april 2011

En fin dag

(skulle vært postet i går, men nettet og jeg var uvenner, er egentlig litt fortsatt. han har ikke sagt unnskyld)

I dag våknet jeg med enda mer vondt i halsen og kun et par timer med søvn pga den duste hosten som ikke vil gi seg. Hele ferieuka har jeg gått med halsbetennelse og feber. Skikkelig kjipt for jeg skulle liksom synge "Pie Jesu" i dag, men stemmen var jo helt kråkekolspasientaktig, så det måtte bare droppes. Egentlig gjorde det ikke noe, for da fikk bestevenn Hanne, sunget istedenfor og pappa filmet sånn at jeg fikk se & høre det nå i stad og hun og lillesøs var kjempe flinke begge to. 

Dagen ble også veldig mye bedre da jeg tilslutt bestemte meg for å være med familien ned for å pynte til lillesøs konfirmasjon. Da tok jeg på min nye favorittshorts fra bikbok, John Lennon & Yoko Ono t-skjorta og de kule solbrillene fra H&M. 

fant også ut at jeg hadde mistet den ene fjærøredobben min, men da tok jeg likesågodt en annen brunøredobb istedenfor i det ene øret og fant ut at det egentlig var litt kult. 

smashing bilde, btw. :-) hehehe..... //bilder selvfølgelig private

Hvordan var dagen din i går? Skal du i en konfirmasjon denne våren?

KOMMENTER HER!

Ballerina-hair

//bildekilde - privat

Noen ganger er det bare helt topp å samle alt håret opp i en stor ball midt på hodet. Mamma syns jeg lignet på en ballerina, derav overskriften. Hehe, jeg leker meg alt for mye i photoshop endte opp med fire forskjellige versjoner av bildene... Men dette ble jo faktisk ganske ok. :-) Dere får sikkert se flere senere også, kjenner jeg meg selv rett. 

Håper dere får en finfin dag! 

KOMMENTER HER!

Vintage tic-toc

//alle bilder er private

Pappa sitt bestefarsur tikker dagen lang og er egentlig til tider ganske irriterende der det ligger uskyldig på bordet i gangen. I går fikk jeg plutselig et innfall om å prøve å ta bilde av den, for den er egentlig ganske fin. Jeg liker gammeldagse lommeur, de er unike. Dessverre ble jeg ikke helt fornøyd med bildene, men her er i hvert fall et par stykker som ble brukbare

Hva syns du om bildene? Har du et lignende ur? 

 

Forresten så har jeg gjort noen bittesmå endringer i designet, mer kommer når jeg får tid og inspirasjon. 

KOMMENTER HER!

Premiere på "Bohemen" i kveld!

God morgen dere!

Herlighet, det er litt uvirkelig (og skummelt!) å tenke på at det er premiere i kveld. Resultatet på de siste ukenes programfagtimer skal vises i kveld. Lange skoledager, helgeøving og sene kvelder. Utallige gjennomgåinger med både vellykka og ikke fullt så vellykka tilbakemeldinger fra diverse lærere. Øvinger og repitisjoner. Nydelig musikk og sang og noe litt mer skjærende musikk og sure toner. Blodslit kan jeg ikke si det har vært, men en slitsom uke har det i hvert fall vært. Forhåpentligvis blir resultatet for alt arbeidet supert og kanskje over forventingene. Et par gjennomganger til + generalprøve blir det nok senere i dag før seneteppet endelig går opp og det er mange kjente og ukjente fjes blant publikum.  Nervene har ikke vært der, men nå slår de inn for fullt. Kanskje det er godt tegn? Har hørt at man gjør det mye bedre om man er nervøs, men det spørs vel om det går like bra når nervene er så ille at hjertet pumper så fort og hardt at det nesten lager et hull i brystet mitt. Det blir rart, skummelt og forhåpentligvis herlig, gøy og spennende.


//bilder selvfølgelig private

Resultatet får vi se fra kl. 19.00 i kveld.

Ønsk meg lykke til da! Jeg trenger et for-å-si-det-sånn..
- 1. stykk NERVØS Juliane Sofie :-) 

KOMMENTER HER!

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

Mai 2011April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits