januar 2011

Just playin' around with a pencil

//bilder - private (både tegnet og tatt av meg, dermed copyright!)

Jeg har aldri påstått at jeg er flink til å tegne, men jeg liker det. Dessuten har jeg fått helt hekta på Lykke Li i det siste, omtrent det eneste som spilles av på Spotify om dagen, hihi. Derfor fikk jeg lyst til å prøve å tegne henne, eller i hvert fall en etterlikning av hennes rolle i musikkvideoen hennes "Get Some". Drit kul sang forresten, hihi! Foressten er ikke tegningen ferdig enda, om noen skulle lure.

Hva syns du om tegningen min? Liker du Lykke Li? LIker du å tegne?

forresten isabel, dette innlegget er bare for din skyld, hahaha. siden du maste sånn :)))

KOMMENTER HER!

Denne babyen skal jeg spare til!

Herlighet, har dere sett noen finere?

Altså egentlig blåser jeg i hva dere mener om den, for JEG syns den er fiiin. Men dere er enige at den er fin? Om ikke verdens fineste, så er den i alle fall veldigveldigveldig fin. Og ikke helt utenkelig på prisen heller, må bare tjene litt penger først, hehehe. Dessuten er det fri frakt og toll, må bare betale litt på merverdiavgift og den er ikke sååå gærn at det ikke går an, så det er jo kjempe fin(t)! Åh, jeg gleder meg allerede! Må bare tjene litt mer penger først..

Forresten - ja, jeg er fortsatt syk. Magen dreper meg (ikke ta ting for seriøst..) og ingen finner ut av hva som feiler den/meg. Derfor blir det nok en ny runde med leger og diverse i morgen. Håper dere holder dere friske som fisker!

Liker du Marc by Marc Jacbos vesker? Hva synes du om denne?

okay, hjelp. hvor mange ganger gjentok jeg fin?... finfinfinfin

KOMMENTER HER!

Ulver liker tydeligvis ikke heavy metal

HAHAHA, har dere lest på vg.no i dag? Det gjorde jeg nettopp og kom over en veldig morsom artikkel. En gutt gikk hjem fra skoleveien, møtte fire ulver, tok fram mobilen og spilte av heavy metal på det høyeste volumet og VIPS pilte ulvene unna med halen mellom bena. Du kan lese mer av historien her.

Hahaha, gash, skjønner ikke at det kan være mulig! Jaja, det må vel enten være sannheten eller bare et patetisk forsøk på PR, ikke vet jeg. Uansett, ganske morsomt å se for seg i alle fall!

Har du lest artikkelen? Hva tror du ulver liker å høre på da?

KOMMENTER HER!

Den absolutte favoritten

Som dere sikkert har fått med dere, elsker jeg filmer. Derfor er det vel ganske logiskt at jeg har mange favoritter, men den absolutte favoritten er "My Sister's Keeper". Den er så utrolig nydelig og ærlig. Dyktige skuespillere, spennende scener og nydelig filmmusikk. Min favorittscene må være da faren tar med seg Anna, Jesse og Kate (barna) på stranda og den fine sangen til Edwina Hayes "Feels like home" spilles av. En av verdens fineste filmscener helt klart. I hvert fall i mine øyne.

Har du sett "My Sister's Keeper"? Hva syns du om den? Nei, nå skal jeg se fimen for minst sjette gang. Går aldri lei!

KOMMENTER HER!

Friskmelding, plis?

Hei søtinger! Håper dere har hatt en bedre start på uken enn jeg. Hele gårsdagen og i dag har bare vært bortkasta dager med en sengeliggende (og til tider hengende over doskåla), pepsi max og te drikkende Juliane Sofie. Ikke har jeg orka å gjort noe skolearbeid, ikke engang gått opp av senga for å skru på tv'n slik at jeg kan bli liggende å se på film. Hodet er vondt, jeg fryser ihjel - men kroppstemperaturen er alt annet enn lav, halsen er vond, nesa renner og hele kroppen verker. Ikke akkurat deilig så jeg skal la dere slippe ordentlige detaljer. Men uansett, det skyldes mitt fravær, hvis dere skulle lure. Hvis jeg ikke blir bedre snart, tror jeg at det klikker for meg. Jeg vil på skolen! Jeg vil ikke ligge i senga lenger! Ønsk meg god bedring, så kanskje jeg blir fortere frisk?

//bilde privat// Den gode nyheten er at jeg har funnet en supergod te fra søstrene grene. Trenger ikke sukketter eller sukker engang.

Utifra facebook, blogger og folk virker det som om halve Norge har blitt syke.. Er du syk? Har du hatt influensa/omgangssyken i det siste?

KOMMENTER HER!

Jeg vil lese DIN blogg

Jeg har prestert å bli syk igjen, så da trenger å lese et par nye blogger - du finner mine nåværende favoritter i sidebaren min. Hvis du har lyst til at jeg skal lese din blogg, legg igjen adressen din som en kommentar så tar jeg turen til deg i løpet av dagen. Skriv gjerne hva du blogger om også og hvilke blogger som er dine favoritter. :-)

//bildeprivat - random bilde fra sommeren 2010

Hva er din blogg? Hva blogger du om? Hvilke blogger er DINE favoritter?

KOMMENTER HER!

Shoe-heaven

Åh, jeg skal så sykt skaffe meg et par Jeffrey Campbell sko når jeg har penger (skoene i seg selv er ikke for dyre, det er frakt, toll og alt det tullet der som gjør det dyrt) og mulighet til det. Finnes det egentlig noen finere sko her på kloden? I så fall blir jeg i hvert fall helt målløs. Egentlig har jeg vel gått å sikla et par Campbell sko en tid nå, men nå fant jeg virkelig noen elskbare.

//bilde tatt fra solestruck.com :-) Jeffrey Campbell modellen LITA i fargene #Grey Suede" og #Black distressed leather"

//bilde tatt fra solestruck.com - Jeffrey Campbell PIXIE #Black Suede & #Grey Suede

Jeg skal seriøst få tak i hvert fall ett skopar. De må bare få inn størrelsen min igjen.

Q; Hva syns du om skoene til Jeffrey Campbell? Hvilket par likte du best?

KOMMENTER HER!

Off we go to Oslo!

Hey! Nå skal jeg bare finne vesken min og så går toget til Oslo! Savnet byen, det må jeg bare innrømme. Og katten (katja) og familien i asker. :-) Blir kos å se de igjen!

Forresten var jeg så heldig og fikk kjøpt meg et par kent cd'r på musikkverket i stad. Så da får jeg god musikk på toget også, ikke dårlig ! Ha en super helg, supre lesere! <3 (jeg pleier ikke å skrive sånne hjerter i blogginnlegg, men siden jeg er så glad i dere gjør jeg et lite unntak for dere, hihi)

Q; Hva skal du i helga? Liker du kent?

KOMMENTER HER!

Prima Ballerina - tegning

//bildeprivat - tegnet 06.01.11

Da jeg var liten teget jeg hele tiden. Det var noe av det jeg likte aller mest, men så bare sluttet jeg. Husker ikke elt hvorfor, men jeg bare tegnet ikke mer. Men her om dagen (les; natten) fikk jeg ikke sove og da bare begynte jeg å tegne igjen. Endte blant annet opp med denne her, skannet den inn på mac'n og la på litt farger i Photoshop. Ble sånn halvveis fornøyd, så derfor tenkte jeg at jeg skulle dele den med dere. Så hva syns dere?

Q; Hva synes du om tegningen? Liker du å tegne?

KOMMENTER HER!

Beauty and the Beast

Åh, jeg har prøvd å poste dette innlegget hele kvelden, men hele blogg.no har vært helt klikk i hele kveld. NÅ gikk det endelig! :-)

Hihi, jeg har akkurat sett på filmen "Skjønnheten & Udyret", hørt på det nydelige soundtracket og tegnet Belle i hele kveld, jeg. Aw, den filmen er så utrolig nydelig! En av de fineste disneyfilmene uten tvil. I hvert fall i mine øyne.

//bildekilde

//bildekilde

Q; hva synes du om "Skjønnheten & Udyret"? Hvilken av disneyfilmene er din favoritt?

KOMMENTER HER!

Min egen berg-og-dalbane

Heisann verdens beste lesere. Fant ut i går at jeg har sikkert verdens mest varierende berg-og-dalbane på bloggen min. I hvert fall ser det slik ut på statestikken min. Bare se her; 

Og siden det er dere som lager de forskjellige "loopene" må jeg jo bare spørre hva det er dere vil se/lese mer av og hva jeg kanskje bør forandre på. Blir veldig glad for tips, selv om det selvfølgelig er jeg som har siste ordet her. :-)

Q; Så hva vil du ha mer på bloggen? Har du en jevn statestikk eller har du en berg-og-dalbane lignende min?

KOMMENTER HER!

Sometimes the only thing that comes through is the sun

//bilde privat - Canon 450D med standarlinsa til kameraet

Q; Hva syns du om bildet? Hvordan har du det? :-)

KOMMENTER HER!

Den som venter på noe godt..

..venter ikke forgjeves! Okay, for å være ærlig har designplanene mine tatt litt lenger tid enn jeg egentlig hadde regnet med. Jeg har fått begynt litt, men ikke ferdig enda for å si det sånn. Header'n skal i hvert fall byttes ut og forhåpentligvis får jeg tatt noen bilder i morgen. Har egentlig ganske mye å gjøre i morgen - HEY, vent! Klokka er jo fem over halv fem!! Det er visst i DAG... Hehehehe, ops. Sånt skjer når jeg og lillesøs koser oss med film med masse spenning og action. Vi så på en krim/thriller film som het "Livstegn" eller noe sånt. Sykt bra og spennende! Jaja, da mener jeg selvfølgelig nye bilder i DAG og masse å gjøre i DAG. Da bør jeg vel kanskje sove litt da? Huff, sårri for rotete og crappy innlegg, men sånt skjer så tidlig på morgenen når jeg ikke har sovet noe enda. 

NATTA! (Innlegg oppsummering; sårri for rote på bloggen - blir fikset senere i DAG om jeg får tid)

KOMMENTER HER!

I love "Front Row"

Helt tilfeldig og plutselig fant jeg et program på min kjæreste mac som het "Front Row". Egentlig litt flaut at jeg snart har hatt mac'n i to år uten å vite om det, men så utrolig bra det programmet var! Man kan se bilder, høre på musikken og se på filmene man har på mac'n eller man kan se på filmtrailere. Sistnevnte har jeg drevet med den siste timen. Det er så utrolig mange fantastiske filmer som kommer og jeg kan ikke vente med å se de! De som kommer dette året er blant annet "Red Riding Hood", "How Do You Know?", "Jane Eyre", "Pirates of the Caribbean 4 - On Stranger Tides", "From Prada to Nada", "Kung Fu Panda 2", "Cars 2", "Love & Other Drugs" og fler.  Er det noe jeg virkelig elsker å se på, er det filmer. Jeg kan til og med se den samme filmen om og om igjen uten at det gjør noe. Sa jeg hvor mye jeg elsker filmer? Nei, nå skal jeg se på et par filmtrailere til.

Q; Liker du filmer? Hva er din favorittsjanger?

KOMMENTER HER!

Sleeping beauty

I hvert fall hvis jeg tar bort "beauty" i ordet. Jeg sovner sånn seriøst hver dag med en gang jeg kommer hjem fra skolen, i dag er faktisk det ene unntaket! Men nå kjenner jeg at søvnen begynner å lokke øynene mine til å lukke seg igjen. Tror jeg tar en powernap, jeg!


haha, random :)) jeg vet jeg burde tatt litt sol for å ikke gjøre alle som ser på meg snøblinde, men hakke hatt tid....

Bare jeg som blir trøtt etter en lang (og litt slitsom) skoledag?

Q; Hvordan er din døgnrytme?

KOMMENTER HER!

Waltzing with destiny forever

På skolen i stad, nærmere bestemt i løpet av de fire første timene da vi hadde faget musikk, dans, drama - lærte vi å danse vals. Jeg kunne ikke være med pga de dustete ribbeina, men danselærern spilte av verdens nydeligste sang som jeg forelsket meg helt i. Jeg spurte henne om hva sangen het etter timen og fikk svaret, men glemte det nesten med en gang. Det eneste jeg husket var at det enten var noe "waltz" eller "walls" og så trodde jeg det var noe med "shadow". Uansett, jeg prøvde utallige kombinasjoner av de tre ordene og hørte og hørte på sanger, men fant den ikke. Så kom jeg plutselig på at det kanskje kunne vært noe med "dark" isteden for og søkte derfor tilfeldig etter "dark waltz" og vips der var den! Sangeren er ingen ringere enn superdyktige Hayley Westerna fra New Zealand. Så nå har den spilt om igjen og igjen på spotifylista mi helt siden jeg fant den. Hør på den!

"Dance me into the night
Underneath the moon shining so bright
Turning me into the light"


Q; Har du hørt sangen før? Hva syns du om den?

KOMMENTER HER!

fikser designet - beklager rotet!

Som overskriften sier! mye lettere å fikse fra ny start - om noen skulle lure. :-)

KOMMENTER HER!

Just some inspiration

bildekilde// #1 #2 #3 #4 #5 #6

æsj, jeg sliter sånn med inspirasjon til bilder om dagen. Heldigvis finnes det herlige fotosider, som f. eks weheartit og tumblr.  <3

Q; Hva gjør du når du ikke har inspirasjon?

KOMMENTER HER!

A Christmas Carol

Egentlig hadde julestemningen min forsvunnet. Selv om huset vårt fortsatt har masse julepynt og julekakene som vi egentlig visste ikke kom til å bli rukket å bli spist opp, men baket allikvel - står i boksene på vaskerommet. Allikevel hadde julestemningen forsvunnet, nesten like fort som den var kommet. Men på skolen i dag, nærmere bestemt engelsktimen, så vi på den nyeste, animerte versjonen av "A Christmas Carol" og da var den rett på plass igjen. Jeg syns den var sååå fin, jeg! Selv om Onkel Skrue, Mikke Mus & co sin versjon er favoritten min. //bilde kilde

bildekilde//   Haha, det verste er at det faktisk ligner litt på Jim Carrey!

Har du sett "A Christmas Carol"? Har du/dere forsatt julepynt hjemme? 

KOMMENTER HER!

Juliane Sofie KLØNA...

Hihi, hei dere! Håper at starten på det nye året har vært supert for dere, det har i hvert fall vært bra for meg! Kom hjem fra leir i stad og gjett om jeg er sliten etter lite søvn og masse morro. Selvfølgelig måtte jo den kløna jeg egentlig er, vise seg frem på leiren. Gjett hva jeg klarte å gjøre? Nei, vent jeg sier det i steden. Nemlig å falle ned fra køyesenga og lande rett på ryggen slik at jeg klarte å briste et par ribbein... Hehehehe, vet jeg er innmari flink. Det gjør så syyykt vondt og det var i hvert fall irriterende når jeg skulle sitte på en buss mange timer på vei hjem. Heldigvis hjalp det litt når jeg surret meg selv (i hvert fall midjen) i bandasje slik at jeg slipper å holde på ribbeinet hele tiden. Huffhuff. Det er bare så typisk meg.

bilde // linn marita - tatt på nyttårsleiren på selveste nyttårskvelden. bestevennen min Hanne (t.h) og jeg.

GODT NYTTÅR!
Q; Har du hatt en bra start på det nye året?

KOMMENTER HER!

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

Juli 2011Mai 2011April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits