mars 2011

"Og jag var 17 år" - bursdagstjej!

Så var dagen her. Eller foreløpig er det jo natten, snart 50 minutter etter midnatt for å være helt på detaljene. Enda ett år har visst passert. Føles litt som jeg ikke har brukt det godt nok. Har liksom ikke gjort alt jeg hadde tenkt. Sytten eller søtten som noen foretrekker det, har jeg visst blitt. For å være helt ærlig er det en ganske kjedelig alder. Det er jo ikke noen 17-års grenser på noe. Ikke noe nytt som skjer sånn sett liksom. På en måte bare et "venteår". Men jeg skal i hvert fall bruke dette året bedre. Det er jeg fast bestemt på. Bastaboom liksom.

Ett år nærmere voksenverden og mer ansvar. Skummelt? Ja. Men føler jeg forandringen? Nei, ikke egentlig. Men det hadde vært veldig koselig med en bursdagshilsen, "gratulerer med dagen" eller to. :-)

Håper dere får en fin dag! Jeg selv skal prøve å få den beste dagen på lenge!

 

//bildekilde her

KOMMENTER HER!

Norges største diva og skuespillerinne er død

Det er nok ganske umulig å ikke ha fått med seg dagens store avisoverskrifter, men det er jo ikke sikkert alle har fått det med seg. Dessuten trenger noen å få ting inn med teskje, så..

Wenche Foss sovnet stille inn kl. 12 i dag. Hele 93 år gammel ble hun. Håper jeg også får et så langt liv engang. Mine varmeste tanker og medfølelse går til hennes kjære og nærmeste. Måtte du hvile i fred, Wenche.

//bildekilde - Scanpix. 

Linker til vg-artikler du kan lese angående saken. "Wenche Foss er død" "Stjernediva og medmenneske" "Derfor var Wenche den definitive diva"

KOMMENTER HER!

Gratulerer - verdens besteste pappa!

Kjære gode, pappa'n min!

I dag kan du telle enda en årring på pannen din. Hihi, neida. Bare tuller, jeg. Jeg syns faktisk du holder deg godt til å nærme deg en eldre alder! Å beskrive deg er søren meg ikke enkelt, så jeg tror ikke jeg skal bevege meg ut på det stadiet i dag, men noen gode ord og egenskaper skader vel ikke å dele.

- Du er virkelig en alt-mulig-mann. Ikke bare er du en kløpper på pianoet/orgelet/dirigering/komponering-og-arrangering, men du er også en utmerket kokk, dyktig sjåfør, snekker, tegner og helt sikkert en yrkesgruppe til du har skills i som jeg ikke kommer på i farten. 
- Du er et veldig følelsesladet medmenneske og deler og hjelper andre med problemer.
- Du er veldig flink til å ordlegge deg. 
- Du er virkelig et ja-menneske. Er det noen som vil ha deg til å spille et sted eller trenger hjelp med f. eks flytting el, nøler du ikke med å stille opp. Men du burde kanskje jobbe litt med å si nei noen ganger, så du ikke blir helt utbrent..
- Hvis jeg trenger skyss et sted, er det bare til å sende deg en melding - må som oftest ringe siden du aldri har på lyd (kremt kremt!!) og så er det du der overraskende fort. 
- Du har egentlig ganske fine ansiktstrekk, de er bare litt gjemt for tiden, hihi!
- Du kommer med noen morsomme kommentarer og blinkskudd innimellom, selv om jeg ALDRI kommer til å innrømme at jeg har skrevet det her om du prøver å påstå det i fremtiden!!
- Du har virkelig et hjerte av gull. 
- Du gråter og blir rørt av den minste ting. Selv om jeg kanskje erter deg litt for det, er det egentlig litt fint. 
- Du er sterk og nekter å gi deg uten en kamp. 
- Du står opp for deg selv og dine meninger og er dermed et godt forbilde.

Så selv om du kanskje ikke er 190 cm lengre, 70 kg og det tidligere helt mørke håret ditt har blitt litt mer mindre farget (hihi, nå følte meg litt snill her altså!!;) ) så må du alltid huske på at jeg er veldig glad i deg for det! Hihi! GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN, VERDENS - NEI, UNIVERSETS BESTE PAPPA!

btw, må bare legge med denne bursdagsvideoen jeg fant på youtube. Hihi, du er jo så glad i The Beatles! :-)

KOMMENTER HER!

Close up

//alle bilder private - Canon 450D og standar linsa som følger med - små justert i Photoshop.

Brukte den fine haremsbuksa fra H&M i går. Den var litt god å gå i. Løs og ledig, liksom. Flettet noen småfletter i håret og da måtte jeg selvfølgelig ta bildet av det også. Smykket er fra USA og er laget av indianere. :-) Hvis dere lurer på hvorfor det er så mørkt bak meg og rundt meg, er det fordi jeg kjeda meg litt under "Earth Hour". Etter å gå funnet fram alle telysene og kubelysene i huset og plassert de rundt omkring som små fine lyskilder, måtte jeg jo ha noe å gjøre mens jeg ventet på at timen skulle gå. Tror jeg faktisk hadde av alle lysene i huset resten av kvelden også. Hihi, var hjemme alene og gjorde ferdig litt skoleting og sånt.

Hva syns du om bildene? Deltok du på Earth Hour i går kveld?

KOMMENTER HER!

Whops, jeg er visst en blogger, jeg!

Hei dere søtinger! Hehehe, jeg har ikke glemt at jeg har en blogg altså, det har bare vært sykt mye på skolen & i hverdagen generelt, så det har liksom ikke vært tid til det ene eller det andre. Men nå er snart "Bohemen" - en forestilling vi på MDD skal ha snart, gjennomført og ferdig og da blir det litt mer tid. Mye av dagen går nemlig til øving på f. eks "Sommernatt ved fjorden" og andre sanger. Jeg har nemlig tenkt til å få til den sangen perfekt og da trengs det øving! Dessuten har vi jo også masse andre skolegreier, også kalt lekser og prosjekter... Men til uka har vi en helt annen timeplan, så da skal jeg prøve å få gjort litt andre ting også. :-)

Håper ikke alle har glemt bort bloggen min helt? Skal prøve å få i gang en liten konkurranse etter hvert også. Forresten, IKKE lenge til 17 års dagen min heller! Neste onsdag, faktisk. Husk på det da! Hadde vært koselig med en bursdagshilsen eller to, hihi. Men nå må jeg løpe til timen, ha en superherlig dag!

Hvordan går det med dere? Overlever dere skolen om dagen?

KOMMENTER HER!

Oops, I did it again..

Heisann søteste folk. Gjett hva jeg våknet til i går morges? Nei, dere kommer nok ikke til å gjette det, så da kan jeg jo like så godt avsløre det.. Jeg klarte nemlig omtrent ikke å reise meg opp fra senga og gå vanlig uten at jeg måtte åpne munnen og skrike av smerte. Kroppen min var tydeligvis ikke helt forberedt på den litt lange løpeturen i går, så det gikk grundig utover hofta mi/øverste del av låret. Legen trodde det var enten en sene som har strek seg eller en muskel som har blitt overbelastet, så jeg er stuck til disse to kompisene (bildet) og smertestillende en stund fremover.

Hvordan i all verden klarer jeg ALLTID å skade meg på en eller annen måte? Tror sånn seriøst dette er femte gangen jeg går på krykker, ikke tull engang. Håndledd har "gått med" og, ribbein osv. Herlighet, jeg er så utrolig uheldig når det gjelder skader at jeg tror det egentlig er like så greit at jeg aldri blir alpinist. De må jo holde seg mest mulig skadefrie, hehe.. Men nå må jeg prøve å få litt søvn sånn at jeg orker å hinke rundt som en gærning i morgen også. God natt!

Skader du deg mye? Er du mye uheldig?

KOMMENTER HER!

Utrolig hva litt nytt treningstøy kan gjøre!

Var en liten tur på G-Sport i stad og fant litt nytt treningstøy. Rosa og jentete, kan ikke bli bedre enn det, kan det vel? Dessuten var det ta 3 betal for 2 også, så da ble det jo t-skjorta med på kjøpet. Ikke dårlig altså! Værsågod G-Sport, litt gratis reklame.. I alle fall ble treningsmotivasjonen på topp og det liker vi!

Ellers har jeg omtrent nettopp kommet inn fra en (kald) løpetur med Jørgen, så nå sitter jeg egentlig bare å tøyer ut litt før jeg skal legge meg. Må virkelig få snudd den dumme døgnrytmen min. Den er rett og slett helt umulig om dagen!

God natt da! LIker du å løpe ute?

KOMMENTER HER!

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, design/photoshop, Foto, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, klær, innkjøp, antrekk, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger/skriblerier, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

Juli 2011Mai 2011April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits