Juliane Sofie

"Og jag var 17 år" - bursdagstjej!

Så var dagen her. Eller foreløpig er det jo natten, snart 50 minutter etter midnatt for å være helt på detaljene. Enda ett år har visst passert. Føles litt som jeg ikke har brukt det godt nok. Har liksom ikke gjort alt jeg hadde tenkt. Sytten eller søtten som noen foretrekker det, har jeg visst blitt. For å være helt ærlig er det en ganske kjedelig alder. Det er jo ikke noen 17-års grenser på noe. Ikke noe nytt som skjer sånn sett liksom. På en måte bare et "venteår". Men jeg skal i hvert fall bruke dette året bedre. Det er jeg fast bestemt på. Bastaboom liksom.

Ett år nærmere voksenverden og mer ansvar. Skummelt? Ja. Men føler jeg forandringen? Nei, ikke egentlig. Men det hadde vært veldig koselig med en bursdagshilsen, "gratulerer med dagen" eller to. :-)

Håper dere får en fin dag! Jeg selv skal prøve å få den beste dagen på lenge!

 

//bildekilde her

KOMMENTER HER!

Close up

//alle bilder private - Canon 450D og standar linsa som følger med - små justert i Photoshop.

Brukte den fine haremsbuksa fra H&M i går. Den var litt god å gå i. Løs og ledig, liksom. Flettet noen småfletter i håret og da måtte jeg selvfølgelig ta bildet av det også. Smykket er fra USA og er laget av indianere. :-) Hvis dere lurer på hvorfor det er så mørkt bak meg og rundt meg, er det fordi jeg kjeda meg litt under "Earth Hour". Etter å gå funnet fram alle telysene og kubelysene i huset og plassert de rundt omkring som små fine lyskilder, måtte jeg jo ha noe å gjøre mens jeg ventet på at timen skulle gå. Tror jeg faktisk hadde av alle lysene i huset resten av kvelden også. Hihi, var hjemme alene og gjorde ferdig litt skoleting og sånt.

Hva syns du om bildene? Deltok du på Earth Hour i går kveld?

KOMMENTER HER!

Extreme makeover, hihi

Farga håret brunt, jeg! Og ja, det er brune linser og fake øyenvipper også ;-)

KOMMENTER HER!

Prima Ballerina - tegning

//bildeprivat - tegnet 06.01.11

Da jeg var liten teget jeg hele tiden. Det var noe av det jeg likte aller mest, men så bare sluttet jeg. Husker ikke elt hvorfor, men jeg bare tegnet ikke mer. Men her om dagen (les; natten) fikk jeg ikke sove og da bare begynte jeg å tegne igjen. Endte blant annet opp med denne her, skannet den inn på mac'n og la på litt farger i Photoshop. Ble sånn halvveis fornøyd, så derfor tenkte jeg at jeg skulle dele den med dere. Så hva syns dere?

Q; Hva synes du om tegningen? Liker du å tegne?

KOMMENTER HER!

Den som sa at lykke ikke kunne kjøpes for penger..

Visste rett og slett ikke hvor man burde shoppe! Jeg har vært å fått kjøpt meg herlige vinterstøvler fra SOREL som tåler -32 kuldegrader! Nå skal i hvert fall ikke mine tær fryses av til de er blå av kulde!

STORFORNØYD! Nå skal jeg på en laaang togtur og kose meg masse på leir. SNAKKES NESTE ÅR!

GODT NYTTÅR!

KOMMENTER HER!

Kranglete, vrengt og feil fokus

(DETTE INNLEGGET HANDLER IKKE OM KAMERA - DET VAR KUN EN ILLUSTRASJON PÅ TANKEMÅTEN.)

"Åh, det er umulig å løse de ellers så greie matteoppgavene som ligger pent og puntlig, på rekke og rad på arket foran meg. Jeg klarte det jo så fint i går, hvorfor fungerer ikke hjernen nå? Tankene vil liksom ikke fokusere skikkelig. Man kan vel nesten sammenligne det med et kamera. Kamera vil ikke fokusere på det klare portrettet i forgrunnen uansett om innstillingen er manuell eller en av de innebygde auto/spesial innstillingene. Det i bakgrunnen vil ikke være blurrete og ufokusert. Nei, det vil faktisk stjele all oppmerksomheten og fokuset i bildet - noe den forsåvidt lykkes ett 100 % med. "Åh, jeg vil ikke ha det dumme bakgrunnsfokuset", prøver å jeg å rope til meg selv og forsøker å skru av kameraet for å så skru det på igjen. Bakgrunnen er fortsatt i fokuset. Sint og irritert forsøker jeg å flytte kameraet. Jeg lar det til og med få en liten hvile pause og bytter ut batteriet med et mer ladet batteri. Allikevel skjer det ikke noen endring. Nytt perspektiv og objekt bytter jeg også ut, men akk, til ingen nytte. Minnebrikka sitter visst fast og fokuset er og blir låst til bakgrunnen. "Digital Foto" manualen trekker jeg opp av sekken, leser, blar og forsøker å samle riktig info, men jeg finner ingen lingende eksempler. Så jeg legger tilslutt bort boken og prøver å tenke mens jeg sukker enda en gang.

Jeg håpet og trodde at det i bakgrunnen kunne bli borte, fortrengt og glemt bort - i alle fall for en liten stund, men det er visst ikke sånn det fungerer allikevel. Æsj, hva gjør jeg nå? Jeg kommer til å stryke i matte."

- tekst skrevet under mattetentamen som en slags illustrasjon på hvordan hjernen funka. Altså IKKE et ordentlig kamerafokus... ganske håpløs og usamarbeidsvillig, forstår du kanskje?

bilde//privat - hehehe, masse egobilder i dag... Men dette fant jeg faktisk i iPhoto selv om det er skremmende likt de to andre jeg har lagt ut i dag!

Q; Syns du det er lett å holde "fokuset" på riktig ting alltid?

KOMMENTER HER!

Just my luck.

Det er såå typisk min flaks. Jeg pleier aldri å vinne noe, men når jeg for en gangs skyld vinner noe, kan jeg selvfølgelig ikke. Det var jo en konkurranse her på blogg.no hvor 100 heldige vinnere fikk være med å se på førpremieren på "Keeper'n i Liverpool". Og gjett hva jeg fikk melding om i stad? Jo, jeg hadde for en gangs skyld vunnet! Jeg leste nedover på meldingen for jeg visste at det ikke kunne være sant.. Vet dere hva det stod der? Joda, jeg hadde vunnet og kunne til med ta med mamma og/eller pappa, men tidspunktet kunne vært litt mer beleilig. Det er nemlig i morgen kl. 15.40 i Oslo og da er det umulig for meg å komme dit når skolen er ferdig 15.30 og det tar 1,5 time å komme inn dit. Så jeg måtte sende melding om at jeg ikke kunne og at noen andre skulle få billetten min. SÅ typisk min flaks. : ( Men nå må jeg tilbake til matteboka. Har nemlig prøve både i matte, lytting OG tysk denne uka. Kill me please.

KOMMENTER HER!

Natta!

God natt søte lesere. Håper dere får en god nattssøvn. Forresten, SE JENS! Jeg drikker varm grønn te før jeg legger meg! Satser på null mareritt i natt, jeg da. Hvis ikke så.... Neida, hihi. Drøm søtt!

KOMMENTER HER!

New stuff from H&M

Kjøpte dette egentlig på lørdag, men fikk ikke lagt ut bilder før nå. Alt er fra H&M som har utrolig (altformange:( ) fine klær denne høsten!

Q; Har du funnet noe til høsten enda?

KOMMENTER HER!

Dagens outfit

Dette hadde jeg på meg i dag, ganske enkelt, men likte det littegrann jeg. Også fikk jeg brukt den nye strikka vesten fra H&M. Har også på meg Marc by Marc Jacobs veska mi som er fryktelig glad i. Pluss det gedigne leopardskjerfet mitt som jeg av en eller annen grunn tok av rett før bildet.. -.-

KOMMENTER HER!

Det geniale hodet bak bloggen (høhø)

Nå er dere sikkert spente. Kanskje så spente at dere nesten river hodet av dere i fortvilelse fordi dere ikke vet hva hodet bak bloggen heter. Kanskje noen av dere visste det når dere så den store og IKKE redigerte (kremt.. HOST.) headern? Btw, jeg vet bildet er smashing. Dere trenger ikke å smiske sånn, altså. *Blunk blunk. Men siden dere er så nysgjerrige og søte, kan dere jo få vite LITTEgrann da. 

Navn; Så meget som Juliane Sofie
Født; 30. mars 94 som vil si at jeg er en SEKSTEN åring i beste alder
Interesser; MUSIKK, MOTE, FOTO, TRENING, VENNER, SKRIVING, LESING, DRAMA, REISE, PSYKOLOGI, lese andre blogger, blogge litt selv (sjokkerende nok), og sikkert en del mer. 
Skole ol; Fullført grunnskolen og begynner på mitt første år på Musikk og drama linja. Gleder meg og gruer meg akkurat like mye faktisk. 
Framtidige planer; FULLFØRE vgs, kanskje ta et år på en folkehøyskole og begynne å studere psykologi. Egentlig har jeg også lyst til å bli noe innenfor IT, forfatter, skuespiller, journalist/andre ting innenfor media eller musiker. VI FÅR SE HVA TIDEN VISER.

Og, jo. Forresten, før jeg glemmer det! Jeg har egentlig BLÅGRØNNE øyne, ikke brune som i headern. HEHE; tenkte jeg lurte dere nå!

Nye sko! Kjøpte de i Strömstad! <3

KOMMENTER HER!

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits