februar 2011

New leather jacket

Jeg så den der den hang så perfekt i butikken. Selvfølgelig måtte den henge på den øverste hyllen, akkurat høyt nok til at jeg ikke rakk opp til den. Jenta som jobba i butikken var heldigvis ikke for opptatt til å hente den ned for meg, så jeg fikk den ganske raskt. Rett til prøverommet bar det og heldigvis var den like fin på kroppen som den var på hengeren. Et lite lykkelig smil spredte seg fort ut i ansiktet mitt da jeg kom ut av butikken med litt mindre penger på kortet, men en finfin jakke i en hvit og grå handlepose.

Liker du brunt skinn?

KOMMENTER HER!

Bloggvurdering og Fredrikstad-visit!

God kveld i stova. Hehe, neida. Jeg sitter hos en venninne, Astrid Mathilde og har derfor ikke fått blogget noe. Litt deilig å ha litt liv også da, hehe. Neida. (joda) Uansett så kommer i hvert fall outfit fra gårsdagen i morgen isteden siden jeg ikke har min egen kjære mac med meg. Kameraet ligger også hjemme, så dere får bare kose dere med gamle bilder på bloggen isteden. Ellers så har Nora vurdert bloggen min på hennes blogg, det kan dere lese her. Utrolig koselig, så tusen takk Nora! :-)

Nå skal vi muligens se en film til, så da prekæs vi i morgen som de sier i Fredrikstad!

Hva har du gjort i dag da?

KOMMENTER HER!

Vinterlek part two

Hadde vist flere bilder på lager så da tenkte jeg at jeg skulle dele flere med dere.

hihi, også min favoritt til slutt!

//bilder private

Hvilket likte du best?

KOMMENTER HER!

Guilty...

Hihi, for de overraskende mange som gikk på forrige innlegg, så var det som sagt bare en tull. Eller en aldri så liten photoshop endring om du heller vil. Selv om hårfargen egentlig var litt fin, må jeg si at jeg fortrekker blondt hår. Blondes have more fun, vet dere! :-)

Outfit kommer straks! :-) Hihi, trodde du forrige bildet var ordentlig?

KOMMENTER HER!

Extreme makeover, hihi

Farga håret brunt, jeg! Og ja, det er brune linser og fake øyenvipper også ;-)

KOMMENTER HER!

"Here Comes the Sun" - konkurranse

Så at flere bloggere hadde meldt seg på en fotokonkurranse hos carolinemaria, så da tenkte jeg egentlig "ja, hvorfor ikke?" og fant dermed frem to bilder som går inn under tema "Sol". Det er ikke noen annen premie enn heder, ære og litt linking, men det er jo morsomt å delta bare for å delta. Man kan bidra med to bidrag, så da tar jeg et sommerbilde jeg tok da jeg var på Chios i fjor sommer;

og et vinterbilde;

//begge bildene er selvfølgelig private

Vil du være med i konkurransen? Meld deg på HER.

Er du med i konkurransen? Hva syns du om mine bidrag?

KOMMENTER HER!

Rock chick - outfit 22.02

//bilde privat

HIhi, prøvde en litt annerledes look i dag. Litt mer rock chick aktig med sotede øyne og både røde lepper og nelger. Jeg ville egentlig hatt en svart vest til eller noe sånt, men jeg orka ikke å lete etter en i skapet.

What you think? Liker du å være litt mer rocka noen dager?

Forresten har jeg fått helt hekta på "Bad Karma" med Ida Maria. Den er så kul! (prøve å legge inn videoen, men det fungerer ikke. Derfor må du gå inn på enten spotify eller youtube og høre på den med en gang om du ikke har hørt den før! :-) )

KOMMENTER HER!

Top Model, på skitur med Dr. Phil, Canada goose og maratonløping!

God morgen verdens herligste lesere! Da jeg våknet på morgenen i dag var jeg helt seriøst utslitt fordi jeg hadde drømt så mye rart.. Jeg var nemlig både innom Top Model, selvfølgelig med en kropp som var ti cm høyere og ti kg mindre, løpt maraton og nesten dødd underveis, stått på ski med selveste Dr. Phil og vært helt dritsur fordi jeg så en fake canada goose jakke i butikken! Sistnevnte skyldes en eller annen video jeg så på youtube i går. Hvor får hjernen min alle de rare tingene fra? Haha, noen ganger dør jeg nesten av fantasien min altså.

Hender det at du drømmer mye rart? Fabolus illustrasjon btw?

KOMMENTER HER!

Vinterlek part one

//bilder private

Ble visst en god del bilder på aketuren, så da tenkte jeg at jeg kunne legge ut noen av dem her. Lyset ble ikke helt som jeg hadde tenkt og jeg hadde ikke med stativ eller noe, så det ble ganske så tatt i øyeblikket for å si det sånn. Men jeg likte de i hvert fall!

Hvilket likte du best? Har du vært ute i snøen i år?

KOMMENTER HER!

En kald (og glatt) vintermorgen

//bilde privat

De hvite snøhaugene smelter når den varme solen treffer den og gjør om de lette klumpene til iskaldt vann. Det renner nedover og minsker haugene bit for bit. Plutselig har vi fått vår egen skøytebane og "innsjø" rett utenfor utgangsdøren, noe som egentlig ikke er så koselig som det høres ut som. Det er glatt og føttene vet ikke helt hvordan de skal prestere å gå bortover uten å miste grepet å falle. Både føttene og jeg er enige om at vi foretrekker vannet i form av hvite, myke, kalde, vakre snøhauge bedre enn den gjennomsiktige, glatte formen for vannet. Hvorfor kan det ikke bare bli mange, fine snøkrystaller igjen rundt omkring? Det er jo så vakkert og så mye bedre å gå på. Men nå må jeg og mine føtter krysse vår nye skøytebane og lille innsjø for å se om vi klarer å komme oss til bilen like hele. Kjenner jeg meg selv rett bør jeg passe på litt ekstra godt.

Håper dere får en finfin dag! Er det glatt hos deg? Har du snø eller is?

KOMMENTER HER!

Sometimes the world is a little blurry

bilder//privat

Det var en gang et kamera som ble med på aketur og vips ble det tatt noen bilder. Likte disse ganske godt, enig?

KOMMENTER HER!

Jeg savner..

♥ sommern
- tenk å bare kunne ligge ute å sole seg hele dagen uten å tenke på skole & lekser
- løpe omkring uten å måtte kle på seg lag på lag med klær


- kjøle ned kroppen i deilig, kaldt, sommerhav
- kunne ha på seg lette og sommerlige klær 
- være med venner å kose seg, spille volleyball til myggene biter opp huden vår

- fotografere all den fine naturen
- plukke bær og så lage smoothie
- få fin og jevn brunfarge på huden, fregner på nesa og lysere hår

♥ kråkerøy

- grille fisk ofte
- å bo rett ved havet
- nydelig natur og fine løpeterreng
- kose seg med familien uten skole, jobb og mas

- se naturen forandre seg fra sommer til høst
- blåblær, bringebær, markjordbær & tyttebær (æsj) rett utenfor døra
- stille og rolig (ikke bråk fra dumme biler om nettene)

Hva savner du?
//alle bilder private

KOMMENTER HER!

My Big Fat Gyspy Wedding

I går kveld gikk det programmet på nrk1 og jeg satt å MÅPTE over den utrolig grusomme stilen mange av signøyerne har. Eller "reisende" som de heller fortrekker. Har du sett en signøynerbrudekjole før? Jeg har i hvert fall endret syn på de, det er like sikkert og visst som at jeg aldri skal sette meg selv i nærheten av en sånn kjole engang. Bare se her;


Det som sjokkerte meg kanskje aller mest er at de aldri inviterer noen til bryllupet. Neinei, de reisende må selv finne ut hvilken kirke det er de gifter seg (flesteparten er katolikker) hvis de finner kirken, ja da får de vite hvor selve selskapet skal holdes. De reisende virker på en måte litt "old fashion" syns jeg. De kan bare gifte seg med andre signøyere/reisende og ikke oss normale. De gifter seg som regel temmelig ungt ved en alder av sektsen, sytten år og påtross av de realtivt prosituertliknende lårkorte kjolene med bare mager osv, er de temmelig strenge på å ikke ha sex før ekteskapet.

Det mest komiske var da kjolene er så store at de ikke kommer inn kirkedørene eller bilene uten å bli dratt i og dyttet på. Kanskje ikke så rart når noen er så tunge at de veier 170 (!!!) kg? En ting er sikkert, jeg skal i hvert fall aldri gifte meg sånn...

Så du på programmet? Hva syns du om de resiendes kjoler?

bildekilder 1, 2, 3

KOMMENTER HER!

Today I'm wearing

åååh, blogg.no ødelegger bildekvaliteten :((
bilder//privat :-)

Wow, spennende overskrift, det må jeg bare få sagt, hihi. Det var så lenge siden sist gang, så da tenkte jeg at jeg like så godt kunne poste et outfitbilde. Tre innlegg på en dag? Ikke dårlig for å være meg altså! Hihi, det blir visst sånn når jeg har lite å gjøre. Nå skal jeg, lillesøs, Nathalie, kusiner og venninne til kusine opp til mormor og morfar sammen med resten av family'n og spise taco, tror jeg!

Håper dere får en finfin lørdagskveld, det skal nå i hvert fall jeg prøve på! Forresten har dere blitt enda superflinkere på å kommentere i det siste! Tusen takk! Dere er de beste!

KOMMENTER HER!

Don't ever try this game..

Hvorfor i all verden måtte jeg snuble over dette spillet i går? Jeg ble faktisk sittende å spille det stressende burgerspillet i timesvis.. Flaut å innrømme, men hvis du prøver det, lover jeg deg at du blir hekta raskere enn du rekker å si "brent burger!!". Man må nemlig passe på å ta av seg kundene og deres bestilling tidsnok, steke burgerne slik de vil ha de og sette i sammen burgerne på mange ulike måter. Høres kanskje ikke så morsomt ut eller spennende med mindre du er veldig glad i burgere og sånt (noe jeg IKKE er for å si det sånn), men man blir så sykt hekta på å få mer penger og komme høyere opp i level at man bare må fortsette å spille allikevel.


Så siden jeg har fått en fæl skjebne, tenkte jeg at jeg skulle være så snill å gi dere den samme! HER er linken til spillet. Kos deg! Hehehe...

okay, bare ett skrytebilde til!! 
Haha, jeg dør. Blogges om jeg noen gang klarer å slutte å spille spillet, okay?

Har du noen gang spilt burgerspillet, hihi?

KOMMENTER HER!

Good morning!

Bilde//privat - veldig annerledes redigering enn vanlig, menmen..

Påtross at jeg nesten ikke har sovet noe i hele natt, er jeg i overraskende godt humør. Sikkert fordi vi endelig fant en migrenemedisin som faktisk fungerer, så gjett om jeg ble glad og i litt bedre form i går kveld da? Sykt deilig! Migrene er noe dritt, så gjenstår bare dustemagen som ikke vil bedre seg. Jaja, sånn er det bare. Dessuten er det jo vinterferie! Og da kan man ikke klage.

Håper dere får en fin dag! Har du vinterferie nå?

KOMMENTER HER!

Random, John Lennon og Valentine's day

hihi, så lekre vi er :)
hihi, se på den fine t-skjorta mi! John Lennon og Yoko Ono!


Tenkte jeg egentlig bare skulle si HEI og ønske dere en fin valentines day, hehe. Okay, tidenes mest random innlegg noen sinne.... jaja. Kos dere i kveld da!

KOMMENTER HER!

I know, I know!

Jadajada, jeg vet jeg suger for tiden. Det er bare massemassemasse å gjøre og tenke på, derfor blir jeg litt dårlig på bloggefronten. Dessuten vil ikke kroppen min bli noe særlig friskere eller mindre smertefull, så jeg må bare ta det litt med ro og tygge smertestillende som tyggis. Eller noe i den duren. Uansett. Blogglysten er litt tilbake, skal se om jeg ikke får fikset nytt design snart. Dessuten har jeg litt fotoplaner, må bare finne det jeg trenger, hihi.

bilde//privat

Har dere det fint?

KOMMENTER HER!

Bjørg Jewellery - hot or not?Godt og blandet av Bjørg sine unike smykker og ringer. Jeg personlig elsker de, greia er vel bare at prisen er litt for høy til å kunne kjøpe alt, hehe. Men utrolig kule, vakre og som sagt unike smykker.

Enig?

Forresten så har dere blitt veldig flinke til å kommentere i det siste! Tusen takk søtinger! :)))

KOMMENTER HER!

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, klær, innkjøp, antrekk, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

Juli 2011Mai 2011April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits