juli 2011

Ord blir meningsløse.

Jeg er som resten av Norges befolkning svært rystet over det som har skjedd. Ord virker så meningsløse og små i sånne settinger som nå. Men uansett går alle tankene mine og mange bønner til alle de rammede og deres familier. Hold ut og ikke mist håpet. 

KOMMENTER HER!

Bandasje og IQ-piller!

Et bilde (les: animasjon) sier mer enn tusen ord... Forteller mer i morgen, jeg. God natt! Jeg befinner meg forresten i Danmark for øyeblikket. Var i Malmö i går, Danmark i dag. A busy woman med andre ord! Håper dere har en bra ferie. :))))

Nattinatt!

KOMMENTER HER!

Verdens flinkeste lillesøster!

Som mange av dere kanskje vet, har jeg en lillesøster som heter Jenny. Hun er utrolig flink til å synge (og spille gitar!) og har blant annet kommet videre i en lokal sangkonkurranse vi har som heter "Halden Talentet". Jeg krysser selvfølgelig alle fingrer (noe jeg egentlig ikke trenger, siden hun er så flink!) på at hun skal vinne hele greia. Men dere har kanskje lyst til å høre en liten smakebit? 

Her synger hun coversversjon (og spiller gitar selv) til låta "Breakaway" med Kelly Clarkson. 

Vakker er hun også! :-) //Bilde tatt av meg med Canon EOS 550 D + standarlinsa og bare småredigert (lys, kontrast, farge og sånn) i Photoshop

Hun er flink, ikke sant?

KOMMENTER HER!

Something special

Jeg har egentlig aldri vært noen stor kakemoms. Det er jo også en god del jeg ikke tåler pga at de inneholder hvetemel, men jeg liker egentlig ikke så mange glutenfrikaker heller. Men det er et slag som har kapret hjertet mitt. Nemlig franske makroner. Lekre småkaker skal man lete lenge etter! Ikke er de bare nydelig i utseendet, men de smaker godt også! :-)

Liker du franske markoner? 

KOMMENTER HER!

Er du klar for alt?

Imsdal sin hjemmeside foregår det en stor kampanje/konkurranse hvor man blant annet kan vinne en kul reise. Konkurransen går ut på å utfordre venner for å se hvor langt man tørr å gå. Man må også ta i mot utfordringer selv for å kunne få mer poengsum. Jeg er alltid klar for en utfordring, så dette er en konkurranse som er midt i blinken for meg. Også er det jo supergøy om vennene dine faktisk tørr å ta utfordringen og forteller om/viser det etterpå! :-) Kjetil fra bloggen The Giant har f. eks utfordret Caroline (Fotballfrue) til å spise en Big Mac og den tok hun påtross av LCHF kosthold. Les innlegget her

Her er de utfordringene jeg har sendt foreløpig; 


Tørr du? Er du klar for alt? 

KOMMENTER HER!

Snälla ge mig två sekunder innan du ger upp

Her en kveld bestemte lillesøs og mine to kusiner at de hadde lyst til å gå ut og ta bilder. Påtross av mine advarsler mot masse mygg & knott, dårlig lys osv, var de fastbestemte på at det skulle bli en litt fotografering. Jeg hadde da ikke noe annet valg enn å stille opp midt oppi all myggen. Fikk masse myggestikk alle fire, men det ble heldigvis et par ok bilder. Ikke så lett å ha tålmodighet når man blir bitet i stykker av mygg, men jeg skulle gjerne hatt enda litt mer tid.. Jaja, man får vel gjøre det beste ut av det man har, vel? :-)

Hva synes du om bildene? 

KOMMENTER HER!

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, design/photoshop, Foto, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, klær, innkjøp, antrekk, Musikk, Tanker, Tegninger/skriblerier, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

September 2011August 2011Juli 2011Mai 2011April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits