket i hvert fall. Nei, nå skal jeg sove. Nattinatt! (jepp, jeg skal legge ut klassebilde når den tid kommer)

Q: Hvordan har dagen deres vært? Forresten så var det superkoselig å få høre at så mange slenger seg på prosjektet. Lykke til, folkens!

Forresten er det en superfin konkurranse hvor du kan vinne en stilig veske hos donnalouise her.

KOMMENTER HER!

Hippie mandag

Ja, jeg er faktisk fullt klar over at det er fredag i dag og ikke mandag. Men dere skjønner at vi skal ta klassebilde på mandag, eller "gruppebilde" som alle lærerne kaller det. Siden vi går på musikk, dans og drama vi jo finne på noe spesielt, ikke sant? Etter litt fram og tilbake, litt himling med øynene, nikking, riste-på-hodet-ing og så klart full diskusjon på nivå med politikkerdiskusjon (og da begynner det å bli alvorlig, altså!) ble vi enige om tema. Som dere helt sikkert skjønte på overskriften ble tema noe så superfantastisk som HIPPIE. Ordentlig hippier med hårbånd, store 60 - 70-talls klær, midtskill, blomster, fred/peace tegn og selvfølgelig doping. HE-HE. GLEDER meg til å finne ut hva jeg skal ha på meg! Og bare for inspirasjonens skyld slenger jeg med et par hippie bilder jeg fant på den geniale bildesiden weheartit.com

 Tumblr_l7mbwiaj221qd6p3co1_500_largehttp://weheartit.com/entry/3518301

Tumblr_l8j34ot1e81qdbp2vo1_500_largehttp://weheartit.com/entry/3930699

Tumblr_l8j40nmtvy1qdbp2vo1_500_large

http://weheartit.com/entry/3930709

Tumblr_l8syk67psz1qb2ahqo1_500_large

http://weheartit.com/entry/3919393

Tumblr_l7bhzhfopp1qa16ugo1_500_large

http://weheartit.com/entry/3437534

3809366754_3a80bf8349_z_large

http://weheartit.com/entry/3331277 Litt sånn kanskje?

Q: Har dere gjort/skal dere gjøre noe spesielt på klassebilde?

KOMMENTER HER!

Håpløshet i kveldskumringen

Jeg sitter seriøst med mitt lille surrehue i hendene i øyeblikket. Tenker så det knaker høyt, nesten så høyt at grevlingen som bor i taket springer avgårde fordi den tror den endelig har kommet inn til et bein. Sårri å måtte skuffe deg Grevling, men det er nok bare min hardtenkende hjerne som prøver så fint å komme på noen fornuftige ord å skrive ned. Operasjon mislykket, får jeg egentlig bare lyst til å skrike ut med en gang. Men ærlig talt. Jeg er da ikke så lat?

Photo Booth bilde fordi jeg rett og slett er for LAT til å ta bilde med speilrefleksen og overføre til mac'n.

Problemet er at jeg har en gammel (fikk ikke levert forrige uke pga sykdom..) nynorsk lekse som skal leveres i morgen. Teamet er "positive og negative sider med internett osv". Egentlig vet jeg en hel masse om det og har mange idéer. På bokmål, vel å merke. Når jeg prøver å omformulere setningene til nynorsk blir det bare halvhjertet tullball og ord som ikke klinger på samme måte. Nei, nynorsk er et dikt språk, spør du nå meg. Egentlig er jeg ikke så veldig for at vi som aldri kommer til å trenge det må lære det. Jeg forstår og respekterer de andre som faktisk skriver det selv og alltid har gjort det, men hvorfor i all verden trenger vi andre det? Det forstår jeg virkelig ikke.

Men nå roper et så altfor trist og tomt word ark på meg, så jeg får vel gå å vrenge hodet litt til. Blogges!

FORRESTEN, har ulykkesfuglen vært ute å vandret igjen og har nå klart å påføre seg selv betennelse i hofta. Husker ikke helt om legen sa det var i BEINET eller LEDDET, men i hofta er det nå i alle fall. Shitvondt og lite å gjøre med annet enn å hinke bortover veien med to kompiser under armen. Nei, jeg snakker ikke om lusplukkende aper, men mine to kjære gode krykkebuddier...

FORRESTEN 2, vi skal på naturfagtur til festningen i morra for å se på trær og andre naturting. JEG MED KRYKKER? .....

FORRESTEN 3, hvem har bestilt STORM? Tror hytta blåser NED snart og så seiler vi visst likesågodt på bølgan den blå, vi og.

KOMMENTER HER!

On my way to school


Morn folkens! Sånn, nå har dere sett hvordan jeg EGENTLIG ser ut på morningen..

NEIDA. 

Okay, da så ser jeg kanskje ikke SÅ gærn ut. Uansett. I'm on my way to school. Lang vei og foreløpig er det fattern som kjører. Men det tar vel ikke lang tid før luksusen tar slutt og jeg må ta bussen. Men der sitter det mange koselige folk blant annet Jens (http://jensum.blogg.no det funker ikke å linke :( ), så jeg overlever nok det helt fint! I dag har vi 4 timer med musikk, dans og drama så det blir nok en superkos dag får vi håpe. Formen er bittelitt bedre, men jeg er fortsatt kvalm og ikke så veldig i farta. Får håpe det blir litt bedre utover dagen. 

Hvordan går det med dere? : ) NÅ må jeg løpe! Ha en superfantastisk dag!

KOMMENTER HER!

Juliane Sofie ATM

Atm er jeg syk. Kaldsvetter, kvalm og kaster opp. Jeg skulle egentlig levert og skrevet ferdig en norsk oppgave om hva de positive og negative sidene ved vårt kjære Internett er, men jeg har ikke fått summa meg til å få gjort det ferdig. Ferdig og ferdig. Egentlig har jeg bare klart å skrive en helt forferdelig sugen innledning og det er det. Tankene mine vil for en gangs skyld ikke fokusere på norsk. De syns tydeligvis at det er morsommere, mer interessant og nødvendig å fly over på andre ting. Jeg er ikke så fornøyd med det, men for å være ærlig orker jeg ikke å begynne å krangle med tankene mine, hvor enn sprøtt og gærnt det hørtes ut. (les; mener SÅ ut..) Bestefar har forresten blitt verre og har nok en gang blitt flytta over til en annen avdeling. Tror han kan kalle seg selv for en nomade, siden de eneste avdelingene på SØF han ikke har vært inne på de to ukene han har lagt der er fødeavd, barneavd, gynekologavd og psykiatrisk... Huffameg. Hvis det er noe staten virkelig burde prioritere (syns nå i hvert fall jeg) er det å få fikset sykehusene. Sjekke igjennom de ansatte, noen burde seriøs ikke hatt LOV til å jobbe der, få flere rom og bedre utstyr. Men nå er det nok tenking og fundering - nå skal jeg sove. Btw, hadde dere vært interessert i et outfit i morgen? (: nattinatt, sov godt!

KOMMENTER HER!

Morgenupdate

den hekla jakka er fra Marie Philipe


God morgen folkens! Håper dere får en en helt fantastisk strålende dag og at dere får gnidd ut morgensøvnen av de trøtte øynene. Nå sitter jeg faktisk i bilen og befinner meg snart på skolen. I dag er vi så superheldige at vi kun har en halvdag, altså bare fire timer! Det blir sykt deilig. Forresten hadde det ikke gjort noe å bytte ut matteboka med det nye Costume bladet som btw er superfiiint. 

Shalabaaais!

KOMMENTER HER!

Latter, gråt og sang

.. er muligens ikke tre ord du tenker på i sammenhengen. Men det var akkurat slik min kveld så ut i dag. Latter, lytting, venner, bekjente og fremmede og ikke minst sang og lovprisning. I kveld var jeg på et felles ungdomsmøte som var en utrolig god opplevelse. Bandet og sangerne var megaflinke og alle vi ungdommer var med å sang på mesteparten av sangene. Noen mer enn andre og andre med mer innlevelse enn andre, men alle var i hvert fall med på et eller annet mer eller mindre vis. Han som talte var fantastisk flink og historien han fortalte var på alle måter fantastisk, normal, overraskende, hjerteskjærende, hårreisende, trist, glad og lykkelig på en og samme gang. Tårene mine rant omtrent hele tiden, så mine hender var flittige tåretørkere i kveld. Uansett en super avslutning på en deilig helg. Det har plutselig gått opp for meg hvor herlig det er å ha helg. Få slappet litt av, roet ned. Slippe stresset fra skolehverdagen. Eller ikke helt skolefri, i hvert fall ikke leksefri. Men det å få sove litt lengere og våkne opp nesten uthvilt er en luksus. Nå bør jeg muligens prøve å få litt søvn før en ny skoleuke starter. Ny uke, nye muligheter (bedre blogging er også en mulighet jeg håper på å forbedre)? Hvordan var helga deres? Ser du fram til en ny uke?

KOMMENTER HER!

Elixia VS Spenst?

Jeg sitter her å lurer på noen saker og ting. Har noen noen erfaring med enten Elixia eller Spenst eller begge deler? Jeg har lyst til å begynne ordentlig på et treningssenter, noe jeg egentlig har tenkt på en stund. Så langt har jeg bare trent hjemme for meg selv på yogamatte og sett på litt øvelser her og der, men nå må jeg få i gang litt ordentlig trening. Problemet er at jeg pendler masse fra Kråkerøy og til Halden og tilbake til Kråkerøy igjen. Skolen er ferdig halv fire og da bærer det egentlig rett ut til Kråkerøy. Spenst ligger i Halden, mens Elixia er tjue minutters gåtur, eller oppvarming kan man vel kalle det?, fra der vi bor på Kråkerøy. En mulighet er jo selvfølgelig å trene etter skolen i Halden for å så dra tilbake til Kråkerøy, men det programmet jeg ville trene er selvfølgelig på kvelden så blir det veldig problematisk.

Er det noen som vet om det er bindingstid på Elixia og Spenst?


eller


?

Forresten, nevnte jeg Kråkerøy eller Halden?

KOMMENTER HER!

Jeg har ikke glemt dere : )

Heisann folkens. Sårri meg altså, men bare så dere vet det, jeg har hverken glemt dere eller bloggen. MEN jeg har som noen av dere kanskje vet begynt på vgs og det er lange dager skal jeg si dere! 1MDDA heter så fint linjen jeg går på og foreløpig er det veldig koselig, det samme gjelder klassen. Lærerne virker så langt bra, noen selvfølgelig har gitt oss litt rart førsteinntrykk, andre kjente jeg fra før (som forresten var superkoselig! :-) ) og andre var helt ukjente og egentlig ikke gitt oss så veldig mye inntrykk enda. Så vet dere det. 

Ellers har jeg funnet ut at jeg sjokkerende nok syns skolepc'n er littegranne praktisk og fin (IKKE BLI LEI DEG MAC'N! JEG KOMMER ALDRI TIL Å BYTTE DEG UT!!!!!), MEN IT-folka på skolen var har satt opp en brannmur som gjør at vi hverken kan installere noen programmer, laste ned ting osv. Skikkelig kjipern, men sånn er det med viruslokkende smålopper. (Sikter til skolepc'n btw. Ikke lærerne..) 

Btw, minnekort USB kabelen som på magisk vis overfører bildene fra kamera til data'n er borte som vil si at jeg hverken kan legge ut det ene eller det andre av NYE bilder. Heldigvis har jeg vært flink og lagra mange bilder fra gamle dager (og litt nyere) så jeg skal FORSØKE å blogge flittig sånn innimellom timer og skole, lekser og sånt. 


HAHA, sånn sitter jeg hver dag....... Lekkert GAMMELT bilde : ))))

Hvordan går det med dere a? Har dere fått begynt på skole igjen?

KOMMENTER HER!

Skolenerver!

Herlighet, det er rart å tenke på. I morgen på dette tidspunktet sitter jeg antageligvis i det nye klasserommet på den nye skolen jeg skal begynne på. Akkurat nå mens jeg skriver, har jeg vært der i nesten tre timer allerede. Kl 10 skal vi nemlig møte opp, noe som er litt herlig med tanke på at vi begynner kl. 8.00 hver eneste dag etter den. Så jeg må stå opp senest kl 5.45 for å rekke å ordne meg ferdig, dusje, kle på meg og ta fatt i skoleveien. Egentlig skulle jeg ønske jeg kunne gå, men siden vi for tiden bor på Kråkerøy i Fredrikstad og min nye skole ligger i Halden, blir det ganske umulig. Lang vei til og fra skolen med andre ord, men det er vel verdt det.

Musikklinja er for tur. Det blir sikkert spennende, morsomt, interessant og veldig lærerikt, men jeg er redd for at jeg ikke lever opp til forventningene. Dere skjønner hva jeg mener? Både pappa og mamma er gode pianister (pappa er proff organist) og begge to har alltid drevet med musikk, piano og sang. Siden jeg var liten har jeg sunget både i kor og for meg selv og for tiden synger jeg både i et kor og i et band. Musikken har alltid vært en del av meg, noe som har kommet naturlig. En naturlig glede.
Som hovedinstrument har jeg valgt sang. Biinstrumenet mitt har jeg valgt piano og jeg kan jo i prinsippe spille alle sanger hvis jeg får noter eller akkordene til. Men øving kreves det jo så klart. Det har jo alltid bare vært noe jeg har lært selv. Jeg har aldri gått å lært hverken sang eller piano noen steder. Pappa og mamma har heller ikke vært så flinke til å undervise meg, men dere har vel hørt om "skomakerens barn"? Litt sånn er det "pianistienes barn" også.
Tenk om jeg ikke er flink nok? Tenk om jeg dummer meg ut fullstendig? Tenk om alle kan alt mye bedre enn meg? Alle mulige tanker virvler rundt i hodet mitt, nok til å gjøre meg sprø. Jeg skal nok klare det på et eller annet vis. Det må jeg.
Har dere skolenerver? Hvilken linje/klasse/studie skal du begynne på?

KOMMENTER HER!

Facebook fail..

Jeg satt å ante ingen fare da det dukket opp to varsler på facebook. "Hva?" tenkte jeg (nesten) høyt og måtte lese det flere ganger før jeg forstod hva det egentlig skulle stå. Veggen så klart! Men herlighet, det var litt morsomt.


Haha, "noeen din"? Hva er det liksom? Er det sånn hos deg og, eller er det bare min facebook som er klikk?

KOMMENTER HER!

Heftig kamp i nattens hete

Jeg ligger der klar til å sove. Øyene er lukket, dynen trekt godt over kroppen og det slitne hodet er lagt på puta. Ole Lukkeøye kommer snikende og skal akkurat til å drysse noe av hans magiske sovestøv over meg i det en kjent, irriterende lyd skremmer han bort og gjør meg bråvåken. Raskere enn lynet kaster jeg dyna av meg og gjør meg klar til å slå frebrilsk rundt i håp om og kanskje få et lykketreff og treffe den så hardt at den faller brutalt ned å dør på sekundet. 

Det første slaget blir en real bommert og sintere og mer kamplysten prøver jeg å treffe den igjen. Dessverre er den raskere enn jeg hadde tenkt meg, så plutselig er den oppe ved øret mitt. "Nå har jeg deg!" roper jeg nesten litt ondskapsfullt og knytter neven min for å slå med alle de store musklene mine (kremtkremt..). "Klask!!" sier det og en forvirret Juliane faller ned på puta. Myggen flyr fort avgårde og gjemmer seg på et lurt sted, mens jeg ligger fortvilet og vrir meg i smerte. Selvfølgelig er det bare jeg som klarer det. Istedenfor å slå myggen til døde, klarte jeg å plassere et realt hardt slag ved kjevebeinet på venstre side av ansiktet mitt og jeg bare kjenner at det hovner opp til å bli like stor fjelltopp som Mount Everest, eller i hvert fall Galdhøpiggen i ansiktet mitt. Nesten like blå som blånissene i blåfjell klarer jeg å påføre meg selv. "Er det mulig?" tenker du kanskje? Åjo, jeg klarer det meste skal jeg si deg. Så nå sitter jeg her med en kul og blått kinn, mens myggen har dødd av latterkrampe.


En ikke så fornøyd (og blå) Juliane. 


Haha, tror jeg skal sette opp et sånt skilt på rommet mitt! Bilde er linket.

KOMMENTER HER!

Om glasäpplen.blogg.no

Hej på dere! Så var visst en blogg opprettet. Navnet var kanskje litt snodig, syns dere? Vel, I kind of like it. Egentlig ante jeg ikke hva for et imponerende og kreativt bloggenavn jeg skulle finne på, og da jeg fant på mange supergeniale forslag var de selvfølgelig tatt alle sammen. Tenke seg det! Jeg trodde ikke det var så mange andre geniale, kreative og imponerende folk der ute, men hey, det var det visst. Dumt altså. 

Men jo, uansett. Jeg satt å stekte den bleke huden min i sola og hørte på det nyeste (og dritbra!) albumet til den svenske rockebandet kent (tidenes beste band ever, btw). Den første sangen på albumet heter så meget som nettopp "Glasäpplen" og derav den geniale idéen om bloggnavnet. Så nei, jeg har aldri smakt eller sett et glasseple. Jeg er fullt klar over at "glasseplet" på SVENSK skrives med en a med to prikker over. Se så fin den ser ut; ä. MEN som dere helt sikkert vet kan man ikke ha æ, ø, å, ä, ö, eller lignende bokstaver som ikke er internasjonale i adresselinjen. DERFOR heter bloggen min "glasapplen", men dere er jo så smarte at dere skjønner at det EGENTLIG skjuler seg to små prikker over, ikke sant? Joda, det var det jeg visste. 

Hva denne bloggen handler om (og selvfølgelig KOMMER til å handle om) er foto, mote, musikk, tanker og alle andre kategoriene jeg skal forsøke å formulere noe lesbart (kanskje til og med lærerikt noen ganger?) til dere. FORHÅPENTLIGVIS legger dere også igjen noen søte små kommentarer. Eller lange romaner for densaksskyld. Men det kan bli litt langt å skrive i kommentarfeltet. Men for all del, alt er lov så lenge det KONSTRUKTIV kritikk eller noe superkoselig!

 

Tuddeluu! Over og ut! 

KOMMENTER HER!

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, design/photoshop, Foto, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, klær, innkjøp, antrekk, Musikk, Tanker, Tegninger/skriblerier, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

Oktober 2011September 2011August 2011Juli 2011Mai 2011April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits