august 2010

YSL lipstickLipstick YSL Rouge Volupté 26 Alle foto// privat

Kjøpte denne nydeligheten i en stor sminkebutikk på Chios og har allerede rukket å forelske meg helt i den. Perfekt farge som sitter lenge! Anbefales på det sterkeste. 


KOMMENTER HER!

Sunshine makes freckles on my nose

Alle foto// privat

KOMMENTER HER!

Skjerf/hals avhengig

Er det noe jeg faktisk har brukt hver dag siden jeg begynte på skolen for en halvannen uke siden er det skjerf eller hals. Jeg har blitt helt avhengig av det og kjenner meg nesten litt naken uten. Det er rart fordi jeg likte ikke å bruke det før i det hele tatt. Ikke ofte i hvert fall, og nå har jeg plutselig blitt helt avhengig. Egentlig gjør det jo ingenting for jeg har mange skjerf og halser og så er det jo så deilig og varmt. Forkjølelsen min går også ned og nå har jeg fått tilbake stemmen min helt igjen. Herlig! Dessuten er jo høsten også en skjerf/hals årstid! 


Et slikt grått et skaffet jeg meg for 2 uker siden og lillesøs har det i pudderrosa som jeg pleier å stjele. 


Fint skjerf fra H&M som jeg har lyst på !

LIker du skjerf? Bruker du det mye? 

KOMMENTER HER!

Det er vondt å se han ligge der

Det er rart å se han ligge der. Det er liksom ikke helt der han hører til. I sykehussengen ligger han med slanger ut og inn av på flere deler av kroppen. Han er blek og tynn og ser tiltider veldig syk ut, noe han forsåvidt også er, men han har humøret oppe. Det er vel den største grunnen til at han lever.

"Det er visst engler på sykehuset" sa han da en sykepleier kom inn med sakene hans. Hun smilte og sa at han var nydelig. Snill og god har han alltid vært, noe som kanskje gjør det enda verre å se han ligge der å ha det vondt. Familien er samlet og står rundt senga hans og snakker om gode minner, ting han liker og lignende. Alt for å holde hans usedvanlige gode humør oppe. 
 
"Hjerteinfarkt og lårhalsbrudd er ofte begynnelsen på slutten", sa han ene legen. Men de kjenner ikke bestefar. Bestefar er så sterk han. Han lar seg ikke knekke så lett. Ikke når han har vært igjennom så mye. En lungebetennelse tar ikke knekken på han. Det skjer bare ikke. Men det skader fortsatt ingen å be for han. Så det gjør jeg. Oftere enn jeg aner selv, faktisk. Jeg er livredd for å miste han, samtidig som jeg syns det er utrolig egoistisk å be han om å ikke gi slipp. Han har det utrolig vondt og savner Mimmi. Han har levd et utrolig langt og godt liv. Men hva enn som skjer, håper jeg han vet at jeg er glad i han.


Kilde:// her

KOMMENTER HER!

Life Journey

You don't know where to start,
You don't know where to go,
But if you love to live and live to love,
It will be good, I know


Det var forresten engelsk leksa vår i går. Å skrive et dikt om "livets reise" på engelsk. Slik ble altså mitt da. Kan vel like så godt slenge med noen sitater om livet? Vel, her kommer noen i hvert fall. 

"Jeg hadde forestilt meg livet som et lykkelig eventyr." Simone de Beauvoir
"Livet skal ikke begripes; det skal gripes." Gunnar Björling
"Men livet består ikke av ord. Livet består av realiteter." Bjørnstjerne Bjørnson

Og min favoritt; "Et liv - et lite glimt av tid mellom to evigheter." Thomas Carlyle

Hva syns om diktet mitt? Har du noen spesielle tanker eller sitater om livet?

KOMMENTER HER!

FIN Feline by FIN Oslo


Sykt kul video som er verdt å se! 


Fin vest fra Feline.

KOMMENTER HER!

Jeg har ikke glemt dere : )

Heisann folkens. Sårri meg altså, men bare så dere vet det, jeg har hverken glemt dere eller bloggen. MEN jeg har som noen av dere kanskje vet begynt på vgs og det er lange dager skal jeg si dere! 1MDDA heter så fint linjen jeg går på og foreløpig er det veldig koselig, det samme gjelder klassen. Lærerne virker så langt bra, noen selvfølgelig har gitt oss litt rart førsteinntrykk, andre kjente jeg fra før (som forresten var superkoselig! :-) ) og andre var helt ukjente og egentlig ikke gitt oss så veldig mye inntrykk enda. Så vet dere det. 

Ellers har jeg funnet ut at jeg sjokkerende nok syns skolepc'n er littegranne praktisk og fin (IKKE BLI LEI DEG MAC'N! JEG KOMMER ALDRI TIL Å BYTTE DEG UT!!!!!), MEN IT-folka på skolen var har satt opp en brannmur som gjør at vi hverken kan installere noen programmer, laste ned ting osv. Skikkelig kjipern, men sånn er det med viruslokkende smålopper. (Sikter til skolepc'n btw. Ikke lærerne..) 

Btw, minnekort USB kabelen som på magisk vis overfører bildene fra kamera til data'n er borte som vil si at jeg hverken kan legge ut det ene eller det andre av NYE bilder. Heldigvis har jeg vært flink og lagra mange bilder fra gamle dager (og litt nyere) så jeg skal FORSØKE å blogge flittig sånn innimellom timer og skole, lekser og sånt. 


HAHA, sånn sitter jeg hver dag....... Lekkert GAMMELT bilde : ))))

Hvordan går det med dere a? Har dere fått begynt på skole igjen?

KOMMENTER HER!

Hawaii feeling - "Rhythm of love"Har dere hørt den nye sangen til Plain White T's? "Rhythm of love" heter den, fant den egentlig helt tilfeldig på Spotify da den dukket opp på "What's new" lista. Egentlig veldig søt typisk sommersang og jeg får skikkelig Hawaii feeling av låta. Hør på den da vel!


Hva du syns du om den? Liker du Plain White T's?

KOMMENTER HER!

Høstjakke - hvilken?

Olivengrønn parkas fra H&M

eller

Denne trenchcoaten i olivengrønn (de har den ikke på nettet, men jeg vet de har den på Torvbyen) også fra H&M? PS; denne er kulere i virkeligheten enn på bildet og MYE kulere i olivengrønn. :)

KOMMENTER HER!

Skolenerver!

Herlighet, det er rart å tenke på. I morgen på dette tidspunktet sitter jeg antageligvis i det nye klasserommet på den nye skolen jeg skal begynne på. Akkurat nå mens jeg skriver, har jeg vært der i nesten tre timer allerede. Kl 10 skal vi nemlig møte opp, noe som er litt herlig med tanke på at vi begynner kl. 8.00 hver eneste dag etter den. Så jeg må stå opp senest kl 5.45 for å rekke å ordne meg ferdig, dusje, kle på meg og ta fatt i skoleveien. Egentlig skulle jeg ønske jeg kunne gå, men siden vi for tiden bor på Kråkerøy i Fredrikstad og min nye skole ligger i Halden, blir det ganske umulig. Lang vei til og fra skolen med andre ord, men det er vel verdt det.

Musikklinja er for tur. Det blir sikkert spennende, morsomt, interessant og veldig lærerikt, men jeg er redd for at jeg ikke lever opp til forventningene. Dere skjønner hva jeg mener? Både pappa og mamma er gode pianister (pappa er proff organist) og begge to har alltid drevet med musikk, piano og sang. Siden jeg var liten har jeg sunget både i kor og for meg selv og for tiden synger jeg både i et kor og i et band. Musikken har alltid vært en del av meg, noe som har kommet naturlig. En naturlig glede.
Som hovedinstrument har jeg valgt sang. Biinstrumenet mitt har jeg valgt piano og jeg kan jo i prinsippe spille alle sanger hvis jeg får noter eller akkordene til. Men øving kreves det jo så klart. Det har jo alltid bare vært noe jeg har lært selv. Jeg har aldri gått å lært hverken sang eller piano noen steder. Pappa og mamma har heller ikke vært så flinke til å undervise meg, men dere har vel hørt om "skomakerens barn"? Litt sånn er det "pianistienes barn" også.
Tenk om jeg ikke er flink nok? Tenk om jeg dummer meg ut fullstendig? Tenk om alle kan alt mye bedre enn meg? Alle mulige tanker virvler rundt i hodet mitt, nok til å gjøre meg sprø. Jeg skal nok klare det på et eller annet vis. Det må jeg.
Har dere skolenerver? Hvilken linje/klasse/studie skal du begynne på?

KOMMENTER HER!

In motion - bildeserie

Liten bildeserie jeg tok fra bilen på vei fra Halden og til vårt kjære hjemsted for tiden, hytta på Kråkerøy.

Hvilket likte du best?

KOMMENTER HER!

Facebook fail..

Jeg satt å ante ingen fare da det dukket opp to varsler på facebook. "Hva?" tenkte jeg (nesten) høyt og måtte lese det flere ganger før jeg forstod hva det egentlig skulle stå. Veggen så klart! Men herlighet, det var litt morsomt.


Haha, "noeen din"? Hva er det liksom? Er det sånn hos deg og, eller er det bare min facebook som er klikk?

KOMMENTER HER!

Flower Power//Alle fotoene er tatt av meg og blitt småredigert i Photoshop (kontraster, balanse, lys/skygge, levels)

KOMMENTER HER!

Heftig kamp i nattens hete

Jeg ligger der klar til å sove. Øyene er lukket, dynen trekt godt over kroppen og det slitne hodet er lagt på puta. Ole Lukkeøye kommer snikende og skal akkurat til å drysse noe av hans magiske sovestøv over meg i det en kjent, irriterende lyd skremmer han bort og gjør meg bråvåken. Raskere enn lynet kaster jeg dyna av meg og gjør meg klar til å slå frebrilsk rundt i håp om og kanskje få et lykketreff og treffe den så hardt at den faller brutalt ned å dør på sekundet. 

Det første slaget blir en real bommert og sintere og mer kamplysten prøver jeg å treffe den igjen. Dessverre er den raskere enn jeg hadde tenkt meg, så plutselig er den oppe ved øret mitt. "Nå har jeg deg!" roper jeg nesten litt ondskapsfullt og knytter neven min for å slå med alle de store musklene mine (kremtkremt..). "Klask!!" sier det og en forvirret Juliane faller ned på puta. Myggen flyr fort avgårde og gjemmer seg på et lurt sted, mens jeg ligger fortvilet og vrir meg i smerte. Selvfølgelig er det bare jeg som klarer det. Istedenfor å slå myggen til døde, klarte jeg å plassere et realt hardt slag ved kjevebeinet på venstre side av ansiktet mitt og jeg bare kjenner at det hovner opp til å bli like stor fjelltopp som Mount Everest, eller i hvert fall Galdhøpiggen i ansiktet mitt. Nesten like blå som blånissene i blåfjell klarer jeg å påføre meg selv. "Er det mulig?" tenker du kanskje? Åjo, jeg klarer det meste skal jeg si deg. Så nå sitter jeg her med en kul og blått kinn, mens myggen har dødd av latterkrampe.


En ikke så fornøyd (og blå) Juliane. 


Haha, tror jeg skal sette opp et sånt skilt på rommet mitt! Bilde er linket.

KOMMENTER HER!

100 varme grader i Brønnøysund..

På hytta har den kranglete (og udugelige) Canal Digital parabolen var bestemt seg for å ikke fungere i det hele tatt. Signalene har vært litt sånn ustabile, men det har vært mulig å få sett LITTEGRANN. Av en eller annen grunn har den visst plutselig fått pms eller noe lignende og bestemt seg for å slutte å motta signaler i det hele tatt. Så derfor har vi ikke tv kanaler på hytta slik at vi ikke får sett på noen ting. Inkl været. 

Heldigvis fant jeg en livreddende nyhet om en ting som heter internett sånn at man kan få med seg litt nyheter og andre nødvendige ting som blogger, allikevel. Skal si jeg hoppet høyt da jeg så den ene artikkelen på vg.no sin fine forside...


Haha, hundre varme grader i Brønnøysund ja! Det hadde jeg likt å sett, eller kanskje ikke. Vil egentlig ikke smelte helt bort. Da hadde det jo til og med vært varmere der enn der jeg nettopp har kommet hjem fra. (Herlige Chios! Bildeinnlegg kommer snarest)

Egentlig var det litt fint at selveste NRK også kan dumme seg litt ut med tekniske feiler iblant. Så blir ikke våre egne feil SÅ store og alene...

KOMMENTER HER!

Kontakt

Follow my blog with bloglovin 

Har du et spørsmål, vil sende meg bilde eller noe, ta kontakt på blogg eposten min: bloggjsn@hotmail.com

: )

Tuddeluu!

KOMMENTER HER!

Linker - verdt å besøke

Blogger jeg finner inspirende/morsomme/utrolig bra/fine;

- piahysj.com
- supermarie.net
- nyheter24.se/modette/myblomquist
- nyheter24.se/modette/victoriatornegren
- arikanne.com
- tinkerbella.blogg.se
- drea.se
- dagensoutfit.notre.co
- idawulff.com
- sofsen.com
- livingdoll.blogg.no
- mird.blogg.no
- jensum.blogg.no
- freshege.blogg.no
- blekkblod.blogg.no
- cathrinenesset.blogg.no
Andre ting;
- net-a-porter.com
- flickr.com
- wehearit.com
Hva er dine favorittblogger/sider? :)

KOMMENTER HER!

Kategorier/Arkiv

KOMMENTER HER!

Det geniale hodet bak bloggen (høhø)

Nå er dere sikkert spente. Kanskje så spente at dere nesten river hodet av dere i fortvilelse fordi dere ikke vet hva hodet bak bloggen heter. Kanskje noen av dere visste det når dere så den store og IKKE redigerte (kremt.. HOST.) headern? Btw, jeg vet bildet er smashing. Dere trenger ikke å smiske sånn, altså. *Blunk blunk. Men siden dere er så nysgjerrige og søte, kan dere jo få vite LITTEgrann da. 

Navn; Så meget som Juliane Sofie
Født; 30. mars 94 som vil si at jeg er en SEKSTEN åring i beste alder
Interesser; MUSIKK, MOTE, FOTO, TRENING, VENNER, SKRIVING, LESING, DRAMA, REISE, PSYKOLOGI, lese andre blogger, blogge litt selv (sjokkerende nok), og sikkert en del mer. 
Skole ol; Fullført grunnskolen og begynner på mitt første år på Musikk og drama linja. Gleder meg og gruer meg akkurat like mye faktisk. 
Framtidige planer; FULLFØRE vgs, kanskje ta et år på en folkehøyskole og begynne å studere psykologi. Egentlig har jeg også lyst til å bli noe innenfor IT, forfatter, skuespiller, journalist/andre ting innenfor media eller musiker. VI FÅR SE HVA TIDEN VISER.

Og, jo. Forresten, før jeg glemmer det! Jeg har egentlig BLÅGRØNNE øyne, ikke brune som i headern. HEHE; tenkte jeg lurte dere nå!

Nye sko! Kjøpte de i Strömstad! <3

KOMMENTER HER!

Om glasäpplen.blogg.no

Hej på dere! Så var visst en blogg opprettet. Navnet var kanskje litt snodig, syns dere? Vel, I kind of like it. Egentlig ante jeg ikke hva for et imponerende og kreativt bloggenavn jeg skulle finne på, og da jeg fant på mange supergeniale forslag var de selvfølgelig tatt alle sammen. Tenke seg det! Jeg trodde ikke det var så mange andre geniale, kreative og imponerende folk der ute, men hey, det var det visst. Dumt altså. 

Men jo, uansett. Jeg satt å stekte den bleke huden min i sola og hørte på det nyeste (og dritbra!) albumet til den svenske rockebandet kent (tidenes beste band ever, btw). Den første sangen på albumet heter så meget som nettopp "Glasäpplen" og derav den geniale idéen om bloggnavnet. Så nei, jeg har aldri smakt eller sett et glasseple. Jeg er fullt klar over at "glasseplet" på SVENSK skrives med en a med to prikker over. Se så fin den ser ut; ä. MEN som dere helt sikkert vet kan man ikke ha æ, ø, å, ä, ö, eller lignende bokstaver som ikke er internasjonale i adresselinjen. DERFOR heter bloggen min "glasapplen", men dere er jo så smarte at dere skjønner at det EGENTLIG skjuler seg to små prikker over, ikke sant? Joda, det var det jeg visste. 

Hva denne bloggen handler om (og selvfølgelig KOMMER til å handle om) er foto, mote, musikk, tanker og alle andre kategoriene jeg skal forsøke å formulere noe lesbart (kanskje til og med lærerikt noen ganger?) til dere. FORHÅPENTLIGVIS legger dere også igjen noen søte små kommentarer. Eller lange romaner for densaksskyld. Men det kan bli litt langt å skrive i kommentarfeltet. Men for all del, alt er lov så lenge det KONSTRUKTIV kritikk eller noe superkoselig!

 

Tuddeluu! Over og ut! 

KOMMENTER HER!

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

Juli 2011Mai 2011April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits