mai 2011

Stop menneskehandel av barn og unge!

The Body Shop Norge har laget en underskriftskampanje som skal være med på å stoppe menneskehandel av barn og unge. Det er sykt å tenke på at over 1 million barn og unge blir utsatt for menneskehandel i vår verden hvert eneste år. Det er helt utenkelig at noen gjør sånt, men det er dessverre veldig virkelig. Hvis du vil lese mer om hvem som står bak og hva du skriver under for les her på The Body Shop sin facebookside. Siste frist for å skrive under kampanjen på nettet er 30. mai, så skriv fort fort og oppford andre i dag!

Jeg har skrevet under. Har du? 

//Bildekilde LINK

KOMMENTER HER!

Rachel McAdams @ Cannes

Vakre Rachel i to nydelige kjoler!

Liker du stilen til Rachel McAdams?  
//bildekilde #1link 2#link 3#link

KOMMENTER HER!

Du vet du er litt overivrig når du..

møter opp på skolen klokken 08.00 og så viser det seg at du ikke har time før 12.10... Det tok meg faktisk en halvtime å finne ut av, men så kom min livreddende pappasjåfør og hentet meg. Hihi. Så nå har jeg egentlig bare vært hjemme, vært våken og spilt Fashion designer på facebook. Jeg som kunne sovet lenge i dag og ikke stresset så sykt mye som jeg gjorde til morgenen i dag. Jaja, just my luck, liksom. 

jepp, jeg har blitt veldig glad i animasjoner, hihi!

Håper dere får en superherlig dag!
Har du kommet for tidlig til skolen? 

KOMMENTER HER!

En stykk fornøyd jente!

I dag våknet jeg opp med en mage som absolutt insisterte på å sende alt den fikk ned i retur. Ikke gøy i det hele tatt og senga har vært min bestevenn i dag. Men jeg kunne jo ikke akkurat gå barbeint i morgen, så da måtte jeg bare dra ned kroppen til byen en liten tur. Og tro det eller ei, men jeg og mine smale unormale føtter fant allikevel et par kjempe fine pumps fra Roots. Nude og akkurat passe høye for morgendagens festligheter. Klarte også å få med meg hjem en ny YSL maskara, tre basictopper, en kort singlet fra JC og betakaroten og noen andre vitaminer. En del penger fattigere, men alle tingene var nødvendige. 

//Bildekilde - privat

Hva har du gjort i dag? Også må jeg bare si at dere er verdens beste lesere! SÅ mange søte kommentarer på forrige innlegg! Hihi, dere er best! ;*

KOMMENTER HER!

Klar for 17. mai!

Hei dere! Savnet meg? Hihi, oops! Nå er det visst snart en hel måned siden sist. Grunnen er ganske enkel. Jeg hadde absolutt null bloggeinspirasjon, null bildeidéer, masse sykdom og en hel haug med skolearbeid. Trengte en lang pause rett og slett og det var egentlig helt superherlig. Kan ikke si at "bloggeformen" er på topp igjen, men jeg kommer sikkert til å slenge ut et innlegg nå og da så følg med! :-)

Har dere fått kjøpt dere noe 17. mai antrekk enda? Jeg hadde egentlig tenkt til å kjøre safe (og varm..) med min kjære løkenbunad, men så så jeg en fantastisk blå lang kjole fra Bik Bok som jeg bare måtte ha isteden. Den er helt lang og kjempelekker med gulldetaljer i midjen. Føler meg nesten litt greskgudinneaktig i den og da er det ikke vel ikke akkurat mye å klage på? Sko er dermed et lite problem. Det er det alltid! Åh, dumme smale føtter som ikke passer inn i noen fine sko. Jaja, jeg får dra på storshopping i morgen og se hva jeg ender opp med. 

det får holde med enkle PhotoBoothbilder nå, orker ikke finne frem kameraet. Hehe. Den er finere i virkeligheten!!!

Er du klar for 17. mai? Og si at du har savnet meg bittelitt, så får du en stjerne i boka, jeg lover!!!

KOMMENTER HER!

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

Juli 2011Mai 2011April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits